Nalepovací řasy. Máte s nimi zkušenosti?

Profilova fotka
Ahoj nevěstinky chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s nalepovacima řasama. Případně která nad nimi také uvažujete. =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na vybranou je to prodlužování řas, vydrží to delší dobu ale musíš chodit na doplňování, s nimi zkušenost nemám, dále jsou takové ty řasy vcelku na jedno použití, ty jsem měla jednou na focení, vydržely celý den a byly moc hezké ;-) a na svatbě jsem měla nalepené takové ty trsy, vydrželo mi to asi týden ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kajsav myslela jsem ty vcelku nalepovací. To prodloužení je vcelku velká investice. Koupím a vyzkouším jak to bud snášet. Doufám že mi nebudou jako překážet ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
@kucirlib Chvilku mi připadalo že jakoby špatně vidím ale za chvilku si zvykneš, ale pozor já měla ty řasy od vizážistky a profesionálně nalepené, ona to totiž není žádná legrace, aby to hezky vypadalo a drželo, tak určitě doporučuji obrátit se na odborníka, faktem ale je že mi během focení občas slzely oči a řasy se začaly na straně malinko odlepovat...ty co jsem měla na svatbě držely opravdu bez problému cca 7 dní :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
jestli myslíš nalepovací řasy co si koupíš v drogerii, tak já si je každej rok lepím když jdu na ples. Chce to vzručnost a aby se ti neklepala ruka, ale když to zvládnu i já, tak snad každej :-) Jinak na té krabičce píší, že jsou samolepící, co vydrží na 1-2 použití, ale já dtejně i když jsou nový, tak tam dám trošku toho lepidla - hlavně na konce, protože ty se ti můžou odchlípnout.
Odpovědět
Nalepí to i kosmetička?
Odpovědět
@kajsav o tech trsech prave na svatbu uvazuju taky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@acacia Ahoj Koupíš si řasy v drogérii? Také by mě zajímalo jestli mi je vizážistka nalepí,ale asi to je na dohodě :-) Martina
Odpovědět
Mám úplně čerstvou (sobotní) zkušenost s lepidlem na řasy z DM drogerie. Vyschlo mi moje od Sephory a musela jsem rychle kupovat co měli. Měli jen černé a je to fakt děs. Nedoporučuju, drží vážně mizerně.
Odpovědět
Profilova fotka
taky uvažuju o trsíkách na svatbu a koukám na slevomatech po nějaké akci, v lednu byla a s velkou slevou, ale bohužel platnost jen do března..
Odpovědět
Profilova fotka
Já opravdu doporučuji nechat si řasy nalepit od kosmetičky a vzít si řasy od ní, určitě jsou kvalitnější než ty obyč z drogérie, na svatbě bych fakt nechtěla riskovat že mi odpadnou...mě ty trsy držely asi týden takže pohoda ;-) jinak to prodloužování řas co je teď moderní kdy řasy vydrží delší dobu je taky fajn ale člověk pak musí chodit na doplňování je to jako s umělými nehty, jinak dvě známé to měly a začaly jim řasy opadávat už po 14 dnech takže myslím že to za ty peníze ani nestálo :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@tinka2011 Doporučuji umělé řasy z M.A.C. cosmetics - jsou opravdu kvalitní a stojí cca 300,-Kč Vydrží celý večer, pak stačí odlíčit od řasenky a znovu použít.
Odpovědět
Článek se načítá
Souhlas, M.A.C. jsou super.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie_ Děkuji za radu,ale myslím,že je už asi používat nebudu. Takže po svatbě je klidně vyhodím. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já z vlastní zkušenosti doporučuji trsy. Kosmetička mi je nalepí a bez problémů mi vydrží i měsíc. Nechávám si je lepit když jedeme k moři nebo tam, kde se nechci malovat. U mojí kosmetičky to stojí cca 350,- Kč. Řasu na řasu jsem taky zkusila, ale nebyla jsem spokojena, nejen že je to docela velká investice, ale řasy mi asi po ýdnu vypadly a to jsem je ani nelíčila... Takže v mém případě to vyhrajou určitě trsy...
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla nalepené trsy od kosmetičky přes Vánoce, vydržely mi sice asi měsíc, ale šíleně mě slzely oči a navíc, když se kousek začal odchlipovat, tak to svědilo, už to víc nechci. :-( Teď jsem si na Dealbooku zakoupila na doporučení kámošky prodlužování metodou řasa na řasu, je to dražší věc, ale vypadá to nádherně a vydrží to měsíc (teda alespoň všem holkám co znám a co je mají). Dala jsem za to 1.199,-Kč (cena včetně prvního doplnění), poté po měsíci 500,-Kč. ;-) chci to vyzkoušet před svatbou a uvidím :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@rudlinkaa no to je právě to co měla kolegyně, taky si koupila někde na slevomatu ten voucher asi za 1200 a začalo jí to vypadávat asi po 14 dnech, měla to chudák jak opelichané kuře takže tam nakonec šla, nechala si to všechno úplně sundat a víc o tom nechce ani slyšet :-D další kamarádka si to nechala někde jinde, ale zkušenost má stejnou takže nevím no.
