Vizážistka Liberecký kraj?

Ahoj holky. Znáte prosím v Lib. kraji DOBROU vizážistku? Osobně se celkem výrazně líčím každý den. U tří vizážistek jsem v minulosti byla. Loreal, Max Factor a Mary Kay. Líčení se mi ani jedno nezamlouvalo. Myslím si, že mi nesluší oční stíny, přesto mi je všechny udělaly - i ostatní co mě běžně vídají, říkali, že líčení nic moc. Líbí se mi moderní výrazné trendy líčení s božským výrazným obočím a matnou stěnkou, na očích linky, ale make-up a stínování je podle mě základ. Máte prosím kontakt na nějakou takovou šiknovou, která by stála za zkoušku? Svatbu máme 1.7. v Osečné u Liberce :) Děkuji za tipy :)
Odpovědět
Muzu doporucit @ladecor v Melniku za me super :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji Lenku Pojarovou, udělá ti cokoliv, co si řekneš. :) V albu mám předsvatební focení, kde jsem od ní nalíčená :) http://vizazistka5.webnode.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
@janinaneu Dobrý den, Váš termín mám zatím volný, pin-up styl je úžasný a i samotnou mě celkem mrzí, že je málo nevěst tak odvážných, aby do něj šly (možná i proto Vás takto předešlé vizážistky nelíčily). Co se týče kosmetiky, tak sama nejsem zastánce "rychlokvašek"- rádoby odborně vyškolených poradkyň-ale spíš prodejkyň běžné kosmetiky (teď je s nimi opět veliký boom) a také "profesionálů", co si udělají kurz, nemají žádnou praxi a už jsou děsně profi a za profi peníze😉. Já sama používám profesionální kosmetiku od Make-up for ever, MAQ pro a Inglot a je za mnou cca 10ti létá praxe.. nějaké ukázky práce mám zde, nebo pak na Facebooku. Do pošty Vám posílám ceník a přeji hezký víkend:). Alice LA DEKOR PS: Děkuji Pavli za označení😊.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?