Jak dopředu zamluvit kytky na svatbu? :)

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, prosím o názor - jak dopředu jste byli v květinářství se domlouvat na květinách?
Odpovědět
Profilova fotka
to záleží jen na vás :o) my jsme byli 3 měsíce předem.
Odpovědět
limbisek: Já psala květinářce teď, ale jinak mi říkala, že konkrétně jí stačí přesná objednávka 2 - 3 týdny před obřadem...
Odpovědět
@limbisek Dobrý den, platí, že čím dříve, tím lépe a to ve chvíli, kdy máte vybrané svatební šaty. Nicméně lze stihnout i termín tři týdny předem (u větší svatby) a 14 dní u menší svatby. Dá se zvládnout i týden dopředu, jen si už nemůžete moc vybírat, jelikož objednávku některých druhů květin je u dodavatele třeba uskutečnit většinou týden před termínem.
Odpovědět
já se byla domluvit předběžně asi 3 měsíce předem, hlavně aby si na tu sobotu udělala čas a zhruba sme nastřelily jak by to mělo vypadat a co všechno budu chtít. Konkrétně sme všechno řešili až týden před svatbou.
Odpovědět
jelikož nám to bude dělat naše dvorní květinářka tak jsem ji řekla datum asi někdy v lednu a dnes 54 dní do svatby jdeme domlouvat detaily.
Odpovědět
Profilova fotka
@limbisek Dobrý den, jako květinářka objednávám na svatbu květiny rovnou z holandské burzy a to je nutné udělat cca 14 dní před svatbou. V tu chvíli musí být květiny už vybrané, spočítané a připravené k objednání, proto je dobré vše začít řešit nejpozději měsíc před svatebním dnem. Záleží také na Vás, jak moc se květinami chcete zabývat, už se mi stalo, že za mnou přišla slečna rok před svatbou a docházela každý měsíc na konzultace (svatba nebyla nijak velká, ale nevěsta si ráda povídala a chtěla poradit i v ostatních přípravách). A také se mi stalo, že přišel ženich kupovat květiny dvě hodiny před obřadem, protože na ně zapomněl. Obě svatby dopadly dobře :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?