Účes a líčení ráno před svatbou. Potřebuji uklidnit

Profilova fotka
Ahoj holky, potrebuju uklidnit, ze mě ráno stihnou načesat a nalíčit. Přede mnou je totiž už objednaná jiná nevěsta a já přijdu na řadu v 8:15. Mám dlouhé vlasy a chci je mít vyčesané... + nalíčit. Pak musím dojet domů (10min) a oblíknout se. A obřad máme v 11, odjiždět z domu by se mělo tak v 10:30. Zkoušku budu mít až v květnu, tak fakt nemám představu, jak dlouho to může trvat... Jak jste to měly vy? Jak dlouho trvalo česání a líčení?
Odpovědět
Profilova fotka
Já Tě tedy nechci strašit, ale myslím, že to nemůžeš stihnout. My jsme měly obřad ve 12:30, odjezd byl v 11:45 a ke kadeřnici jsem šla na osm a i s malováním jsem byla hotová po desáté hodině. Kamarádka měla obřad taky v 11 šla k holičce ma půl sedmou a kolem deváté byla doma a pak se ještě malovala. Zvážila bych výmněnu kadeřníka, ještě když má před Tebou jednu nevěstu, tam se může něco zvrtnout a protáhne se to. Osobně si myslím, že to nemůžeš stihnut.
Odpovědět
presne to ted resim, obrad na 11, vyjet musime tak v 10, uces a makeup mam na jednom miste-2 pani, a vse jednoduse (uces-bez zavoje, jen s korunkou a boky nejak dozadu, na zkousku jdu pristi tyden, liceni-cca pul hodiny, to uz jsme zkouseli a do toho jeste nalakovat nehty :-) ), a kdyz jsem rekla, ze bych chtela dojit tak na 8, ze si fakt potrebuju odpocinout a i tak jak vstavam kazdy den v 6, tak ty moje rodilé kruhy pod ocima stejne mam a pokud že budu vstavat ve 4 nebo nevim kdy, tak budu vypadat jak zombie-na to se pani nehtarka/vizazistka zasmala, ze nemam sanci to stihat, ze teda jeste uvidim jak kolegyne udela vlady, ale ze tomu neveri, ze by se to stihalo ]-( :-(
Odpovědět
Profilova fotka
tygrous, taky bych to asi neriskovala. Me licila a cesala ta sama pani a trvalo ji to dve hodiny, to je podle me minimalni cas. Pokud by slo vsechno podle planu, mela bys na obleceni pet minut - takze dost knopovka a znas to, pokud to zrovna potrebujes, tak to podle planu nejde :-(. Tak drzim palecky.
Odpovědět
tygrouš - počítej optimální čas - hodina na účes, hodina na líčení. Neměla bych nervy na takový fofry...Líčiila jsem kamarádku na svatbu, a i když ti to příjde hodně, hodka je tak akorát, aby to bylo precizní a nepíchla ses řasenkou při spěchu do oka...
Odpovědět
Profilova fotka
No, to je právě problém, že jsme menší město a jinde jsem nenašla pohromadě česání a líčení... Ta nevěsta přede mnou chce být nejpozději v osm učesaná a nalíčená a je objednaná na půl sedmou...
Odpovědět
Ahoj holky,taky bych na vašem místě asi hledala někoho jiného. :-( :-( Jestli si chcete ten den užít a nemít z toho štvanici a nervy. Vím, že Nikola Miláčková si nechává na nevěstu asi tak 2 hodiny.Líčí i češe . A řekla bych, že je hodně rychlá , ale chce aby to bylo v klidu a abychom si to užili!!!! :-) :-) O to přece taky jde !!!! Aspoň já jsem s ní tak domluvená.Ten den D pravděpodobně budu hotová dřív,ale zkouška nám trvala ty 2 hodiny. Ale je pravda, že jsme ještě vymýšlely. Tak držím palce, ať nám tovšechno vyjde. ;-) ;-)
Odpovědět
Já jsem objednaná na desátou a obřad máme v jednu. Takže tři hodinky, což si myslím, že je akorát. A sama kadeřnice ještě říkala, že kdybychom to na zkoušce nestíhaly, tak to ještě klidně posuneme. :-)
Odpovědět
my máme obřad na 13:00...a stejně budu vstávat tak sedm, a na osmou sedět u kadeřnice. jestli vůbec budu spát...:-D
Odpovědět
Profilova fotka
my máme také obřad v 13 a ke kadeřnici jdu na 8 a pak hned kosmetička, předpokládám, že do 10.30 jsem doma
Odpovědět
tygrous - sice jsi objednána na 8:15, ale může ta nevěsta před tebou " protáhnout" začnete v 8:30...a cokdyž to nepůjde tak hladce, budeš šleně nervézní, za to to nestojí. nebo by to chtělo jedině sehnat ještě někoho na líčení přímo u česání...:-/ jinak nevím nevím... :-S
Odpovědět
já jsem cvok, a budu se líčit sama...:-D
Odpovědět
Já s líčením ještě nevím, zkusím jednu kosmetičku a kdyžtak to zvládnu sama. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My měli obřad na 12h, vstávala jsem v 6h, ke kadeřnici jsme vyjeli v 7.30, už jsem měla umyté vlasy z domova, nějakou dobu trvala cesta, takže česání trvalo asi 1.5 hodiny, hotová jsem byla kolem 9.30, pak byl přejezd ke kosmetičce, v 10.15 jsem byla hotová, domů to byla chvilička. Dojela jsem, začala se oblékat, přijeli hosté, vyšla jsem a 11.15 jsme vyjeli. Celkově česání a líčení trvalo asi 2 hodiny, ale přejíždělo se, takže se to natáhlo trochu.
