Umělé řasy pro nevěstu - máte zkušenost?

Ahoj nevěsty, pohrávám si s myšlenkou na umělé řasy (takové ty řasa na řasu, nebo jak to je) má některá zkušenost? trošku se bojím o ty vlastní, ale přála bych si řasy hodně výrazné, jenže určitě budu řvát jak želva....předem moc děkuji za pomoc. Kytí :)
Odpovědět
Ja jsem na rasy chodila tak 10 let zpět par měsíců, pak mě to přestalo bavit. Rasy se samozřejmě trochu zničí, ale nemějte strach, zase se obnoví. Teď jsem si je nechala udělat zas, abych si připomněla, jak to vypadalo a jestli se mi to furt líbí... jo, líbí, na svatbu si to 100% nechám udělat. Ono to vypadá lip a výrazněji než řasenka. Navíc dnes už jsou i nějaký ty volume a tak.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, měla jsem od mé vizážistky nalepovací řasy, prý takzvané trsy. Vypadalo to dobře, řasy byly výrazné. Na běžné denní nošení by mi to přišlo přehnané, ale se svatebním líčením, účesem a šaty to bylo super. Držely celý den i v dešti, ale pak v noci stačilo normálně odlíčit oči a šly bez problémů dolů, takže já můžu doporučit.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem je mela v kuse cca rok, nechala jsem je sundat na zacatku ledna. Na svatbu urcite doporucuju, ale nech si je doplnit max 5 dni pred svatbou, pak zacinaji vypadavat tvoje prirozene rasy i s tou prodlouzenou a nevypadaji tak plne. Rasy vylozene znicene nemam, ale jsou ploche kvuli tomu, ze ty prodlouzene je zatezkavaji a az pred cca tydnem se zacaly zase tocit vzhuru.
Odpovědět
Taky doporučuju poradit se s vizážistkou, která tě bude líčit. Měla jsem na svatbě nalepovací trsy řas, nešlo to poznat, působily přirozeně a vůbec jsem o nich nevěděla (Měla jsem z toho obavy, běžně se vůbec nemaluju)
Odpovědět
Profilova fotka
ja treba umele rasy nechci, budu to resit serem na podporu rustu ras😊
Odpovědět
Profilova fotka
Z pohledu fotografa doporučuji dopředu vyzkoušet. Občas se mi na svatbě stane, že si nevěsta nechá "poprvé" v den svatby udělat nádherný a působivý kukuč, ale.. Může se stát že řasy budou poměrně těžké a už po pár hodinách se projeví únava víček a začnou padat. Což není moc pěkné na fotkách, ani i v reálu.. Takže raději opatrně :) ideálně si nechat poradit od zkušené vizážistky.
Odpovědět
moc všem děkuji, za rady :) dám na Vás, poradím se s kosmetičkou :) ještě prosbička, neukázala byste některé fotku s těmi nalepovacími řasami prosím prosím :) ?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, ja mela poprve v zivote nalepene rasy na foceni, necitila jsem je vubec a nepadaly, zkratka jsem o nich nevedela a to mam hodne citlive oci. Jen doporucuju den predem zkusit lepidlo na ruce - jestli na nej nemas alergii. Myslim, ze to vypadalo prirozene. Jinak svoje rasy nemam skoro zadne :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?