Řasy z drogerie, které si nalepíte sama. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Holky máte prosím některá zkušennost s řasama ,které si koupíte sama v drogerii nebo parfumerii a nalepíte sama?? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, používám při líčení pro větší zvýraznění. Samotné řasy z drogerie jsou ok, ale je zapotřebí použít opravdu kvalitní lepidlo, aby řasy držely. Hezký den.
Odpovědět
Když jsem závodně tancoval, tak mi je moje učitelka jednou nalepila a byl to pro mě strašnej nezvyk. Furt jsem měla pocit jako kdybych měla přivřený oči, protože byly ty řasy celkem těžký... nevím možná je to jen můj blbej pocit ale už bych si je nenechala nikdy dát.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si zkoušela nalepovací řasy od essence, nejdřív na ples, abych věděla, jestli je na svatbě chci - a za mě jednoznačně ano! vypadaly báječně, dobře držely a vypadala jsem skvěle! :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@jesterka7 Určitě doporučuji řasy i lepidlo značky Ardell. Lepidlo drží krásně a řasy vypadají opravdu přirozeně a mají velký výběr, za super ceny!
Odpovědět
já očekávám každým dnem balíček řasy od Ardell :) jsou prý nejlepší.
Odpovědět
Ja mam velmi dobrou zkusenost s rasy od Artdeco. Ale jak uz bylo napsano vyse, zakladem je hlavne kvalitni lepidlo. Jednou jsem nestihala a koupila jsem si lepidlo z drogerie a rasy vubec nedrzely. Rasy od Ardell asi taky vyzkousim :)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji Vám všem :)
Odpovědět
Na stránkách Ardell mají i samolepící řasy - nemáte zkušenosti jestli jsou OK a drží? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, chtěla bych se zeptat - kdo máte zkušenosti s nalepenými řasami, jak dlouho vám vydrží ty řasy nalepené?? Díky za odpověď
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem si holky objednala nalepovací řasy od značky Ardell a jsem zvědaváá :) Doufám, že nebudu zklamaná a vydrží mi nalepené celý den - noc :-D
Odpovědět
@rainbow_x určitě zklamaná nebudeš, jsou fakt super, ale jak je psáno výše, základem je dobré lepidlo, mám také od ardell a řasy drží opravdu jak přibyté:) zároveň sundavání řas není nijak nepříjemné nebo bolestivé, ani nedráždí oko.
Odpovědět
Článek se načítá
@funnym ty jsem nezkoušela, ale možná bych měla obavy, já jsem prostě přes ty lepidla :D
Odpovědět
Profilova fotka
@trinit15 Já jsem si objednala rovnou i lepidlo :)
Odpovědět
@rainbow_x a které sis, prosím, objednala? se tam v tom nějak nemůžu vyznat a nevím, které tak vzít =-) :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@v_erunka86 Přírodní řasy Ardell typ Wispies a Přírodní řasy Ardell typ Demi Luvies + Lepidlo Ardell LashGrip čiré 7gr :)
Odpovědět
@rainbow_x děkujííí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Rovněž doporučuji Ardell, případně jinou značku z drogerie-ideálně trsy, dá se s nimi variabilněji pracovat, ale určitě se vyplatí investovat do kvalitního lepidla, osvědčil se mi Ardell. Více info k nalepovacím řasám píšu ve svém příspěvku zde na profilu profesionála :-)
Odpovědět
Holky mě přišly ty řasy od ardell a jsou užasné, lepidlo jsem měla v sadě s řasama a perfektně to drží . ;-)
Odpovědět
Ahoj holky. Neměly byste nějaké osvědčené fígle, jak řasy nalepit pro začátečníky? Jednou jsem to už zkoušela, ale lepidlo se mi dostalo i na řasy, ne jen na tu "hranu", takže byly slepené. A jak řasy po použití uchováváte?
Odpovědět
Profilova fotka
@evush chce to dávat pozor na množství, s kvalitním lepidlem (duo) ho stačí málo, pak nehrozí, že se dostane kam nemá, kápněte si lepidlo na hřbet ruky a pojítko řas v něm "namočte", neaplikujte ho přímo z lahvičky, pak to lehce přeženete :) kvalitní řasy vám vydrží tak na 5 použití, musíte z nich ale po sundání pečlivě pinzetou odstranit veškeré zaschlé lepidlo, prospěje také, když řasenku aplikujete před aplikací samotných řas, na ty umělé už ne-e :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli chcete radu, tak nejlepsi lepidlo je Duo. Vydrzi vse a nedrazdi. Roky ho pouzivam na nevesty.
Odpovědět
Skvělé, díky moc! Zkusím:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Ahoj, prosím, mohli byste sem přidat nějaké fotky s již nalepenýma řasama? Také o nich uvažuji. Moc Vám děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky já taky používám někdy ty umělé řasy, ale na svatbu si budu dělat metodu řasa na řasu , u těch umělých mě po delších hodinách těžknou víčka .....
Odpovědět
Ahoj :), já jsem si s maminou objednala řasy na aliexpress.com a oboum nám držely krasně celý den, lepidlo jsme si koupily v drogerii - Essence. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?