Svatební líčení v Ostravě - 30.08.2014, máte tip?

Ahoj holky, hledám šikovnou vizážistku za rozumnou cenu na svatební líčení. Svatba se bude konat 30.08.2014. Pokud máte některá tipy, budu Vám moc vděčná.
Odpovědět
Ahoj, já jsem byla velmi spokojena s páni Ivanou Polomskou, profesionál co rozumí tomu co děla.
Odpovědět
Ahoj, díky moc za tip. Prosím tě, líčila tě doma nebo si musela dojet ve svatební den k ní? A prosím tě, jak dlouho dopředu sis vybírala vizážistku? A zkoušku svatebního líčení jsi měla v ceně nebo si platila zvlášť?
Odpovědět
Já jsem byla zkoset líčeni asi 14 dni před svatbou a páni me i cesala a ve svatební den přijela ke me, cesala me i líčila. A za zkoušku jsem platila opravdu malo. Ma profil na Facebooku.
Odpovědět
Díky za tip, bohužel má již obsazeno :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Mě bude líčit i česat Kristýna Dvořáčková z Ostravy, www.krasnenalicena.cz. Kompletní balíček stojí 1900kč, Balíček svatebního líčení zahrnuje: - zkoušku svatebního líčení (nejlépe 5 -2 týdny před svatbou); - fotografie ze zkoušky (abyste věděla, jak bude líčení vypadat na fotce); - líčení ve svatební den u nevěsty doma - lepení trsů řas - zapůjčení bílého krajkového deštníku ve svatební den (je potřeba uvést už při objednání termínu) Při objednávce kompletního svatebního balíčku navíc: - zapůjčení ozdob do vlasů - zapůjčení clip in vlasů do účesu Tak si myslím, že je to skvělá nabídka. Koukněte na její stránky a uvidíte, je i na FB :-)
Odpovědět
Natal, moc děkuji za zaslání tipu. Ta nabídka nezní vůbec špatně. Zkusím se jí poptat :-) A kdy máš termín svatby?
Odpovědět
Profilova fotka
@hancajjj Dobrý den, mám váš termín volný, koukněte na můj profil a případně se ozvěte:) Barbara
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?