Vizážistka Lucie Průžková - znáte ji?

Profilova fotka
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s vizážistkou Lucií Průžkovou? Doporučil mi jí fotograf, prý je úplně nej nej :-), vyhrává nejrůznější mistrovství po světě, a za zkoušku s líčením v den svatby si neřekla podle mě zas nějak extrémně moc. Znáte ji někdo?
Odpovědět
já ji mám pro svou svatbu "zarezervovanou" :D
Odpovědět
Taky Lucku budu mít:) Zkoušku líčení mám v albu:) Je milá a moc šikovná:)
Odpovědět
Ahoj holky, Lucku můžu s jistotou doporučit. Líčila mě na mojí svatbu 25.5.2013. Je s ní výborná komunikace a spolupráce. Každý rok líčí desítky nevěst a je hodně oblíbená. ;-) Jednoznačně doporučuji!!!!!!!
Odpovědět
Mě taky líčila a česala a byla jsem nadšená. Pokud má volný termín, tak neváhej - je to jednička!
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem moc ráda, díky díky :-). Ještě se chci zeptat - ona i češe? Dávala mi právě ještě kontakt na někoho, kdo by mě učesal, ale nezmínila se mi, že to taky dělá. Pokud ano, tak by to bylo nejjednodušší, kdyby mě mohla zároveň nalíčit a učesat, a měla bych dvě mouchy jednou ranou :-D
Odpovědět
Mě líčila i česala a bylo to super. Učes i líčení mi vydrželo celý den. Jestli chceš vidět výsledek, tak sem napiš svůj e-mail a já Ti dám odkaz na můj svatební videoklip, kde je vše výborně vidět ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pro popappea: vypadá to super, moc ti to sluší! Docela náhoda, já mám taky svatbu na Botanice :-)!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahojky, já taky hledám někoho na účes a líčení a našla jsem Lucku. Dnes jsem jí napsala jestli by měla v termínu svatby volno, akorát jsem z Příbrami, tak nevím jestli jezdí i mimo Prahu. Na líčení je prý skvělá, akorát přemýšlím co ten účes. :) Moc děkuji za každou zkušenost :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Lucka je úžasná, pokud bude mít volno určitě ji berte :-) měla jsem od ní jak líčení tak účes a oboje vydrželo v podstatě až do rána a vypadalo báječně..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?