Fialová svatební kytice, které květiny poradíte?

Ahojky, mam dotaz. svatbu ladime do fialove. chci se zeptat, ktere kvetiny byste mi do kytice poradili (krome ruzi ty tam budou urco, ty mam hrozne moc rada). a za druhe nechali byste si navazat kytici jen ve fialove barve (ruzne odstiny) nebo byste tam primichali i jinou barvu napr. bilou? predem moc diky
Odpovědět
Ahoj frezie , kaly, kosatce... V kvetinarstvi ti urcite poradi
Odpovědět
@lister18 ahojky, já budu mít frézie fialové tmavé i světlé a bílou hortenzii a k tomu lila eustomky. myslím že ta filová vynikne když bude k ní bílá barva:)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, já taky měla fialkovou kytici, přikládám foto,třeba tě inspiruje, doporučuji ty hortenzie, jsou úžasné,růže uvadly a hortenzie byly ještě 14 dní po svatbě nádherné, měla jsem je ve vázách na stole:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, variant je samozřejmě hned několik, ale záleží jak na termínu svatby, tak na představě o ceně. V kombinaci s růží krásně vypadá hortenzie, frézie, lilie, pivoňky, ranunculus, eustomy, orchideje atd. Možností je opravdu několik. Co se týká barvy, v poslední době je hodně oblíbená fialová (lila) v kombinaci s bílou, ale pokud máš ráda fialovou, tak kytice z různých odstínů jedné barvy vypadá moc dobře. Hlavně ať se kytice líbí Tobě! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, prý záleží také na sezónnosti. Ladíme taky do fialova a svatba je v srpnu, některé květiny mimo sezónu se min. jednou tolik prodraží podle mé květinářky nebo se sehnat nedají. Docela mi tím udělala čáru přes rozpočet, měla jsem vybranou, jenže je prý z jarních květin v létě těžko sehnatelných a byla by proto o dost dražší.
Odpovědět
já budu mít taky fialovou svatbu takže budu mít po domluvě s květinářkou kytku z bílých růží,bílých a fialových frézií a fialové eustomy, podle fotek kytek, které takto vázala to vypadá úžasně
Odpovědět
@lister18 Ahoj, koukni ke mě do alba, mám tam inspiraci na fialové květiny. Moje svatební bude bílo-fialová a budu mít hortenzii, pryskyřník a sasanku :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lister18 : Dobrý den , chtěla bych ještě podotknout , že fialové jsou ještě např . alstromerie, karafiáty , tulipány , cally atd ... viděla jsem krásné bílo - fialové eustomy ... jsou opravdu nádherné ... Kytici můžete ladit do jedné barvy a nebo klidně víc , nebála bych se být zde odvážná ... pokud chcete jemnou svatební kytičku zkuste kombinaci už zníměních eustom a k tomu např. fialové lilie a jako menší doplněk do kytičky bych zařadila něco jemného bílého např. nevěstin závoj , fialová lze kombinovat dobře i zelenou a pokud jste odvážná můžete i kombinovat fialovou barvu s žlutou - kytička sice bude výraznější , ale proč ne ?? Žlutá barva krásně rozjasní fialovou , vůbec bych se nebála experimentovat .. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím nevěsty, loni jedna má nevěsta měla překrásnou fialkovou výzdobu, tak vám jí sem hodím pro inspiraci, úplně jsem se rozplývala!!! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě dodám svatba byla 3.8, když by jste se ptaly kvůli dostupnosti daných kytiček :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, taky mám kytku laděnou do fialova, posílám inspiraci. Přeju šťastnou volbu.
Odpovědět
Ahoj ja přímo u květinek pracuju :) svatbu ladime taky do fiaolove a svatební kytičku budu mít z dendrobií jsou to nadherne květiny a hlavně vydrží dlouho a to je taky duležité :)
Odpovědět
Článek se načítá
to janaklauzova: kyticka je nadherna, mohu se zeptat, co je vse v kytici, abych to mohla kvetinarce lepe specifikovat.dekuji moc za inspiraci
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
@marianne88 nemáte fotečku?
Odpovědět
Jw plánují levandulovou kytici, zvažují kombinaci s pivonkami
Odpovědět
Profilova fotka
Pro inspiraci....různofialové :-)
Odpovědět
@michalusenka nakonec jsme nechali jen bílé růže, bílé frézie a na okraje fialovou eustomu, fialové frézie jsme vynechali
Odpovědět
Profilova fotka
@martina_matflowers máte nádherné kytky - můžu se zeptat co jsou to za květiny ta úplně první a na kolik cca taková kytice vyjde?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, posílám pár foteček. Všechny kytice jsou made by Květiny Kamélie. Skoro veškeré odrůdy květin jsou díky holandské burze dostupné po celý rok:-) krásný večer Vaše Květiny Kamélie
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?