Vizážistka na svatbu Stáňa Kožmínová. Máte zkušenosti?

Dostala jsem kontakt od kamarádky na tuto vizážistku.Jezdí prý až domů a líčila i české celebrity. Její práci jsem si našla na facebooku a moc se mi líbí, ale ještě se chci zeptat na vaše zkušenosti. Zatím jsme domluvené na zkoušku. Tak pak případně dám vědět, jak to dopadlo:)
Odpovědět
Stáňa je úžasná, líčí modelky i herečky, je moc šikovná, myslím, že máš šťastný výběr. Napíšeš mi, kolik chce za svatební líčení? Já jsem se s ní viděla v zákulisí jedné nesvatební akce a je to opryvdu sympaťačka se zlatejma ručičkama.
Odpovědět
Líčila mou kamarádku modelku-na focení,líčení ušlo,ale vůbec nevydrželo :-( že by to byla bomba,abych si jí vzala na svatbu tak to nebyla.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já měla na zkoušce Stáňu a byť je to velmi milá osoba, tak s líčením jsem nebyla vůbec spokojená a nedoporučuji. První líčení i přesto, že jsem chtěla jen přirozené líčení nedopadlo vůbec dobře, to druhé již bylo lepší a snažila se i o účes, který byl celkem fajn, ale jen co odešla, tak jsem se musela dvakrát přepudrovat a než jsem dojela večer do Plzně, tak bylo skoro po líčení. Fotky, na které líčila jsou jinak vydařené, tak je možné, že to nesedlo jen mě.
Odpovědět
Já jsem s ní měla zkoušku teď o víkendu a byla jsem naopak moc spokojená jak s líčením, tak s účesem. Sice jsme chvilku vymýšlely, co udělat, aby to v létě vydrželo (hlavně vlasy), ale nakonec to bylo podle mých představ . Navíc v neděli bylo takové horko, že jsem si to rovnou otestovala nanečisto:)))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?