Účinný deodorant - antiperspirant, máte tip?

Profilova fotka
Ahoj holky, chci se zeptat, zda některá nemáte tip na účinný antiperspirant. Ačkoliv jsem se nikdy vůbec nepotila, po porodu se mi asi zbláznily hormony :-p (už je to teda dva roky :-D , takže počítám, že už k žádné větší změně nedojde :-| ), a jakmile je trochu teplejší počasí, nervy, stres atd., dělají se mi v podpaží hnusné koláče, které mi i zabarví bílé tričko apod. Ještě jsem nenašla žádná antiperspirant, který by mi pomohl. Za měsíc mě čeká svatba, a ráda bych měla alespoň ve svatební den klid. Slyšela jsem o nějakém krému či masti, která se nanáší na místa, kde se nejvíc potí, a údajně úplně zamezí pocení, ale bohužel nevím značku. Nemáte někdo tip? Jsem ráda za každou radu :-) !
Odpovědět
1
2
Ahojky, můžu z vlastní zkušenosti doporučit Driclor. Měla jsem po porodu stejné problémy a dnes nevím, co je to pocení.(opravdu ani kapka:-) Koupíš ho jen v lékárně a nebo na netu. V lékárně stojí cca 300,-(ale je to na několik měsíců), na netu ho můžeš pořídít 3x větší za stejnou cenu. je to driclor tečka eu. Ale musíš dodržovat přesně návod. Opravdu na něj nedám dopustit!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mně nejlépe funguje od Adidas kulička, že se snad vůbec nezapotím (ale nevím, jak moc je to zdravý) Nejdůležitější je to nechat ráno opravdu dobře zaschnout.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj,taky jsem slyšela samou chválu na Driclor, prý funguje opravdu skvěle, ale některé holky s ním mají problém, že je hodně dráždivý a hodně svědí až někdy bolí..jako alternativu psali o Eucerinu - mají přímo klasický deodorant a nebo i ve spreji, teď jsem ho chtěla kupovat v lékárně (cca 200kč), ale byl o něj takový zájem, že ho měli vyprodaný a musejí ho objednat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Díky díky :-)! Teď jsem se koukala na netu jak se používá Driclor, a píšou, že se aplikuje večer cca hodinu po sprše. A ráno už nic? Můžu si pak ráno nanést třeba "obyčejný" deodorant, nebo vůbec nic?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nejsem si jistá zda je to ten Driclor, ale kamarádka to měla, a začaly se ji dělat hrudky v podpaží. Že to snad zacpe póry a pak vlastně ten pot zůstává uvnitř těla. Nemyslím si, že je to bezpečné a a navíc jiné antiperspiranty normálně z drogérie obsahují aluminium což při dlouhodobém užívání může vést k rakovině. Teď přes léto je to opravdu nepříjemná věc, ale zkus se spíš v lékárně zeptat po něčem jiném co ten pot nezadržuje...
Odpovědět
Profilova fotka
No, to jsem si tedy taky říkala, že to asi dlouhodobě nebude nic zdravého, nějak se ten pot přeci vyloučit musí. Driclor uzavře potní kanálky v podpaží, ale asi se teda budu potit víc na nějakém jiném místě, ne? Ono je to ale hlavně v létě opravdu nepříjemné, neustále s koláčema v podpaží, opravdu dost hnus ;-( , takže bych to pojala spíš jako příležitostnou záležitost.
