Máte zkušenosti s prodloužením řas?

Profilova fotka
Ahojte holky, neuvažovala jste některá o prodloužení řas? Nemáte s tím nějaké zkušenosti? Já se za tři týdny vdávám a chci to zkusit. Jsem zvědavá, jestli je to takový zázrak,jak tvrdí :-)
Odpovědět
1
2
6
Profilova fotka
ahojky, ja je mela nekolik mesicu..je to fajn pokud nesnasis se odlicovat jako ja :) ale musis chodit pravidelne na doplnovani. a samozrejme dost zalezi na kvalite a provedeni. nektre damy je maji moc dlouhe a vypadaji hodne neprirozene. pokud jsi nejsi jista a nemas je ozkousene, tak se domluv s kosmetickou at ti je nalepi jen nalepi jednorazovky pouze na svatebni den. ja to tak taky resim.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, také jsem měla nalepeny řasy. Vypadalo to perfektně, velice přirozeně, byla jsem nesmírně spokojená. Celé lepení řasy po řase trvalo cca 3h, proto je nutno si na to opravdu vyhradit čas. Byla jsem velice příjemně překvapená i o ceně, která byla o dost nižší, než jsem uvažovala. Teoreticky by měly řasy vydžet cca 10 týdnů, pokud nepůjdeš na doplnění, než se řasy obnoví. Jediný problém, který jsem měla bylo 48h, kdy nesmí přijít do kontaktu s vodou a já jsem měla oči velice podrážděné halogenovým světlem, které paní používala, aby viděla u lepení a tak jsem měla tendenci slzet a velice červené oči. Nesmí se akorát líčit voděodolnými líčidly, jinak vše je ok ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
měla jsem prodloužené řasy na svatbu. Aplikace trvala necelé 2 hodiny ( na každé oko přišlo cca 80 řas). Den jsem si na to zvykala, trošku mě pálily oči a cítila jsem, že je to víčko jakoby těžší. Prvních asi 10 dnů vypadaly řasy naprosto luxusně, na fotkách to vypadá krásně, jen jsem se musela děsně hlídat, abych si nemnula oči. Asi tak po 10-14 dnech (takže hezké řasy i na svatební cestě) začaly řasy pomalu vypadávat a zhruba po týdnu jsem zjistila, že padají i s mými vlastními řasami. A když se ta řasa zažala uvolňovat docela to šimralo a občas i píchalo do oka (pokud se řasa začala od toho tlustšího konce u oka odlepovat, bylo to fakt nepříjemný, oni jsou ty řasy docela tvrdý). Po třech týdnech mi zbyla na každém oku asi třetina nalepených řas, jedno oko vypadalo dobře, na druhém řasy vypadaly nepravidelně a zblízka to bylo vidět. Takže jsem si začala oči mastit, abych se těch zbývajících řas zbavila, to se mi povedlo asi za 3 dny (pár tvrdošíjných jsem "zarovnala" nůžtičkama na nehty. na doplnění i když jsem ho měla zaplacené jsem už nešla a skončila jsem v depresi a skoro bez řas.... ale po 3 měsích mám řasy zpátky :-D hurá Takže na výjemečnou událost, ze které budu prohlížet fotky dlouho a dlouho, bych do toho šla znovu, ale na běžné nošení ani náhodou.
