Hledám tyrkysovou květinu, poradíte?

Asi jsem měla nějaký hnutí mysly, protože jsem místo původně plánované vínové kravaty koupila tyrkysovobílou. No a teď hledám kytku co by se k ní hodila / ne bílou /. Je tu nějaká "zahradnice" co by mi poradila? Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak nemusíš mít hned vše v jedné barvě, myslím, že víc barev vypadá zajímavěji.... Každopádně krásně modré jsou zvonky nebo hortenzie
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych si přála svatbu v tyrkysové a kytku bych řešila bílo-zelenou - takže třeba bílé tulipány, zelené listy a zabalené třeba v tyrkysovém papíru s tyrkysovými perličkami nebo ozdůbkami...
Odpovědět
mrkni do alba k @airawen ta mělá krásnou kytku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám bílé růže a tyrkysové orchidejky, podívej se klidně na mé fotky, jako insporaci :)
Odpovědět
Profilova fotka
@samek Ahoj , muzes zvolit napr. frezie , jiriny , orchideje , je urcity druh i modrych ruzi / ale co si budeme namlouvat , ty jsou prevazne obarvene .Opravdu je nekolik variant z kterych si muzes vybrat .
Odpovědět
Profilova fotka
no já bych spíš volila neutrální kytky, třeba krémový nebo bílý a doplnila to tyrkysovými doplňky - perličky, peříčka... osobně neznam nic odpornějšího, než jsou barvený kytky =-)
Odpovědět
modrých kytek moc není, tyrkysová, asi žádná volila bych bílou, nebo smetanovou (podle barvy šatů) a doplnila bych třeba tyrkysovou stuhou, bude to vypadat decentně, hodně záleží na střihu šatů a typu nevěsty :-) :-) v Brně je hodně dobrých floristů, kteří ti určitě poradí.
Odpovědět
prirodzene modra kvetina je napr. hortenzia, alebo nevädza, kosatec, nezabudka, hyacint...avsak nieje to tyrkisova, ale je to taka modra trochu do fialova. Ale dnes sa daju zohnat aj kvety napustene farbou, ale to sa mi zda dost gycove a umele. Radsej by som doplnila bielu kyticu modrymi doplnkami ;-)
Odpovědět
Můžeš mit bílé, šampanske a tyrkysové doplnky na kytce :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem před svatbou taky hledala opravdu tyrkysovou květinu (ne modrou, ale opravdu tyrkysovou, a ne obarvenou) - našla jsem: http://www.beremese.cz/fotoblog/berus... - ale je nesehnatelná. Tak jsem to nakonec řešila čistě bílou kyticí s tyrkysovými knoflíčky: http://www.beremese.cz/fotoblog/berus...
Odpovědět
Profilova fotka
Tyrkysová květina fakt neexistuje, za to dopľňků je spoustu, takže bílá, zelená nebo meruňková barva s tyrkysovou perfektně ladí. Hurá do toho :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít tyrkysovou svatbu taky, ale kytka bude červená a tyrkysová k ní bude stuha. Mrkni do mého alba inspirací.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?