Pro kterou se rozhodnout?

Profilova fotka
Řeším trochu dilema co se týče svatebního líčení, protože mám několik trochu protichůdných problémů a zajímaly by mě názory z plénu: 1) mám citlivou pokožku a hlavně oči, takže nevyzkoušenou kosmetiku nebudu riskovat 2) přítel nemá rád když se líčím, tak bych chtěla něco citlivého, přirozeného, ne moc výrazného 3) jsem v časovém presu, takže možná ani nestihnu víc jak jednu zkoušku 4) začala jsem se domlouvat hned se 4 vizážistkami, ale teď zjišťuju, že všechny vyzkoušet nestihnu. Pokud máte s těmito zkušenosti, PRO KTEROU BYSTE HLASOVALY, kdybyste měly stejná omezení? Anděla Bursová Nikola Miláčková Jana Dufková Martina Bartošková - na všechny jsem dostala nějaká doporučení, takže myslím, že všechny jsou dobré, ale nevím, která je nejlepší pro moje potřeby. a alternativa? Dokoupím si nějaké přípravky od osvědčených značek a nalíčím se sama. Sice to pak asi nevyužiju, ale maminka o to projevila zájem, takže bych to snad nekupovala zbytečně jen na jedno použití. Pokud nezbyde čas tak to tak stejně udělám, ale nechci ještě házet flintu do žita.
Odpovědět
nechala jsem se dvakrát líčit od paní Miláčkové, sice "jen" na ples, ale pokaždé to bylo senzační! Pravda je, že se jednalo o večerní líčení, takže automaticky bylo výraznější, ale i tak to byla decenťárna:-) navíc vždy to udělala méně výrazné a až po dohodě jsme trochu přitlačily na pilu, ale vesměs to bylo zvýrazněné pouze nalepenými trsy řas, které dala jen do koutku oka a na mé výslovné přání:-) nebyla jsem žádná mrkací panna a jen to prostě dotáhla. Navíc používá kvalitní kosmetiku, takže bych se neobávala ani citlivější pleti, ale vyzkoušela bych určitě předem! mne třeba dost často pálí oči po nějakých řasenkách, čili každý nákup řasenky je sázka do loterie, ale u ní se mi nic takového nestalo. Navíc je to sympaťanda:-) Osobně bych se svěřila spíše do rukou profíka, protože co si budeme nalhávat, asi se málokteré chce dát za make-up třeba 600,- Kč a prostě kvalitativně se přípravky v drogeriích obecně nemohou rovnat těm profi (jasně, výjimka potvrzuje pravidlo) a k líčení na vlastní pěst bych se já uchýlila až v poslední řadě, na rozdíl třeba od manikúry:-) Tak snad dobře vybereš:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ať zvolíte jakoukoli z těchto vybraných vizážistek, tak určitě nevyberete špatně ;). Ale pokud bych si měla vybrat já jednu, tak bych si vybrala Andělku Bursovou. A to z důvodu, že se známe osobně a vím jak je šikovná a skvělá osůbka. Tak držím palce, ať ste spokojená. Ivana
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?