Odpovědět
@kristyna2013 Ahoj, driclor doporučuji - sama jsem měla potíže s pocením v podpaží a přítel hodně trpěl na nohy. Používám ho tak 1 do měsíce. Stačí večer těsně před spaním nanést (pak už bys neměla dělat cokoli namáhavého) a ráno klasika deodorant. Takhle to dělám 3-4dny a pak už mám opravdu skoro na měsíc pokoj. Nejvíc mě to překvapilo hlavně u těch nohou, žádný pot a žádný zápach :)
Odpovědět
@kristyna2013 také používám driclor, co vím, nic nezdravého to není, pot se vyloučí prostě jinak
Odpovědět
http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-... Já používám právě vítěze testu - Garnier Mineral Deodorant Ultra Dry. Jsem spokojená ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj driclor taky doporucuju... mam s timhle problemy uz od malicka, chtela jsem s tim jit i na operaci, na kterou stejne asi jednou pujdu. Potim se i v klidu kdyz sedim a nic nedelam a neni horko... proste uz od malicka me to omezuje ve vyberu obleceni, nikdy bych si nemohla koupit nic s rukavem a pouze cernou barvu. na vsem ostatnim je pot videt. A pak jsem pred par lety narazila na driclor a opravdu mi pomaha. Musis dodrzovat presne navod jinak nic nedela. A hlavne dej bacha na holeni, protoze to pak opravdu hodne boli a muzes si i dost osklive popalit podpazi tim pripravkem. Ale kdyz se dodrzi co ma, tak pomaha, neboli, a staci ho pouzit zezacatku asi tri dny po sobe, a pak staci jednou za par tydnu jak ucitis potrebu. Za me ano, ale taky ho nepouzivam dlouhodobe, tolik hliniku urcite zdrave nebude. Bohuzel lidi, kteri na extremni poceni netrpi, nevi jake to je a dokaze to hodne zneprijemnit zivot:(
Odpovědět
Profilova fotka
Ano ano přesně vím o čem mluvíš, je to opravdu hodně nepříjemné, a člověk pak nemyslí na nic jiného :-(. Každopádně jsem šťastná za tip, i ohledně holení, to by mě nenapadlo :-) - a hned v pondělí utíkám do lékárny!
Odpovědět
Profilova fotka
Já už léta používám Old spice. Je zaručený nedĕlá fleky na oblečení příjemně sportovnĕ voní a hlavně fakt drží. Doporučuji.A propos neobsahuje ten hliník o kterém se mluvilo v souvislosti s rakovinou prsní žlázy..
Odpovědět
Článek se načítá
@kristyna2013 Já používám od Rexony s Aloe Vera. Ale řeknu to asi takhle. Budeš muset sama odzkoušet, protože každý má jiný pot a každému zabírají různé deodoranty jinak. Protože já třeba když si vezmu od Rexony jiný deodorant, než ten s Aloe Vera, tak mi vůbec nezabírá.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte holky, s pocením mám stejný problém. jak píše jamys, začala jsem si půjčovat old spice od přítele. jednak mi hrozně voní kořeněné vůně a jednak jsem zjistila, že mi hrozně pomáhá. o hodně více, než FA nebo Nivea nebo Dove apod. takže tedka si s přítelem kupujeme stejnou značku a směje se tomu, že voní úplně stejně. mám spíše problém se silným potem, ani tak moc že by mi teklo v podpaží ale spíše že byl silný. spravilo se mi to a jsem spokojená. kamarádka mi hodně doporučuje přípravky z aloe vera. je dosti silná a používá to několik let a nemůže si to vynachválit.
Odpovědět
Profilova fotka
@jamys @jennyexx pro lidi s beznym pocenim veci z drogerek pomahaji, verte mi, vyzkousela jsem snad vsechny... ale pro lidi, kteri jsou timto "nemocni" to jsou bohuzel absolutne vyhozene penize, a tam uz musi prijit tezsi kalibr v podobe ucinnych prostredku z lekarny nebo operace kdyz ani to nepomuze :(
Odpovědět
@rhonwyn Mě zabírá jen ta Rexona, jinak nic - pak když jsem párkrát vzala sprej partnerovi :-D. Ale je fakt, že pokud je to nemoc, tam bych asi doporučila konzultaci s odborným lékařem, který může zvolit nejlepší metodu.Tam už je asi zapotřebí přípravek s lékárny.
Odpovědět
Profilova fotka
@jennyexx jsou jen tri metody - driclor a podobne, pichani botoxu ale to je hooodne drahe a pouze docasne, a pak hrudni sympaktetomie, operace, kterou se chirurgicky prestipne jakasi zlaza v hrudniku, a od pasu nahoru se uz nikdy potit nebudes. toto ale je bohuzel nevratne a ma to negativni ucinky v tom ze je velka sance ze se pot bude prodirat jinym mistem, treba nohama, zadama, takze nekteri lidi jdou s timto z blata do louze. pak je bederni sympaktetomie, ta zase pusobi od pasu dolu. Bohuzel ale moc specializovanych doktzoru v cr neni, opravdu jen par, a navic obvodni lekari to vetsinou ani neznaji a hlavne tohle neberou jako hrozny problem, protoze to nezazili :( kdyz jsem s tim byla v destvi u lekarky, jen rekla ze se mam casteji sprchovat a nosit kvlaitni bavlnene obleceni, coz mi samozrejme vubec nepomohlo...
