Svatební účes a líčení v Ostravě. Víte o někom?

Ahoj holky, potřebuji najít schopnou kadeřnici a kosmetičku v Ostravě. Skvělé by bylo, kdyby přijela až domů. Ví některá o takové? Jsme docela zoufalá. Žiju v Praze a vdávám se v OV. Pomoc, pomoc.
Odpovědět
Ahoj mám kontakt na obojí, jsou schopné dojet k tobě domů,(samozřejmě si naúčtují za benzín), pokud máš zájem písni, pošlu ti kontakt do IP :-)
Odpovědět
Ahoj, rozhodně mám zájem. S benzínem počítám. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Barro, moje kamarádky, které se vdávaly, mají skvělou zkušenost se Studiem Bosorka :-) Koukni na webové stránky. Pošlu Ti je do IP. Ať vše probíhá podle Tvých představ a daří se Ti.
Odpovědět
Profilova fotka
holky prosím taky o kontakt na vizážistku..kadeřnici mám..
Odpovědět
Ahojky, tak scháním kosmetičku...nejlépe z Poruby nebo Hlučína a okolí, která by mě přijela nalíčit domů.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, koukala jsi už na Studio Bosorka? Posílám webovou stránku do IP, jde najít v jakémkoli vyhledávači. Hlavně doporučuji co nejdříve si domluv si termín, ať je ještě volný. Některé termíny jsou dosti obsazené.. Pro pohodní a klid nevěsty samozřejmě se líčí v DEN SVATBY doma. Záleží jen na domluvě, co zákaznice chce a potřebuje. Krásné a pohodové přípravy.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky doporučuju studio S, líčení a učes doma. Mají balíček pro nevěsty za 1500kč je v tom zkouška učesu a líčení a v den svatby příjezd až domu samo pokud nejste někde z Ostravy tak to bude asi problém navíc v ceně jsou taky nehty den pred svatbou. Velice ochotní a příjemní. Mají i stranky sídli v Marianských Horách
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, děkuju těm do doporučovaly studio Bosorka, už jsem se tam domluvila a přijedou mě nalíčit, sice už v šest ráno, ale vzhledem k tomu že je svatba dopoledne tak mi to asi bude vyhovovat
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Ahojky, prosim poslete mi nekdo web adresu nebo tel. na to Studio S v Marianskych Horach, nemuzu to na netu najit. Dekuji moc.
Odpovědět
přidávám chválu na Bosorku, Aničkaje úžasná :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
ahojky, v srpnu se vdávám a tak bych se chtěla zeptat jak dlouho předem jste si zajištovali kadeřnici a kosmetičku? A pokud by někdo měl tip na salon v Ostravě budu jen ráda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mě česala moje stálá kadeřnice a na zkoušku jsem šla tak měsíc před svatbou,ale už to nevím přesně. A líčení mi zajišťovala kamarádke Katka, dělá pro Mary key a je moc šikovná. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
ahojte, může mi prosím někdo poslat na to Studio S kontakt?? Díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky sháním nějaké šikovné stuidio v Ostravě, kde by mě na ten slavnostní den pěkně upravili. Osobní doporučení mám zatím od jedné kámošky jen na vizáž studio paní Matysové studio-vizaz Což o to, asi udělají krásku z každého, ale tolik asi nedám (vyšlo by to počítám i se zkouškou a barvením 5-6 tis.) Máte někdo osbní zkušenost s tím studiem S (Luciv) ? To je asi ono, že?: studios.wz Studio Bosorka jsem taky našla, účesy asi nedělají, že?
