Svatební účes a líčení - jak máte rozplánované zkoušky?

Holky chtěla jsem se zeptat jak máte rozplánované zkoušky líčení, účesu, barvení, střih - 2 měsíce před svatbou. Vůbec nevím jak to naplánovat :-) Díky za rady :-)
Odpovědět
No ja mela zkousku ucesu i liceni ted o vikendu, cca mesic pred svatbou. Driv ani kosmeticka ani kadernice nechtely, protoze by si pak nepamatovaly finalni uces/liceni. Na barvu a strih jdu v pondeli pred svatbou a na kosmetiku presne tyden pred svatbou. Resim to spis kvuli casu vse bud o vikendu nebo vecer, protoze byvam dlouho v praci. Na oboje si u zkousky nech pro jistotu tak 1 - 1,5 h.
Odpovědět
@xrozarka já jsem měla zkoušku líčení cca měsíc a půl před svatbou a účesu dva týdny před svatbou i se střihem (ale to bylo proto, že svojí kadeřnici znám už od malička, takže vím, co čekat a jak češe i na slavnostní příležitosti, jinak bych si to taky dala dřív :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já mám do svatby 24 dnů a vůbec nevím, co budu mít na hlavě a jak mě nalíčí. Na zkoušku jdu teprve 28.8., tedy necelé dva týdny před svatbou. Vlasy mi jenom zastřihne, barvit je nebudu. Měla bych ten den mít i zkoušku líčení. Na nehty jdu dva dny před obřadem, v ten den ji taky řeknu, který účes jsem si vybrala (mám vše v jednom salonu). Mám představu, jaký účes bych chtěla, takže doufám, že mi půjde k obličeji, popřípadě že mi kadeřnice poradí něco na co hned kývnu :-)
Odpovědět
Já mám zkoušku líčení tři dny před svatbou a druhou zkoušku účesů taky tři dny před svatbou at to mám v co nejživější paměti jak budu vypadat :o)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkoušku účesu jsem měla dva týdny před svatbou - kadeřnice mi ještě doporučila přeliv, na kterém jsem byla předevčírem. Zkouška líčení proběhla něco málo přes týden před svatbou, ale protože se mi styl líčení nelíbil (normálně se líčím jen málo a v tak výrazném líčení jsem se necítila dobře, i když vyfocená jsem vypadala moc hezky) a vyčerpaly jsme čas, který na mě kosmetička měla, jdu ještě na jednu zkoušku zítra (tedy dva dny před svatbou).
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám zkoušku 2.týdny před svatbou, jak líčení tak účesu. Ke kadeřnici (uplně jiný než mě bude česat) jdu 3 týdny před svatbou a až po ní se budu doma barvit ;-) Pak teprv na tu zkoušku ...
Odpovědět
děkuji moc holky, jste super. Já to mám předběžně domluvené oboje 14dní před,tak začínám být v klidu :-) ještě zvažuju prodloužení vlasů, tak uvidíme :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?