Dáváte kytičky na svatební obřad i babičkám?

Profilova fotka
Hezký den všem, mám ještě jedno dilema - dát kytičky na obřad i babičkám, nebo stačí maminkám a svědkyni? Co myslíte? ;-) Děkuji za příspěvky a za rady!!!
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj, já myslím, že to záleží jen na vás. Jestliže si to můžete finančně dovolit, tak klidně babičkám kytku dejte. Určitě je to potěší.
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme dávat kytičku i babičce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jj, my taky dali kyticku i babicce
Odpovědět
Já teda chci dát kytičku svědkyni, maminkám, babičkáma ale i sestrám..... a samozřejmě že i velkým družičkám ;-)
Odpovědět
Moje babička chodí s čaganem, takže kytička by jí spíš překážela.
Odpovědět
Profilova fotka
Nechala jsem udělat kytičky oběma maminkám, svědkyni, babičce a nevlastní mamince ženicha a vypadalo to moc hezky: http://www.beremese.cz/album/view.php... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já dávala kytičky i babičkám, přišlo mi to takové lepší, ale samozřejmě záleží i na vás. Např. moje svědkyně dávala po jedné růži i všem ženám na svatbě, je tedy fakt, že nás tam moc nebylo, ale taky to bylo takové hezčí a slavnostnější
Odpovědět
my dávali jak mamanikám, tak i babičkám, svědkyni, drůžičkám. stačí třeba jen malá, my jim dali jednu růži nazdobenou a jak je to potěšilo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme svatbu ještě před sebou, ale babičkám a taky sestrám určitě kytičku (nějakou menší) dávat budeme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Davali jsme obema mym, manzel nema.
Odpovědět
My jsme nechávali i babičkám....myslím, že jim to udělalo velikou radost a dokonce je to dojalo...nějak nepočítaly s tím, že bude kytička i pro ně...a moje květinářka mluvila o tom, že se říká, že prý údajně babičky by měly mít ještě "honosnější" květiny než maminky, že jsou víc vážené...
Odpovědět
ahoj..já maminku už nemám..mám právě jen tu babičku..tak tím je to dané ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahojky.. my jsme nechávali dělat kytičky i babičkám..... udělalo jim to velikou radost....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky... Pravda je taková, že moje tchýňka o tom v životě neslyšela, ale já si postavila hlavu a nechala uvázat i kytky pro babičky a ty byli nadšené.. Dokonce i manželova maminka pak přišla a uznala , že některé nápady nebyly špatné :-) Takže pokud chceš dělat radost, určitě neváhej... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj...Připojuji se k většině, i my jsme nechali uvázat kytičky pro babičky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my měli i kytičky pro babičky, mají z toho opravdu velkou radost a radosti se v životě dělat mají :-) Stačí malinká, měli jsme přenádherné malé kytičky s fréziemi za 250,-/1ks a hlavně frézie krásně voní a neuvěřitelně dlouho vydrží ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky naše babiny dostaly x-)
Odpovědět
Profilova fotka
My dali babičce sice jen obyč gerberu, ale měla z ní ohromnou radost. Už jen pro to, že se na ní myslelo. PAní květinářka mi to rozmlouvala (že jich prý už dostala dost ]-( ), ale udělali jsme dobře.
Odpovědět
Profilova fotka
MY jsme kytky babičkám nedávali. Všechny špatně chodí a bylo důležitější,aby měly v ruce hůlky než kytku. Kytičky měly jen maminky.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak všem moc díky za názory! :o) ;-) Rozhodla jsem se tedy, že babičkám kytičku nechám uvázat. Myslím, že jim to radost udělá. Naštěstí jsou všechny dost vitální, takže hůlky zatím řžešit nemusíme, ale chápu, že to je rozhodně důležitější! Díky moc všem!
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme kyticky dali - babicka, ktera nechodila mela kyticky prispendlenou na svetriku - jako zenich, ale jinou :-) a druha mela stejnou jako maminka
Odpovědět
My dávali jen maminkám. Babičce ne, svědkyni ne. Babička říkala, že jí dávat nemusíme a svědkyně taky říkala, že to není nutné (když já jí byla na svatbě, také jsem nedostala). Navíc se jí hodily volné ruce kvůli organizačním věcem. Babička nakonec v jedné ruce třímala kabelku a v druhé bublifuk. :-) Kytku by už těžko měla kam dát.
Odpovědět
My jsme dali kytky mamkám, babičce a samozřejmě i svědkyni :-) myslím, že ses dalmatinko rozhodla správně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Babičky kytičku neměly, jen maminky a svědkyně. ;-)
Odpovědět
tak mě to přijde hrozně hezké dát kytku i babičkám a inspirovalo mě dát všem ženám třeba po jedné gerbeře nebo tak...to by se mi líbilo a jim určitě taky......
Odpovědět
Profilova fotka
My dáváme, ale bude tam jen jedna babička.
Odpovědět
Profilova fotka
No nápad hezký, dát všem kytičku, ale my měli problém sehnat i ty 4 vázy.... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Já zase nějak zapomněla na svědkyni... :) Všem čtyřem babičkám kytičku dáme (a všem dědům kvalitní čokoládu na hostině, aby jim to nebylo líto! :-D), družičkám ne, jsou to malé žabky, postačí jim myslím ty košíčky s rýží a plátky růží atd... :)
Odpovědět
My jsme taky dali - máme babičky dvě, tak to šlo :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
holanci • Dnes ve 12:34 Ahoj holky, potřebuju poradit, jestli se dává na svatbě kytka i babičkám. Já mám za to, že ne, že jen maminkám a svědkyni, ale má nastávající tchýně do toho začla šťourat, že babičkám se taky dává, atd. prosím prosím poraďte ;-) Vždyť takhle by mělo na svatbě polovina ženskejch kytku 8-) luphen • Dnes ve 12:36 ahoj:) myslím že jen maminkám..ale já budu třebas dávat i babičkám;-) lucyjanek • Dnes ve 12:40 Ahoj, my máme 3 gerbery s nějakým zeleným pro maminky a jednu gerberu se zeleným pro babičky...myslím, že aspoň malá kytička je vhodná.. :-) kd23 • Dnes ve 12:49 Já na babičky prdím.... :-) Už takhle to bude moc moc. Nevidím důvod, proč by měli babičky dostávat. Dostanou maminky.... To stačí. bouncig_czech • Dnes ve 12:53 ja mam pro 'mamky' naramky', kytice pro druzice, tak babicky jen tak chudiny nenecham a aspon nejakou mensi jim taky necham udelat, tech par kacek navic uz nikoho nezabije a je to urcite potesi :-D ikarkulka • Dnes ve 12:55 babičkám jsme taky dávaly kytku, o trochu menší než maminkám. jinak viz např. toto téma http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?