Odpovědět
Profilova fotka
Teď jsem se trochu zhrozila, jestli uř skoro není pozdě někoho shánět! :-( Když Jija má stejý termín a kosmetičku domluvenou už na 6 ráno?! Uvítám ještě další kontakty na kosmetiku a kadeřnici v OV nejlépe po osobních zkušenostech.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, mám problém jako barra. Svatba v OV, ted v PZE. Jak jsem zjistila spousta kosmeticek i kadernic jsou schopny dojet az domů, pak je jen otázkou co je u kadernice lepsi. V salonu maji zase vse pri ruce. V Bosorce jsem byla a nebyla jsem 2x spokojena, ale bylo to jen tim,ze me neodhadla v liceni, ale jedna kamaradka z brms tam byla a vypadala moooc pekne. Od toho jsou ty zkousky aby jsme to vyzkoušely ;-) Luciv: tak na to studio S se taky podivam. Ty jsi jejich služeb využila? Já mám kudrnaté vlasy a jak jsem zjistila asi bubu mit problém s učesem :-( Nevite o něko, kdo by umel s kudrnat.vlasy? Klidne si priplatim, jen aby to nejako vypadalo ;-) Jijo: a ty jsi s tou bosorkou bylůa taky spokojena? Mas foto v albu? Zofi: a muzes mi poslat kontakt na tu tvou kamaradku pres liceni? EVI: Bosorka - jen liceni a masaze, premeny. Ale pani dokaze doporucit vse a zajistit i kadernici.
Odpovědět
Profilova fotka
ted jsem koukala na to studio S a nejsou tam napsané ceny.. :-( Mám to chápat ten balicek tak, ze zaplatim 1500kč.. a co kdyz nebudu spokojena uz se zkouškou? A nebudu je chtit využít?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja uz jsem se predbezne dlomluvila v tom studiu S, nasla jsem na ne dobre reference a navic pani ma ted i studio ve Svinove, coz mam bliz (kvuli zkouskam). Bohuzel ten balicek pro nevesty podrazil -ted uz 2000,- ale i tak to podle mne jde, kdyz pocitam, ze v tom je liceni, uces (vcetne 2-3 zkousek) i modelaz nehtu. Alespon to budu mit vse zkoordinovane a v den D pekne v klidu doma.
Odpovědět
ahoj holky, vydím, že skoro každá plánujete vizážistku, myslíte si, že je to nutné? já tedy moc nesnáším kosmetiku, takže spíš budu spoléhat sama na sebe, nejsme zvyklá se malovat a tak bych si asi nepřipadala v pohodě, kdyby mě někdo nalíčil, pokud už něco potřebuju (třeba když jdu do divadla) tak používám jen lehký make-up, trochu stínů, linky, řasenku a rtěnku, sposta kosmetiky mi nesedí, kdyby na mě někdo napatlal podkladový krém a make-up a pudr, tak to do půl hodiny se sebe zeškrábávám, protože mám pocit, že mám na sobě centimetorvý nános a kůže mi nemůže dáchat, navíc na sebe němůžu dát nic, co nemám dokonale vyzkoušené, pokud mám nevhodné oční stíny nebo řasenku, která není pro citlivé oči, tak mě do hodiny začnou oči štípat a posleéze i slzet, předpokládám, že takovou citlivostí vůči kosmetice by ze mě asi vizážsitka moc radisti neměla, myslela jsem, že si prostě párkrát vyzkouším, co bych na sobě mohla vytvořit v den svatby a nechám své sluníčko ať mi to schválí nebo zkrizuje, jaký je váš názor? a ještě jeden dotaz: nosím brýle, jste tu některá také obrýlená? budete se vdávat v brýlých nebo ne? mám 4 dioptrie, takže svatbu zvládnu i bez nich (kontaktní čočky nesnáším, takže nepřipadají v úvahu)
Odpovědět
Profilova fotka
Saturnin: no myslím, že správná kosmetička by ti neměla nanést 1 cm nánosu jak píšeš, že by to mělo být lehké, pudr je potřeba pro fixaci. Já se svou kosmetičkou byla moc spokojená a žádné nánosy mi nedávala, kosmetiku použila kvalitní vydrželo i druhý den. Správná kosmetička by ti měla udělat jemné a decentní líčení a ne abys byla jako abstraktní obrázek. Ale pokud se sama umíš krásně nalíčit tak je volba na tobě. Já se sice nalíčit umím, denně se líčím, ale v den D jsem chtěla vypadat jinak a podařil se výsledek. :-) co se týče brýlí, pokud máš hezké brýle, které ti sluší (tak jako že určitě máš) tak proč je sundávat, nevěsta může moc hezky vypadat i s brýlemi a právě tady by dobrá kosmetička měla umět udělat zázrak. Líčit někoho, kdo nosí brýle není jednoduché. Pokud bys chtěla kontakt na mou kosmetičku písni, jezdí za nevěstou i domů. A dej nám vědět jak ses rozhodla :-)
