Líčit se sama??

Profilova fotka
Ahoj holky, která z vás ze bude líčit sama? Nemůžu prostě nikoho sehnat a docela se bojím, aby mi make up vydržel atd. Nečekala jsem, že v Brně nikoho nenajdu a tak mi asi nic jiného nezbyde :-(
Odpovědět
Já se taky budu líčit sama. A vévodkyně Kate se na svou svatbu prý taky líčila sama. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Fakt? :-) Mě to docela znervózňuje, protože se znám a určo budu bulet, tak abych si to vše hned nerozmazala :-D Máš nějaký speciální makeup nebo ten, který běžně používáš?
Odpovědět
Profilova fotka
Hlásím se do party samolíčících!! :-) :-)
Odpovědět
Taky se budu líčit sama :-)
Odpovědět
Já jsem zatím taky přesvědčená, že se líčit (i česat) budu sama, protože moc nemusím, když na mě má někdo sahat (přítel je výjimka :D), ale vůbec se nelíčím, tak nevím, jak to zvládnu :) asi začnu trénovat.
Odpovědět
A s tou Kate je to super argument pro všechny ty "a ty se nenecháš nalíčit?"
Odpovědět
Já jsem se taky líčila sama, už to mám natrénovaný. Když mě jednou líčila vizážistka, necítila jsem se v tom.
Odpovědět
Neboj, i samoloceni je v klidu. Me sice licila segra, ale mojema malovatkama. Jednak jsem ji chtela zapojit a pak taky je trochu schopnejsi, nez ja. A bylo to uplne v poho. Mela s sebou rasenku, linky, pudr atd na upravy a nebylo treba. Ale my meli venkovni svatbu a party a docela chladno (asi 20 stupnu prez den), nevim, jak by to bylo za hicu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem sice v Brně sehnala, ale přemýšlím, jestli bych se nějak nezvládla naplácat sama, zjišťuju, že potřebujeme čím dál tím víc peněz :-D
Odpovědět
Ano, budu :-) Licit se umim a mam kvalitni makeup, o kterem vim, ze vydrzi a nestece.
Odpovědět
Líčila jsem se sama :-) Nijak extra zvlášť to neumím, prostě tak nějak normálně. Byla jsem to já, krásná jsem si přišla taky a make-up vydržel vše, co jsem potřebovala, aby vydržel. Směle do toho :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moje kamaradka poprosila dceru pritele jeji maminky, ta ale vecer pred svatbou zavolala, ze ji neni dobre. Jeste dovezla make up tasticku a musim rict, ze vubec nemocne nevypadala. Takze kamaradka na sebe akorat natrela trochu make upu, ktery vubec nebyl v barve jeji pleti (nastesti to byla jen trosicka, takze to nebylo videt) a ja jsem ji zvyraznila zdravicka a bylo. A vypadala nadherne i s minimem licidel. Takze se toho vubec neboj, trochu si to nacvic si a bude to v pohode. ☺ Jo a dcera maminyho pritele se na svatbu dostavila krasne nalicena a ucesana a uplne zdrava. 👍
Odpovědět
Článek se načítá
Mno, podle mě je iluzorní čekat, že make- up vydrží celý den (tj od úplného rána až do časného rána dalšího dne) zcela nedotčen, a to i přes slzy, jídlo, pití, pocení, poprskání senilním strýčkem a oblíznutí svědkovým psem. :-) To nevydrží žádný make-up na světě. A když jo, tak by člověk musel mít na sobě takovou fasádu, že by pak celý den zase vypadal jako naglazovaná socha. A to já právě nechci. A proto se budu líčit sama. Vlastně plánuju jen zakorektorovat nejhorší nedokonalosti, malinko to sjednotit, a udělat si oči. Chci vypadat jako já, ne jako nějaká předokonalá osoba, která se mi vzdáleně podobá. A když mi to v průběhu dne trochu opadá, tak se z toho nezblázním. Všichni na mé svatbě mě bez make-upu znají. :-)
Odpovědět
Jo, a s těma penězma souhlasím. Ceny vizážistek jsou takové, že mi to prostě přijde nevýhodný poměr cena/výkon. Umím si představit mnohem lepší způsoby jak (zvlášť v souvislosti se svatbou) utratit peníze.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud máte hezkou pleť bez výrazných nedokonalostí, jste šikovná a použijete kvalitní kosmetiku, nevidím v tom problém 8-) Já jsem samý beďar a kruh pod očima, běžně se nelíčím, kosmetiku ani doma nemám a navíc mám obě ruce levé, takže si radši zaplatím ten servis :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já se líčila sama a jsem za to ráda.a hlavně kouzlo photo shopu je mocné :-N :-N
Odpovědět
Pokud to umíš, proč ne :-) Já se běžně nelíčím (jen řasenka, maximálně lesk na rty), takže mě líčila kamarádka, která je naopak zkušenější, a bylo to super, vydrželo celý den :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barus21 Zkuste make-up artist Kristýnu Kaštánkovou, na FB ji najdete jako @kikavisage, má ještě některé termíny v červenci volné. Určitě doporučujeme nechat se na svatbu profesionálně nalíčit, už jen např. z důvodu právě výdrže make-upu :) Přece jen je to jednou za život a fotky jsou stálá památka! Nehledě na to, že profesionální vizážistka by měla Váš vzhled přizpůsobit přesně Vašim požadavkům, takže ve finále můžete vypadat i jemně a přirozeně přesně tak, jak by jste se nalíčila sama..:)
Odpovědět
@lulu_84 Jaký máš prosím makeup? Mě bude líčit sestra, je v tomhle moc šikovná, ale potřebuju kvalitní kosmetiku, díky za radu :)
Odpovědět
Me licila sestra a úplně beznym makeupem a bez problémů vydrzel celou dobu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?