Zinková maska deň pred svadbou, máte skúsenosť?

Ahoj, kozmetička mi odporučila zinkovú masku v piatok pred svadbou. Vraj skludní a vypne pleť. Máte s tým nejaké skúsenosti? Nerada by som, aby mi deń pred svatbou nejak tvár začervenala alebo dačo. Inak mám pleť relatívne peknú, bez nejakých extra nedokonalostí. ďakujem :-)
Odpovědět
zinkovou masku jsem neměla, ale běžně se zinek v lékařství používá právě tam, kde je kůže nějak hodně podrážděná - zklidňuje a fakt rychle pomáhá... takže bych se toho asi nebála
Odpovědět
já bych to teda určitě zkusila dřív než den před svatbou, můžeš být na nějakou složku alergická a co potom
Odpovědět
asi to tak skúsim, len teraz pojdem o týždeň na hĺbkové čistenie a potom vraj tú masku mi chce dať len pred svatbou. Práve som o tom nikdy nepočula, takže ani presne neviem, čo a ako. Tak dúfam, že aj kozmetička vie, čo robí :-)
Odpovědět
Já bych den před svatbou neexperimentovala s něčím, co nemám vyzkoušené. Ať je to z lékárny, od kosmetičky....apod.
Odpovědět
tak včera som podstúpila celkové ošetrenie a nakoniec sme sa prezatiaľ dohodli na čistení a dala som si kúru s prístrojom Hydreclat. keďže sa mi cez víkend vyhodila alergia (vďaka horku), tak mi to dobre padlo, lebo čistenie mi trochu tvár podráždilo, ale na tú alergiu mi ešte odporučila tak tri sedenia na biolampe, čo absolvujem tento týždeň. A ten posledný týždeń pred svadbou by som už len absolvovala asi len tú hydratačnú a upokojujúcu masku. Bolo to oveľa lepšie než som čakala :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?