Odpovědět
katy007, děkuji, trochu si mě uklidnila, jenže pro mě už makeup a pudr znamená nános (a věř, že si ho opravdu nedávám moc, makeup je ok, ale pudr mě prostě vysušuje), to že by mi mělo vydržet do druhého dne, nepředpokládám a hlavně ani nechci, to že je kvalitní kosmetika ještě neznameníé, že mi sedne, fakt mi toho docela dost vadí, vybírám si převažně kosmetiku pro citlivou pleť a na oči, to co se obvykle doporučuje lidem s kontaktníma čočkama a ani to mi nemusí vždy sednout, o voděodolné řasence si můžu nechat jen zdát, musela by opravdu použít jen to na co jsem zvyklá, jinak mi naskáčou fleky a oči mi slzí, ale to by asi nebyl u dobré kosmetičky problém, ale mám trochu strach, že budu po takovém nalíčební budu vypadat právě moc jinak, chci to prostě zůstat já, ještě si to rozmyslím, děkuji za rady
Odpovědět
Profilova fotka
Saturnin: no hlavně abys byla spokojená ;-) pokud je tvá plet jako alabastr a není potřeba nic zakrýt a nemusíš moc ani pudry, tak to mít nemusíš ;-) záleží na každé. Nejdůležitější, abys byla ty sama v ten onen den spokojená a pokud to ze sebe budeš vyzařovat, tak je i úplně jedno co budeš mít na sobě... a jestli budeš mít pudr nebo nebudeš. Já využiju kontakt Katy... snad se mi bude zkouška líbit ;-) Jinak já taky nosím čočky, takže ti rozumím, myslím si, že by nebyl problém, kdybys donesla ke kosmetičce svou řasenku ;) zkoušela jsi kosmetiku La Chevre? Je super - na problem.plet a také na citlivou plet, je na bázi kozího mléka. A řasenku používám od Avonu, jsou tam super a i když jsem alergik, tak tyto řasenky jsou super.
Odpovědět
správné líčení podtrhne Vaši krásu, ne naopak..neudělá z Vás jiného člověka.....líčila jsem jednu kamarádku na svatbu. Slečna se nelíčila, a její otec ji pak viděl, a řekl že vypadá opravdu nádherně, že je namalovaná moc pěkně a že je prostě princezna.....pochvala nejkrásnější.....:-) Líčení má zakrýt neodstatky pleti, podtrhnout krásu očí, a hlavně způsobit v den svatby pocit jedinečnosti... já jsem toho názoru, že svatební líčení musí být přirozené, s ohledem na osobnost nevěsty - styl, věk, pocit z makeupu...vše je důležité, a správná kosmetička - vizážistka Vám bude naslouchat....nebude Vás líčit k obrazu svému, proto to nedělá...dělá to pro to, aby Vás viděla zářit radostí z toho, jak jste krásná.....alespoň já bych to dělala s tímto pocitem......
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, prosím má někdo zkušenost s nehtovou modeláží v Bosorce Ostrava? (jejich nově nabízená služba)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Nedoporučili byste mi prosím nějaké dobré kadeřnické studio v ostravě a okolí? již zmíněná Bosorka nebo Studio S mě podle informací z jejich stránek moc nepřesvědčili. Budu ráda za každý tip.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@lucenek prosím pošleš mi taky do IP ty kontakty? Moc děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
@luciv Ahojki, četla jsem si reference na tu firmu, která by přijela až do domu, můžeš mi prosím poslat kontakt, byla bych Vám vděčná, nemohu nic sehnat. Děkuji Markéta
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
ahojky,nejak se mi nedari vygooglit pani ze studia s ze svinova:( prosim,napiste mi na no kontakt.moc dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já jdu na zkoušku 10. do Prodluzka... sama jsem zvědavá... ale pokud budu spokojená, už jsme domluvené, že přijedou ke mně domů... :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?