Vizažista, kadeřník a kosmetička na svatbu, z Prahy

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
prosím nemáte někdo známého človíčka vizážistu kadeřníka či kosmetičku na svatbu,prosím informujte ale jen z Prahy Lůca 777062480 :-D děkuji všem
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
ahoj, vřele doporučuji taky jako Josefka pí.Kateřinu Drobnou má salon na Letné, ale je schopna přijed i k Vám domů
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
ahoj mate kontakt na nekoho ze sokolova?nevim kam mam jit prosim poadte
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj lulu22: vložíš do albíčka ukázku její práce prosím?
Odpovědět
Ahoj, neměl by někdo tip na šikovnou kosmetičku v Praze? 4, 10, centrum... sháním někoho na "přípravu pleti" před svatbou - vyčištění, úprava obočí, etc. (líčení mám zajištěné pak v místě svatby)
Odpovědět
ahojky, sháním kosmetičku ze Zlína... Nezná někdo nějakou, která je schopná přijit i domů?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, chtěla bych Vás poprosit zda nemáte někdo kontakt na šikovnou kosmetičku a kadeřnici na Kolínsku či Chlumecku. Díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
Mohu doporučit vizážistku Romanu Balakovskou - salon Korunka - Praha2 Líčila mě na svatbu a byla jsem hodně spokojená :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Doporučuji slečnu Houžvičkovou z Prahy - stránky vizazistka-praha - má hodně klientek a referencí,sama jsem dostala doporučení od kamarádky,kterou líčila i česala.
Odpovědět
Ahojte shanim kadernika,vizazista nejlepe Praha 1,2...Neznate nekoho vychytaneho jako maji na SK Bednarika,Molnara apod???Klidne do IP.Diky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj na účes můžu jednoznačně doporučit Nikol Miláčkovou-perfektní, precizní a rychlá
Odpovědět
Profilova fotka
Ja muzu jedine doporucit Helenu Brunovou, je to opravdu kouzelnice :-) Na liceni stejnetak muzu vrele doporucit Simonu Bartovou, s Helenkou delaji castou spolu, a vysledek jejich prace je proste dokonaly ve vsech smerech x-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?