Vizážistka Zdeňka Houžvičková. Máte zkušenost?

Ahoj holky, dostala jsem tip na tuto vizážistku od kamarádky, která byla maximálně spokojená jelikož i dojíždí domu a to ulehčí mnoho. Svatbu mám za dlouho, ale už mám u ní rezervaci jelikož má prý hodně lidí... Ráda bych se zeptala, zda je zde ještě někdo kdo má s ní zkušenost? Reference má opravdu super a fotky taktéž tak to snad bude v pořádku,ale budu ráda za Vaše názory,děkuji.
Odpovědět
1
2
Otevírám znovu tuto "diskuzi" :) Máte s ní někdo zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych ráda slyšela nějaký ohlasy na ní, protože jsem si jí zarezervovala na svojí svatbu. Její práce v galerii na jejích webovkách se mi moc líbila, ale přece jenom osobní zkušenost je něco jinýho, tak děkuju za předem za nějaké info :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem včera absolvovala zkoušku u sl. Houžvičkové a byla jsem moc spokojená. Líčení perfektní - budeme mít svatbu do fialova, takže stíny mi krásně sladila k tomu, jinak perfektní pocit z make-upu, měla jsem pocit, že mám úplně semišovou pleť :-)) S účesem jsme si trošku víc lámaly hlavu, ukázala mi nějaký obrázky, já měla i něco tady z netu, ale stejně to víceméně nechala na mém výběru. Nejdřív jsme zkoušely polodrdol, ale v tom jsem si přišla tak nějak usedle a staře a nakonec jsme se dohodly na takovém tom "španělském" drdolu, trošku spadlém dolů a ke straně. Nejdřív mi vlasy vyžehlila a pak nakroutila, z čehož pak vytvořila moc hezký romantický účes. Chtěla bych slyšet, ale i cizí názor, co vy na to? :-) PS: budu mít pak ve vlasech růži, ale protože jsme neměli žádnou velkou kytku, tak tam mám aspoň ty malá kvítka pro představu :)
Odpovědět
Profilova fotka
@petanevesta to vypadá moc hezky, taky mám slečnu rezervovanou, ale zkouška mě teprve čeká a mám to bohužel přes celou prahu, tak se tam nějak nemůžu dokopat :-/, já tedy budu mít jenom líčení, tak doufám, že to taky dopadne dobře
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju....Tak přeju, ať se ti líčení taky líbí ;-)
Odpovědět
Ahoj, taky ji mam rezervovanou, ale musim se jeste objednat na zkousku. Hned zitra ji zavolam. Jsem rada, ze zatim jsou tu na ni psane pozitiva. Petanevesta, pls, platila si za zkousku?
Odpovědět
Profilova fotka
@dada_79 Ahojky, já jsem se sl. Houžvičkovou domluvená na tom balíčku exklusiv, nebo jak tomu říká: je v tom zkouška účesu, zkouška líčení, líčení a účes v den svatby doma u nevěsty plus doprava. Tím pádem po mně chtěla 50% zálohu, takže 1500,-
Odpovědět
Ahoj, ja mam ten samy balicek. Jenom, dopravu ji zabezpecime my. Diky moc. Uz jsem ji volala ;-)
Odpovědět
@petanevesta mně ten účes přijde super
Odpovědět
Já jdu na zkoušku 19. 4., mám také balíček s líčením i účesem, tak pak přidám svoje dojmy, případně i fotky
Odpovědět
Ten účes je moc pěkný,takový neběžný. Pokud se ti líbí tak neváhej. :-)
Odpovědět
Jee zrovna jsem přidávala názor do vizážistek Praha. Byla jsem u této slečny na zkoušce a jsem spokojená,vybrala jsem si takový uhlazený drdol a líčení již z její fotogalerie,kde jednu nevěstu nalíčila moc hezky a to samé mám vybrané já na mou svatbu. Je to toto akorát trošku výraznější,upravila mi to hezky k mému typu. http://www.vizazistka-praha.cz/album/... Vložila bych i fotku účesu,ale nejde mi to :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Fotku účesu nahrávám do své fotogalerie :-)
Odpovědět
@dianah82 fotka se mi nezobrazuje. Já se přiznám, že jsem moc spokojená nebyla. Líčení v pohodě, ale účes ne. Přišlo mi, že si neví moc rady. Natočila mi vlasy a stále mi je splétala dozadu do copů, i když jsem jí říkala, že vlasy dozadu nechci. Přišla mi trochu pasivní, bez nápadu. Nakonec jsem řekla, že si vlasy asi nechám jen natočené a buď volně rozpuštěné nebo jen pár sepnutých pramínku a odešla jsem. Asi zkusím vlasy ještě někde jinde, protože natočit vlasy si můžu i sama. S líčením jsem spokojená byla.
