Nevěsty i profesionálky-voděodolná kosmetika-doporučte

Mohly byste mi prosím poradit ohledně líčení? - mám doma make up i pudr,který mi vyhovuje(ne voděodolný,je značky max factor a giordani gold z oriflamu), bude stačit,když si pořídím fixátor make upu,aby vše drželo celý den?? a s jakým máte dobré zkušenosti? pokud ne, jakou voděodolnou kosmetiku za rozumnou cenu mi doporučíte - make up, pudr,tvářenku,rtěnku,linky,stíny především - zatím jsem na žádné co by se neobtiskávaly nebo nesmývaly nenarazila :) jednoduše kromě řasenky vše,řasy si plánuji nalepit. Díky! 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já běžně dělám v práci 17hod směny s tím, že se nalíčím ráno a přes den už neupravuji (krom rtěnky). Od GG jsem taky měla make up, ale ten nevydržel celý ten den - teď mám pár týdnů Revlon Colorstay a děkuji za něj Bohu, ani se nehne, fakt :-) Stíny pouze zafixuju tak, že víčko natřu make upem, nechám zaschnout a on vyplní ty "vrásky" a stíny se pak nestírají do čárek. Fixátor make upu jako takový nepoužívám - pokud se před tím natřu krémem tak je pleť hezky "vláčná" a make up pěkně drží. Ale od pár lidí jsem slyšela že je nejlepší se pak postříkat lakem na vlasy, aby vše drželo :-D Dobrá řasenka za mě je Maybelline, ty Rocket či co to je a tužka od Essence za 39Kč. Takhle když chodím tak to vydrží celou směnu, to je skoro jako svatba :-D
Odpovědět
@nikina007 od GG mám jen ten pudr a rtěnku ,-) ty jsou fajn,od essence mám taky tužku na obočí -barvička supr,ale v létě se mi rozmazává,jinak stíny nanáším na make up a obtiskují semi pod obočí,asi zkusím jinou značku. ale teda s tím lakem na vlasy si mě dostala, to musím vyzkoušet :))
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?