Malinová kytice a rudé rty?

Ahoj holky, mám dotaz, co si myslíte o kombinaci malinové kytice (máme malinovo šedou kombinaci) a rudých rtů a nehtů? Toto líčení k mojí osobnosti tak nějak už patří, mám ráda černou linku a rudé rty, to líčení mi sluší a byla jsem přesvědčená o tom, že tak budu vypadat i v můj svatební den, ale kamarádka mě upozornila, aby to nebylo moc barevné....rudé rty a nehty a do toho malinová kytka....mám teď dilema, snad bych i raději změnila barevnou kombinaci, než měnit vysněný make-up :-) co myslíte? je to snesitelně, nebo je to moc barviček najednou?
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste malinové rty i nehty, záleží i na tom, jak budou nalíčené oči. Malinová se nemusí "bít" s rudou, ale lépe to bude vypadat, pokud bude vše v 1 tónu. Určitě vám vaše vizážistka poradí, jak nejlépe sladit barvičky. Přeji hodně štěstí.
Odpovědět
@matala87 Já si myslím, že pokud se k tomu přistoupí citlivě, mohlo by to naopak být neotřelé ;-) Mně se někdy naopak líbí nečekané kombince než oslovské ladění do jedné barvy, to často může působit těžkopádně a strojeně (samozřejmě ne vždy). Když si představím třeba tuto kytici: http://3.bp.blogspot.com/-09tk5vsBCDc... S tímto líčením (třeba užší ty linky - tak, jak jsi zvyklá): http://www.funlipstick.com/wp-content... Tak si myslím, že by to vůbec nemuselo nemuselo být špatné ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?