Odpovědět
eupha-Mně nejde nahrát ani profilová fotka ani do fotogalerie,strašně to trvá-nevím asi jak na to :( měla jsem takový uhlazený elegantní drdol,který jsme vybraly dle typu obličeje a na obrázku,vypadal úplně totožně a líčení taky super. Tak to je škoda,že ti to nevyšlo :-( A vy jste vybraly obrázek a ona dělala něco jiného než si chtěla?
Odpovědět
@dada_79 a jak dopadla tobě zkouška?
Odpovědět
Psala jsem adminovi o nahrávání fotek tak snad to brzy bude funkční a budu moct nahrát svůj účes jinak to bylo dle této fotky (ten na posledním obrázku) http://www.christonium.com/wedding/Up... Pak se mi líbil i tento.(měla ho i v nabídce na stránkách),ale nakonec jsem si řekla jestli není přehnaný,co myslíte? http://shortlonghairstyles.com/04/upd... Pro jaký byste se rozhodly,menší nebo větší?
Odpovědět
@dianah82 mně se líbí oba. U toho nahoru je výhoda, že je to vidět i zepředu. Já jsem tam šla spíš s tím, že si nechám poradit, dle typu obličeje, délky vlasů atd. Určitě jsem nechtěla úplnej výčes, chtěla jsem to spíš mít rozpuštěný, což jsem říkala, ale česala mi pořád vlasy dozadu. Každopádně jsem si už teď vybrala konkrétní účes který chci a poslala jí email s fotkou účesu a požádala ještě o jednu zkoušku, tak uvidíme co napíše. Já myslím, že ona česat umí jen to chce jít s konkrétní představou a ne s tím, že si člověk chce nechat poradit. Trochu tam chyběla ta nápaditost. Uvidíme, času do svatby naštěstí ještě dost :)
Odpovědět
@dianah82 ahoj, jeste nijak . ke Zdence jsem objednana na 7.5., takze uvidime. Urcite dam vedet.
Odpovědět
Ahoj holky, tak já jsem se domluvila ještě na jednu zkoušku s tím, že už mám i konkrétní návrh účesu, tak uvidíme. Paní Houžvičková mi v druhé zkoušce vyšla vstříc, takže za to jsem moc ráda. Vyspecifikovaly jsme si co bych chtěla, takže věřím, že teď už budu spokojená :) Hodím info
Odpovědět
Tak fotky mi stále nejdou nahrát,proto posílám svůj účes z jejích stránek,kam si ho nahrála,takový elegantní baletní drdůlek :-) http://www.vizazistka-praha.cz/album/...
Odpovědět
@dada_79 Ahoj, tak jak ti to dopadlo? Máš fotečky? :-)
Odpovědět
@petanevesta Péťo a jak to dopadlo tobě?
