Samoopalovací nástřik, máte zkušenost?

Nemáte náhodou zkušenost se samoopalovacím nástřikem na tělo? Zvažuji jestli začít chodit na solárko nebo jít na nástřik, aby v šatech nebyla vidět opálená ramínka od plavek.
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s...
Odpovědět
Ahoj. Uvažuji nad stejnou věcí :-) . podle diskuzích na netu to je podle zkušeností tak 50:50. Tak asi nám nezbzde nic jinýho než to vyzkoušet. Půjdu tam asi v pátek, tak pak napíšu jak to dopadlo. Jsem moc zvědavá :-) .
Odpovědět
Ahoj já nho měla několikrát není to špatné ale je to jen na chvíli rychle se to smyje na svatbu to je supr pokud chceš být opálená ale pozor pokud se budeš potit budeš mít špinavé šaty nebo cokoli jiného oblečeného ale na takovou akci je to fajn pokud nechceš ležet na sluníčku nebo chodit do solárka a taky pozor na alergii aby ses neosypala hodně štěstí :-)
Odpovědět
ahoj, já s tím mám také zkušenost. Co se týče nástřiku kvůli zakrytí bílých ramínek od plavek, POZOR! tím si moc nepomůžeš..alespon v mém případě, se nástřik na místech kde jsem víc opálená zintenzivnil, kde jsem měla světlejší místa bylo to mín, takže tou barvou se to u mě moc nevyřešilo. Ale jasné, nástřik tu bělobu alespon zmírnil. Rozhodně to před svatbou min jednou vyzkoušej, at si to "natrénuješ" a nejsi pak zaskočena v den D. Počítej také, že je to 2 dny cítit (typický odér jako po krému samoopalováku). Opravdu pečlivě po nástřiku rozetři to mléko, kt nástřik aktivuje..No chce to fakt trénink:-) Ale je to hezké, nohy jsou pak luxusní!:-) mně to vydrželo 7 dní! hodně štěstí!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
nastrek urcite.... je zdravsi, rychlejsi ale dokladne vyber salon, ktory bude proceduru aplikovat... ziadny krem po procedure... peeling na pokozku tela, daju ti ochranne pomocky - ciapka na vlasy, ochrany chodidiel, jednorazove spodne pradlo. specialny krem na suche miesta tela a nastriekaju ta. po 6 hodinach sa osprchujes a vysledok dokonaly.. moja skusenost - fake bake vrelo doporucujem... maju aj kremy na doma takze ak nie je salon v tvojom okoli je tu ina moznost.. velka vyhoda - kremy prijemne kokosovo vonaju, ziadny smrad :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?