Svatba v Liškově mlýně - sháním kosmetičku a kadeřnici

Profilova fotka
Ahojky nevěsty, přemýšlíme o svatbě v penzionu Liškův mlýn - fakt krásný místo:) a vzhledem k tomu, že bychom to tam chtěli dopoledne vyzdobit, tak bych se chtěla i tam nechat nalíčit a učesat, nemáte někdo kontakt na kadeřnici a kosmetičku v té lokalitě? nevím, kolik bych doplácela, kdyby jela paní z Prahy..díky moc! M.
Odpovědět
Profilova fotka
Penzion Liskuv Mlyn je skvela volba!!! Moc radi tam s kapelou hrajeme. Pokazde naprosta spokojenost nejen od nas, zenicha a nevesty, ale i vsech hostu!!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Já jsem v okolí nic nesehnala. Nakonec jsem sehnala z Prahy i s cestou nalíčením a účesem 5 tis.kč.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda.Jsem z Příbrami a kosmetiček a kadeřnic je tu až dost.Takže vám můžu poslat kontakt :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@moniccka @zrezna
Odpovědět
Já osobně v okolí nic závratného nesehnala. Kadeřnic a kosmetiček sice dost, ale zase záleží nejen na kvantitě... Já jsem nakonec měla Lucku Průžkovou, dělá líčení i vlasy a je to fakt špička ve svém oboru. A bez problémů přijela z Prahy, co si pamatuji, tak za cestu si moc nevzala, myslím kolem čtyř stovek nebo tak nějak. Krom toho není problém se pražských zeptat, kolik by si vzali na cestu do Liškova mlýna, na mapách se dají snadno najít kilometry a podle toho si to vypočítají...
Odpovědět
Profilova fotka
@parajan Ahoj já jsem si právě objednala Lucku, tak jsem na to zvědavá, ale myslím, že vše bude na jedničku, už se moc těším ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?