Odpovědět
Profilova fotka
@nadus_v Ahoj, já mám prodloužené řasy už víc jak rok a jsem s tím maximálně spokojená. Původně jsem myslela, že to třeba po dvou měsících sundám (na doplnění chodím každý měsíc), ale je to strašně návykové :-D Takže asi bud plakat, až se rozhodnu, že ty svoje nechám odpočinout, bude to hrozný nezvyk, mít je zase kratší, obyčejné. Dokud se to nezačalo rozšiřovat přes různé slevové servery, spousta lidí netušila, že jde mít prodloužené řasy a opravdu tak rok mi všichni jen říkali, jak mi to hrozně sluší, ale nikoho by nenapadlo proč 8-) Jinak jsem zastánce řas přirozeně vypadajících a to i na takovéto slavnostní příležitosti. Nějakou extravaganci bych aplikovala tak maximálně na večírek, ale ne na svatbu. Všechno hrozně podléhá módě a chci, aby se mi fotky líbily i za pár let. Tzn. rozhodně bych nedoporučovala dávat třeba štrasový kamínek na řasy, jak Ti to můžou nutit "řasnatky" (jak kosmetičkám na řasy říkám ;)) Jednak to ty řasy víc zatěžuje, pak to taky můžeš snáz zachytnout o oblečení a je to nepohodlné a v neposlední řadě bys mohla házet odlesky na fotografa.
Odpovědět
v rámci cenových úspor jsem po dlouhém zvažování zvolila trvalou a barvení řas a taky to vypadá moc hezky, plus na svatbu to trochu přiživím řasenkou a bude to ok :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, super, jste zlaté :-) Asi do toho půjdu! Ale jestli mi moje řasy potom vypadají, tak budu vypadat jako pablb :-D Ne, hrozně se na to těším, taky nejsem vyznavačem nějakých extravagancí, ale bude fajn, když se člověk na svatební cestě odlíčí a bude pořád vypadat jako člověk :-))
Odpovědět
Profilova fotka
@nadus_v Neboj, už je to 3 týdny co je mám a stále vypadjí superně, jen je musíš čas od času pročísnout kartáčkem :) Ale klidně bych šla do nich znovu! Určitě ale jen u kosmetičky, existují lidi co mají jakýsi rychlokurz a jak mi vykládala kosmetička, že opravovala řasy slečny, které byly nalepeny naprosto ke kořínkům jejich řas a ona neuměla pořádně zavřít oči, tak jsem docela koukala... ak tady již bylo zmíněno existují slečny žádající neskutečně dlouhé extravagantní řasy a to jsem také proti tomu, nebo jen pár extrémně dlouhých do vnějších koutku... Ano, řasy umělé postupně vypadávají s tvýma řasama, ke kterým jsou přilepeny, ale ostatně je to naprosto normální. Stejně jako vypadávají vlasy, tak vypadávají i řasy a postupně se obměňují ;-)
Odpovědět
@nadus_v mám řasy teprve pár dní, vypadají výborně. paní mi řekla, že řasy se úplně obnoví během tří měsíců a proto se doplňují cca. po třech - čtyřech týdnech, neboť řasy vypadávají společně s přírodníma. takže to není tak, že by (pokud jsou kvalitní a dobře udělané) zatěžovaly vlastní řasy a ty pak následně dřív vypadly. A když jsem jí řekla, že tady holky pak psaly, že pak měly svoje ulámané, tak dle jejího názoru je to spíš neodborným odstraňováním a taky čistě pocitově..už teď mám po pár dnech pocit, že tak dlouhé řasy mám normálně a bude to šok až je mít nebudu :) každopádně je to všechno individuální, někomu to sedne, někomu ne, někdo má pocit, že má řasy poničené, jiný ne, já jsem zatím spokojená :) ale je to drahá sranda..
Odpovědět
Profilova fotka
A tak se ještě pochlubte, kolik jste za ně daly ;-) Ceny mi přišly dost odlišné...