Odpovědět
Profilova fotka
To je fakt asi individuální :-| taky jde prý o to, jak se o to staráš, nesmíš si mnout oči, odličovávat se mastným odličovadlem. Tak uvidíme, každýmu vyhovuje něco jiného, zkusím to a před svatbou se uvidí zda tyhle řasy a nebo trsy :-x
Odpovědět
@kajsav zdravím holky, řasy nalepené mám je je to super za nic bych to neměnila ;-) . Přítelovi se to hrozně líbí, takže umělé nechty jsem vyměnila za řasy :-) Vůbec se nemusí používat řasenka - max. když jdem na ples tak použiji stíny - toť vše. Počáteční investice byla dražší tzn. 1200 za nalepení a trvalo to cca 2hod., teďka chodím na doplnění v zimně co 3 týdny a v létě to více vydrží není tak vlhko 1krát za měsíc. Stojí to 330kč a trvá to necelou hodinku. Záleží co se lepí existují buď trsy a ty se lepí přes sebe aby to nevypadalo nebo se lepí řasa na řasu- což mám já (déle to vydrží). Problém je ale v lepidle - pokud se používá nekvalitní nedrží to a může to způsobit alergickou reakci :-( . Pokud se lepí řasy po jedné existují různé délky, tloušťky a zahnutí. Trsy jsou super ale nedají se nosit pořád, jelikož to oslabuje vlastní řasy a ty jsou pak tenčí a ničí se. Na svatbu určo budu mít stejné řasy jako mám teďka ale rozhodně o hodně delší ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nemáte tip na někoho, kdo v Praze lepí ty trsy? Chtěla bych to vyzkoušet, zkušenost s celýma nalepenýma řasama nebyla úplně ok, i když mi je lepila vizážistka, protože mi trochu slzelo oko a okamžitě se to v rohu odlepilo :-( a pak to šeredně škrábalo, tak jsem to pak brzo celá šťastná odlepila :-D tak bych před svatbou chtěla zkusit něco lepšího :-D
Odpovědět
Profilova fotka
me bude licit kamaradka co je vizazistka.. a budeme taky rasy lepit.. uz se tesim.. ono je fakt ze ja si rasy drive taky lepila.. chce to hlavne kvalitni lepidlo pac nekdy u tech co se prodavaji ty rasy po par hodinach po bocich zacinaji odlepovat a vypada to blbe.. podle me nalepit si to dokaze kazda.. ale chce to pevnou ruku.. takze verim ze v den svatby bych asi zaucila nekoho jineho... pac i ja sama bych si asi vypichla oko i kdyz v tom mam zkusenost.. takze hlavne kvalitni lepidlo holky..
Odpovědět
Tak jsem si dnes taky objednala rasy - trsy a jsem zvedava, jak to budu lepit teda:-) Nemate nejake tipy, jak si to lepe nalepit?
Odpovědět
Profilova fotka
Jaké lepidlo na lepení umělých řas vcelku se vám zdá nejlepší? Kamarádka mi zkoušela lepit řasy z DM (moc pěkný) lepidlem kupeným v divadelních potřebách, ale za 2 hodiny se mi začaly v koutkách odlepovat :-| Chtěla bych je mít na svatbu, ale potřebuju, aby vydržely celý den, nerada bych, aby se mi třeba už v průběhu obřadu začaly odlepovat..
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkanevesta Ty si to budeš lepit sama? Tak to tě teda obdivuju, mě lepila ty trsy kosmetička a dělala mi to asi dvě hodiny, to že bych si je lepila sama si opravdu neumím představit, to by teda dopadlo :-D Já jsem si až teď všimla že už máš po svatbě, tak písni jak se Ti to povedlo ;-)
Odpovědět
@kajsav Ahoj, nakonec jsem si koupila novou rasenku a trsy nepouzila, resp. vratila...:-) Bala jsem se, ze by mi to odpadlo, hned bulim a hrozne me slzi oci, tak jsem to vzdala:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkanevesta Aha tak to nevadí, hlavně že jsi byla spokojená ;-) Mě to právě lepila kosmetička, dokonce mi to pak nějak nahřívala aby to lepidlo lépe zatvrdlo a ty řasy mi pak vydržely myslím tak 7-10 dní, takže tohle bylo skvělé a těmto řasám nevadí ani slzy, ani voda, takže pro info kdybys třeba do budoucna potřebovala x-)
Odpovědět
Profilova fotka
¨Tak jsem včera vyzkoušela nalepené trsy a oproti celým řasám jsem byla nadšená, parádně to drželo, i když jsem vymáčkla nějakou tu slzu :-D Takže na svatbu určitě budou ;-)
Odpovědět
@kajsav dekuju moc za tip:-) potrebovala bych je, mam hezkou barvu oci, ale dost nevyrazne rasy a preci jen, rasy delaji hodne:-)
Odpovědět
Ahoj holky já taky budu mít nalepené řasy od vizážistky :-) musím teda říct že mě technika řasa na řasu absolutně nevyhovuje, neměla jsem ani tak problém s vypadáváním řas ale protože nosím hodně kontaktní čočky, dos často jsem se setkala s tím že se třeba řasa otočila protože málo držela nebo v době odrůstání řasy mi nastavené řasy zasahovaly do očí a tím pádem mi to na ty čočky hrozně vadilo :-( ale jinak to vypadá skvěle když se to kvalitně udělá :-) tak to doporučuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem na tom jako @chanellka,budu mít řasy jen na ten jeden den. Techniku řasa na řasu jsem měla. Vypadá to úžasně a při aplikaci jsem problémy neměla,většina lidí slzí. Jenže kdykoliv jsem slzela tak mě pálili oči (což jak mi řekla jedna firma i vizážistka je normální,bo se lepidlo uvolňuje),takže šli dolů. Vypadá to krásně a na svatební den jsem je chtěla ale představa,že budu slzet a pak mít červené oči mě odradila. Doporučuju aspoň měsíc před svatbou je zkusit.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?