Nakupovaly jste některé přes eBay?

Profilova fotka
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli máte některá z vás zkušenosti s ebay? Líbí se mi tam mraky věcí (např.makeup...) je to tam fakt levný, ale nikdy jsem nic takhle nekupovala, takže nevím co a jak... takže poradíte některá? :-) Děkuji předem.
Odpovědět
Já jsem tam nakoupila dekorace, klec na přání a zápich do svatebního dortu, vše za pár peněz, ale musí se dlouho hledat aby tam bylo třeba poštovné zdarma :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já nakupuju na ebay pořád :D oblečení,boty,doplnky do vlasu a chystám se tam nakoupit stužky na vývazky a ruzne dekorace :) vždy jsem měla dobre zkusenosti :-) Většina prodejců, ale vyžaduje platbu přes paypal, takže je třeba si ho založit, pokud ho nemáš :-) Uvažuju i o svabních šatech, mají tam nádherné a levné :-) tak uvidíme...
Odpovědět
Holky a to Paypal je bezpečné? nějak se zdráhám zadat informace o svojí kartě jen tak na net :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja taky nakupuju veskere dekorace pres ebay a s uzitim paypalu... pry to je to nejbezpecnejsi, co muze byt... a zatim jsem extra spokojena, vse vzdy dorazilo a to, co jsem si kupovala...:)
Odpovědět
Profilova fotka
Já tam jednou kupovala sukýnko pro dceru a ségru,vše dorazilo v pořádku,jak mělo a byla jsem spokojená. A teď tam chci určitě objednat šaty pro družičky,protože jsem je tam našla za cca 300 Kč i s poštovným a tady jsem je našla za 1 200 Kč:)
Odpovědět
Profilova fotka
Já taky nakupuju a používám Paypal. Na svatbu mám odtamtud lodičky a teď i obálky. Pro Hanču jsem tam objednávala závoj :-)
Odpovědět
Zdravím, já také často nakupuji ne ebay. Jsem opravdu moc spokojená. Kupovala jsem tam před měsícem svatební šaty a jsou stejné jako na obrázku a velikost taky suprově sedí. O ceně ani nemluvím, pořídila jsem je i se spodničku za 2500,-Kč. Dekorace a šperky jsou taky ok. Přeji hodně štěstí při nákupu:)
Odpovědět
Ahojky,já jsem se tam právě dívala na šaty! Mají tam snad všechny, které se prodávají tady u nás a za třetinové ceny! Asi to risknua nějaké koupím??? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já tam dnes budu objednávat šaty pro družičky.... tak snad to bude ok.. Zatím jsme vždy byli spokojeni...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj,taky jsem ebayi propadla, s paypalem jsem také dlouho váhala, nakonec jsem zašla do KB a optala jsem se tam na to, vše je pojištěné a kdyby náhodou se někdo k tvému účtu dostal a nějak ho zneužil, banka je pojištěná a vše vrátí. Takže jsem si ho před 3 týdny založila a veliká spokojenost! Věcí tam je opravdu mraky, za krásné ceny, třeba teď mi došly clip-in vlasy do svatebního účesu a jsem na 100% spokojená. Za sebe ebay určitě doporučuji :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?