Odpovědět
Profilova fotka
@nadus_v já jsem za ně dala asi 1000; už je to týden a zatím vypadly asi jenom 4 řasy (takže asi budou docela kvalitně nalepené) :) Ale sehnat se dají i levněji; teď jsem je na jednom slevovém serveru viděla i za 850. Vypadají moc hezky a přirozeně; pokud si nenecháš hned napoprvé nalepit nějakou šílenou délku, tak to nikdo ani nepozná, že nejsou tvoje :) Původně jsem je chtěla jenom na svatbu, ale je fakt, že mi hodně zjednodušují život, protože se teď nemusím skoro vůbec líčit - tak asi na to doplnění půjdu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem objednaná dva dny před svatbou k jedné kosmetičce a ta má teď akci 1750Kč. Což se mi zdálo fajn, protože víc, že stojí i od tří tisíc nahorů. A reakce žádná? Kromě toho, že má člověk chvíli pocit,že mu něco brání ve výhledu :-)
Odpovědět
@nadus_v první pocit byl divný, pár hodin jsem se s tím srovnávala a pak už úplně v pohodě a to mám hodně citlivé oči, nemůžu používat moc řasenky. Dala jsem za to necelou tisícovku, ale bylo to přes slevový web. Normálně to stojí 2500 u téhle paní. Je evidentně hodně zkušená, chodí za ní ženský co chtějí řasy opravit po neodborném nalepení a zároveň jí to netrvalo moc dlouho, byla dost zručná, dávala jednu řasu za druhou a zároveň to v pohodě pročesávala, nic se neslepilo, paráda :) a doplnění bude kolem 5-800..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@nadus_v reakce žádná, ani mi neslzely oči - a ve výhledu mi nebrání ;) Jenom ti přes spodní řasy nalepí nějakou náplast, aby se nepřilepily k těm horním; to strhávání pak úplně příjemné nebylo, ale jinak OK :)
Odpovědět
Profilova fotka
taky o nich premyslim ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Suzannes, jdeme do toho, ne? :-)
Odpovědět
Ahojky, také jsem je měla,ale pokud to chceš na svatbu stačí jen ty trsy, co vydrží pár dní, já se tenkrát rozhodla chodit na výměnu každé tři týdny podotýkám v perfektním salonu v Praze, výsledek byl nádherný, ale když jednou po delší době přestaneš, řasy jsou od lepidla úplně zničené a ještě kratší a řitší, je to zkrátka závislost jak na doplňování nehtů, čili to je si myslím akorát dobré si uvědomit.Kamarádky na svatby volí i ty trsy a jsou krásné, navíc mužským se to ani moc nelíbí, ale samozřejmě sto chutí, sto názorů.
Odpovědět
Profilova fotka
@beruska_sedmitecna Také jsem si je nechávala udělat za pěknou cenu. Paní kosmetička si za velice dobře odvedenou práci vzala 850Kč (zaváděcí cena) a to jsem tam byla vážně 3h a řasy drží jak moje a už je to 3 týdny, vypadly asi jen 3-4 ale stálo to vypadá úžasně.
Odpovědět
Profilova fotka
@deniskaka 3 hodiny? :-O paní, co je lepila mně, to zvládla asi za hodinu a čtvrt... a to mám fakt snad na každé svojí řase jednu umělou, protože to, co zatím odpadlo, bylo z těch nejetenčích a nejkratších chloupků, co se snad ani nedají nazvat řasy :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
Holky potřebuju poradit!chci si nechat prodloužit řasy, koupila jsem si slevíka na prodloužení řas za 555 Kč,ale slyšela jsem pár názorů, že je lepší si připlatit, že na ty slevíky to není bůhvíjaká kvalita, tak nevím jestli si připlatit a jít jinam-k oskoušené kosmetičce nebo to risknout.Paní mi ale tvrdila, že prodlužuje kvalitními řasy myslím Blink lashes. Ještě jsem se chtěla zeptat, kolik dní dopředu je nejlepší jít na řasy?je 4 dny dopředu moc?děkuji za názory.