Odpovědět
@rhonwyn No někteří DR. jsou za trest (řekla bych, že ty rarity odešli do zahraničí, kde j umí zaplatit a bohužel ti nic moc zůstali tady) :-( . Neví si rady, tak řeknou, že to je ok. Vlastní zkušenost. Myslím, že pot je dost velký problém a nechápu, že se k tomu staví někteří DR. laxně, že se nic neděje........... Vím jak mě byl pot nepříjemný, když jsem zkusila nový deodorant a nepůsobil natož když je pot už nemocí.
Odpovědět
Profilova fotka
@jennyexx ja jsem si vsimla, ze me to hodne ovlivnilo ve vyberu obleceni, tak ze uz to delam automaticky a ani mi to neprijde, proste od malicka byly pro me rukavy a barevna tricka tabu, a zadne takove veci nemam ani ted, a kdyz je vidim v obchode tak je ani nevnimam, uz je to proste zvyk:) a driclor pouzivam vzdycky par dnu predem, kdyz vim, ze mam nejakou akci nebo tak a pak ten uchvatny pocit sucheho podpazi, to je nepopsatelne... taky to nepouzivam kazdy den... pokud by to bylo opravdu nebezpecne, tak by to bylo zakazane, z rakoviny strach nemam, ale samozrejme clovek musi vedet ze nic se nema prehanet a mit vlastni rozum.
Odpovědět
@rhonwyn Rozumím. Když je přípravek používán s mírou a s hlavně rozumem, tak je to dobře. Ale je škoda, že se pak člověk musí omezovat i v oblečení. Alespoň, že sis na to zvykl, protože trápit se ješt tím by bylo na prd......
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem si v lekarne koupila Excipial deo forte a je pro me tisickrat lepsi nez driclor,po kterym jsem mela rozdrazdeny cely podpazi :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@jennyexx no asi nejvetsi problemy jsou prave omezeni v obleceni, pamatuju ze kdyz jsem byla mala, snazila jsem se izolepou si prilepit kapesniky do podpazi, abych si mohla vzit neco s rukavy :D a hlavne psychicka stranka cloveka, protoze se porad citi jako prase i kdyz neni.
Odpovědět
Ahoj,jen přispěji s názorem na Driclor-mám stejné problémy také od dětstvi,puberty a když jsem narazila na Driclor byla jsem v sedmém nebi:-) Dneska i v tropech jako byly před pár dny,jsem klidně s přehledem nosila barevná trička s rukávem a nebylo nic vidět;) Začla jsem ho používat loni v létě,přes zimu jsem si dala pauzu a na začátku léta "léčbu" obnovila. Dokonce mám i zkušenost,že se mi podpaží spálilo ale během pár dní bylo zase vše OK:-) Jinak pozoruji,že při použivání se mnohem více dělaji krůpěje na obličeji,ale to není tak strašné a vždy to jde otřít;) Jsem s Driclorem opravdu spokojená a vřele doporučuji!! PS Doplnim i zkusenost od doktorky - kdyz jsem se ptala jestli je Driclor nebezpecny,cetla jsem podobne asi jako vy ze se pot hromadi,protoze D ucpava potni zlazky coz muze vest k rakovine a pani doktorka me se smichem ubezpecila,ze dneska se rakovinou ohrozuji vice nez dost (zivotni styl,koureni,strava,stres..) ze me Driclor urcite nezabije:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rexela ten mi taky vubec nepomohl :(
Odpovědět
Profilova fotka
@nixee jj to je presne pravda, srajdy co nam davaji do jidla, nas rakovinou ohrozuji daleko vic nez nejaky driclor:)
Odpovědět
@rhonwyn to jo no. Po psychice to muselo být hrozné. Kord v dětském věku to člověk snáší hůře, než když je dospělý...... Ale určitě v žádném věku to není příjemné. Snad do budoucna bude léčba tak daleko, že se tímto už lidé nebudou muset trápit. Alespoň že něco na to existuje. Je šílené, že někdo se potí a chce s tím něco dělat a někdo se potí (nemyslím teď ve stádiu onemocnění) a vůbec nepoužívá deodorant a neřeší to..........
Odpovědět
Tak závidím těm, kterým Driclor funguje... mně ne, ale na mě nefunguje ani Ionofontéa ani botulotoxin, na kterým jsme byl dvakrát...:-(
Odpovědět
Profilova fotka
Driclor, pomůže proti pocení v místě kde si ho naaplikuješ, ale zákonitě se začneš potit jinde !!! Jinak je dobrý ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?