Odpovědět
Zdravim, tak zkousku mam za sebou a priznam se, ze mam z ni hodne smisene pocity. Zdenka je fajn a snazila se, ale od vizazistky ocekavam trosku vice kreativity. Liceni bylo krasne, ale uces se moc nevydaril. Prvni uces byl totalne zly, druhy, ve predu vubec neupraveny, vzadu se s tim vyhrala, ale celkovy dojem smiseny (a pri tom jsem se sebou mela cca 20 vzorovych obrazku). Nejdrive jsem s vysledkem byla celkem spokojna, protoze jsem se poradne nevidela a rikala jsem si, ze ten predek se pak pred svatbou da doladit. Kdyz jsem si doma prohledna fotky, tak se mi to moc nelibilo. Rozhodne mi ta cena 1500 Kc za ten vysledek prisla dost prehnana.
Odpovědět
Profilova fotka
@dianah82 ahojky, mrkni tady hned na začátku tématu, já byla spokojená moc...dokonce jsem koukala, že ta moje fotka je i na stránkách sl. Houžvičkové :-) Pořád se kvůli svatbě držím a nechávám si růst vlasy, aby mi to pak šlo pěkně zamotat, i když už jsem mírně nervózní, jak mi v civilu ty vlasy plandají jak nějaký Rusalce - jsem zvyklá na polodlouhý účes a teď to je fakt můj rekord :-D
Odpovědět
@petanevesta Promiň já jsem to přehlédla,já se tu ještě moc neorientuji. Tak to je super,vydrž vydrž budeš pak krásná nevěsta :-) já byla taktéž spokojená a mrzí mě, že holky výše nikoliv, ale snad najdete někoho,kdo Vám bude vyhovovat ;-)
Odpovědět
Tak slečnu Houžvičkovou rozhodně nedoporučuji na česání. Líčení ok, ale účes rozhodně NE. Byla jsem na zkoušce dvakrát a obojí dopadlo hrozně. Když jsem to ukazovala své kadeřnici, tak říkala, že to dělal nějaký amatér. Podle mě prostě česat neumí. Má to spíš jako přídavek k líčení, aby mohla nabízet svatební balíčky. Navíc si účtuje dost peněz za dopravu 17 kč/km, což se mi zdá hodně předražené, protože takovou sazbu si účtuje běžně taxi. Pro mě vyhozených 1.200,- za zkoušku a to ani nepočítám benzín, který jsem k ní projela.
Odpovědět
Holky, musim souhlasit s eupha. I ja mam pocit, ze to cesani ma slecna Houzvickova spise pridavek k liceni. Licit umi hezky, ale rozhodne bych nechtela byt ucesana na sve svatbe tak, jako na te zkousce. To bych pak musela vyhodit vsechny fotky ze svatby, ktere by mi umelecka fotografka udelala. .... a to mi prislo jako moc draha zkusenost.... ale, kazdemu se libi neco jineho... ja hledam dal....
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je škoda, že Vám zkouška účesu nesedla. Je pravda, že sl. Houžvičková působí trošku nerozhodně, když jde o vlasy pokud někdo vyloženě neví a chce si nechat poradit třeba podle tvaru obličeje, ale pokud člověk aspoň trošku představu má, tak to pak vytvoří hezky - teda aspoň já jsem spokojená byla. Navíc si myslím, že zkouška je zkouška a přece jen naostro si dá ještě pak víc záležet, protože ten účes musí vydržet x hodin v nějakém tvaru ;-)
Odpovědět
@petanevesta musím říct, že i když jsem přišla po druhé a s obrázkem, tak to stejně byla hrůza, takže ani to nepomůže :) Já si právě od vizážistky představuji to, že i když tam přijdeš absolutně bez představy tak ti musí poradit a pomoc, z toho důvodu je to vizážistka, aby ti poradila s vizáží :) ale u sl. Houžvičkové s tímhle fakt nepochodíte. Sice Vám vzadu upatlá nějakej drdol - s čímž se patlá asi hodinu - ale vepředu je to strašný. Byla jsem na zkoušce jinde a ta kadeřnice mi během 30 minut naznačila účesy 3 a všechny byly super :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?