Odpovědět
Profilova fotka
Také jsem se rozhodla pro prodloužení řas na svatební den... Jdu na ně týden před svatbou, tak doufám, že budou i po týdnu vypadat pořád dobře. Nechce se mi chodit den nebo dva předem, sice nejsem na nic citlivá, ale jeden nikdy neví, pak mi něco nesedne a za 2 dny se s tím pak moc udělat nedá. Já jdu k jedné kosmetičce v Hradci Králové a ta má teď akci na Diamond Lashes za 1500. Tak jsem také zvědavá, jak budu vypadat a co na to okolí :-)
Odpovědět
Moje paní kosmetička mi dala na výběr buď kvalitní za 2000 nebo za 750,- a pak dodala že laik to stejně nepozná jestli jsou nějaké lepší nebo horší a hlavně záleží jak se k těm řasám budete chovat.....mě je bude paní dávat v den svatby prý je to lepší a zaručeně mě celý den vydrží........hodně lidí má s tím problém si zvyknout stačí jen protřík oči a pár jich vyletí ....
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si cca měsíc před svatbou nechala udělat permanentní řasy metodou řasa na řasu od Diamond Lashes. Byla jsem u pečlivé kosmetičky, první aplikace trvala cca 3 hodiny a stála 2700,- Další doplnění bylo vždy po 3 týdnech za 500,- Čím déle tam jdeš, tím více řas je vypadaných a doplnění je dražší. Řasy samozřejmě vypadávají společně s tvými řasami. Pokud je už nechceš mít, dá se jít na odstranění, kdy je kosmetička natře speciálním gelem, které naruší lepidlo. S efektem řas na svatbu jsem byla celkem spokojená, ale měsíc po svatbě jsem dala řasy dolů. Nemůžu říct, že bych své vlastní řasy měla nějak hodně poškozené - byly takové trošku "vyšisované" a řidší, ale do měsíce bylo vše OK. Teď jsem si je nechala u kosmetičky nabarvit a udělat trvalou a jsem spokojená :-)
Odpovědět
Já řasy zkusila minulý rok poprvé a naprostá spokojenost, velká výhoda když se člověk nemusí malovat a odličovat :). Na 2 měsíce jsem jela pryč, takže řasy musely dolů, ale teď už jsem zase objednaná, tak se dost těším. Sama sice řasy prodlužuji, ale abych to udělala sobě asi nemám nervy :)). Jinak určitě se dají řasy sehnat levněji než za 3000 Kč, takže je není zas tak finančně náročné, vyjde to asi jako gelové nehty. Každopádně doporučuji aspoň zkusit:)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Vcera jsem byla v salonu "studio Michelle" v Liberci. Tam me delali umele rasy. Moc krasne!!! Ted maji akci za 600kc + kaminek Swarovsky zdarma. V pondeli v salonu si necha udelat nove rasy i moje sestrenice. :)
Odpovědět
Já jsem si je nechala udělat od mojí sestry (kosmetička) a bylo to super jen jsem nesměla mnout oči což je moje oblíbená činnost a spát hlavou v polštáři :-) co taky dělám velice ráda. Ale pak mi přítel řekl že to vlastně ani nepozná jestli je mám nebo ne tak si je nechám asi udělat zase jen na svatbu ale pak už ne jsou to pro mě vyhozené peníze :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, nosím prodloužené řasy (řasa na řasu) už cca 2 roky a jsem maximálně spokojená. Na svatbu jsem měla krásně dlouhé a na fotkách vypadají úžasně. Pro běžné nošení nosím kratší. Nemusím se skoro malovat. Chodím na doplnění cca po 3-4 týdnech a když jsem byla nemocná a šla na nové po cca 2 měsících moje řasy dorostly a jsou v pohodě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla prodloužené řasy, prvních 3-5 aplikací bylo bez problémů. Bohužel si moje pleť vypěstovala alergii na lepidlo a dopadla jsem takto a už bych si je nikdy nedala a ani nemůžu :-( : http://lusa-design.blogspot.cz/2011/0... Nezáleží pouze na kvalitní kosmetičce, ale i na tom, jestli nedostaneš alergii a jak budou reagovat oči a řasy. Tak snad to bude v pohodě a budeš moct na každého cudně mrkat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Holky kam zajít na řasy Praha a okolí. Poraďíte?
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?