Odpovědět
Taky bych to neriskovala.Nevíš,co s emůže všechno stát.Stačí,když ta nevěsta přijede později nebo se zdržíš ty.Příjde mi to neseriózní i od té kadeřnice.
Odpovědět
zvažovala bych změnu kadeřnice - pokud je to možné. Budeš na nervy z nedostatku času..Případně sehnat šikovnou kamadárku na líčení během česání, alespoň z části....podklad, korektor, makeup, tvářenka...a očička vklidu po učesání.
Odpovědět
Profilova fotka
já se umím hezky namalovat, tudíš mi připadlo zbytečné platit kosmetičku, radši jsem si nakoupila kvalitní líčidla
Odpovědět
Profilova fotka
Téééda holky,tygrouš......já bych to neriskovala!!!!! :-. :-. :-. Příjde mi, že to máte až MOC napreslý teda... Chtělo by to mít 100% nějakou časovou rezervu.
Odpovědět
dokla..já taky, a neměla jsem chuť být zklamaná líčením ne dle mých představ...na to nemám odvahu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ono hrozně záleží kdo tě češe a líčí, jen těžko to odhadnout, jak dlouho to bude trvat, když to nemáš vyzkoušené. Já například mám obřad od 11h, musím na něj odjet v 10:15h, takže česání mám od 8hodin do 9hodin a od 9hodin do 9:45h mám líčení.S tím, že už budu mít na sobě korzet a pak si jen dooblíknu sukni. Takže tak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ale byla jsem na zkoušce, takže podle toho ten čas je :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak já měla obřad od 11. S kadeřnicí jsem byla domluvená na 6:30 a přijela jsem malinko dýl a v 7:45 už jsem byla zase na líčení. Do 9:00 jsem to obojí stihla a v 10:00 se jelo na obřad. Jak píšeš tak v 8:15 je dost pozdě do odjezdu na obřad máš 2 hodiny. Než tě učeše a nalíčí, tak to ty minimálně 2 hodiny trvat bude a nebudeš mít žádnu rezervu a zbytečně budeš ve stresu. Aby jsi byla v klidu, tak bych šla ke kadeřnici radši už v 7:00. :-)
Odpovědět
Tygrous: líčení asi 30min. + účes (umýt + vyfoukat a upravit, střih už budu mít z dřívějška) max.1,5hod. ale to mám kratší mikádo.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, dík. Vůbec jste mě teda nepotěšily, ale už sháním aspoň jinou kadeřnici tak na tu 7.hod a na líčení bych šla teda do toho salonu, kde jsem už objednaná, tak na půl devátou... Všechno to zařizuju na dálku přes celou republiku, protože už nebydlím u rodičů, kde se svatba bude konat... Jedině v práci mi řekli, že to prý bude v pohodě, ale máte pravdu, že stačí malý zádrhel, zdržení 20-30min a já budu vystreslá, že nestíhám, a to mi zato nestojí.
Odpovědět
Tygrous: No my máme teda obřad v 11:30 asi 30min. cesty autem, a ke kadeřnici jdu v 06:30. Líčím se asi doma. Je fakt, že je lepší mít rezervu.
Odpovědět
tygrous, taky to mám zařizování přes půl republiky - žiju v Praze, svatba bude na Vsetíně, 2 dny dovolené před velikonocemi jsme měli na to domluvit vše - matrika, zámek, kytka, kadeřnice, hostina..... =-)
Odpovědět
tygrous: nechci Tě taky strašit, ale to nestihneš, já mám také dlouhé vlasy, předemnou byla jedna nevěsta, ta šla na pátou, já šla na řadu v půl osmé, nechávala jsem se od ní česat, drdol, a líčit, obřad jsme měli v půl jedenácté a já domů dorazila po půl desáté s vyplazeným jazykem a to pak byla rychlovka, aby se stíhalo..takže Ti to moc nedoporučuji ;) Takže hodně štěstí při shánění někoho jiného. Ty nervy by Ti za to nestály!
Odpovědět
Profilova fotka
Tygroušku, záleží taky na tom, jak složitý chceš účas. Já jsem si vymyslela úplně jednoduchý "banán", takový ten uzel vysoko na hlavě, to zabere minimum času. Ale jestli chceš nějaké krucánky, vlnky a překlady, tak to samozřejmě bude trvat déle. To všechno bys měla zjistit na zkoušce...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,....tak to jste mě docela vyděsili, já mám kadeřničku a kosmetičku objednáno na 7:00, bude to při jednom, 2 slečny.Cesta tam 15 min aut. Obřad máme v 11:00 a vyjet z domova musíme lehce po 10:00....myslíte že se to bude stíhat? Mám dlouhé vlásky, které budou všechny natočené do spirálek a sepnuté nahoře, kadeřnice mi už účes zkoušela, tak nějak předběžně a půjde to v poho, mám ho i v albíku, ale bojím se, že se to nestihne =-)
Odpovědět
No ja nad tim jeste nejak nepremyslela, ale uplne jste me vydesili :-. Mame obrad ve 13, ale musime vyjet tak ve 12:15. A u kadernice jsem objednana na 9 a to to mam pul hod autem z bytu. Takze kdyz budu hotova v 10:30 tak budu doma v 11. No a pak nalicit a oblect...asi ji zavolam, ze prijdu aspon v pul devaty, mozna na osmou ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to jste docela pohodářky, holky...My máme obřad ve 13.00, odjíždět budeme po dvanácté a kadeřník s vizážistkou ke mě přijede už v sedm ráno...Sám my to takhle spočítal, prý tak dvě hoďky česání a hoďku líčení...Alespoň budu v klidu a žádný chvat a stres...Teda aspoň ne z tohodle :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?