Líčení podomácku

Profilova fotka
Milé nevěsty, chystáte se některá líčit sama, či jen s pomocí kamarádky? Bez profesionála? Jak to máte nachystáno? Či nějaká nevěsta, co to tak také měla? Děkuji za odpovědi a případné fotografie :-)
Odpovědět
Já to mám v plánu, ale nejdřív si to párkrát chci vyzkoušet nanečisto, jestli to vydrží...
Odpovědět
@michalelka Já jsem na přání nevěsty malovala kamarádku :) Ona chtěla tzv. nahé líčení, prostě aby na fotkách nevypadala vybledle, ale přitom to bylo nenápadné. Několikrát jsme si to vyzkoušely a nafotily, no a v den svatby už jen "spáchaly" :) Během party jsme to pak několikrát dolaďovaly. Já měla líčení u sebe a vždy, když jsem si všimla, že je to potřeba, přiběhla jsem třeba s leskem ;)
Odpovědět
Já se líčila sama,jsem takovej kosmetickej "magůrek" :-D ,hrozně mě to baví,výbavu mám lepší než některé vizážistky,jak jsem tak viděla,tak proč za to ještě někomu platit,že :-) . Několikrát jsem si vyzkoušela vybrané osvědčené produkty,jak budou spolu držet atd.,styl líčení, lepila jsem si i trsy řas. Dopadlo to výborně,každý se ptal,kdo mě líčil a drželo to v pohodě až do noci ;-)
Odpovědět
Já původně chtěla, malovat se umím myslím víc než dobře, zamaskovat problematickou pleť, kontury, líčení očí,... Ale nakonec jsem si domluvila vizážistku a spadl mi kámen ze srdce. Byla bych nervózní a něco zkazila.
Odpovědět
Profilova fotka
pokud nad tím zvažuješ, určitě do toho jdi. Vyzkoušej si to nanečisto a třeba ijak to vydrží a proč do toho nejít? já se taky "líčila" sama ale já měla jen korektor, řasenku a tenkou linku nad řasama.
Odpovědět
Po zkoušce u kosmetičky jsem se rozhodla taky pro své vlastní ručičky. I můj nejdražší prohlásil, že se nejlépe nalíčím sama. Tak jsem se jala hledat kosmetiku, která udrží mou krásu na místě co nejdéle. Zatím jsem vyzkoušela báječnou věc - podklad pod oční stíny. Nevím, jak vy, ale mně se normálně po pár hodinách (někdy ani to ne) oční stíny přestěhujou do vrásek a záhybů, tudíž nemám žádné stíny, jenom barevné čáry. Byla jsem skeptická ohledně toho podkladu, protože jsem si neuměla dost dobře představit, že to může fungovat. Ale zagooglila jsem, přečetla nějaká reviews a zainvestovala... Teď už ho nedám z ruky!! Jedná se konkrétně o tenhle: http://www.sephora.com/eyeshadow-prim... Taky jsem zakoupila tohle http://www.sephora.com/all-nighter-lo... na fixaci make-upu. To zatím neumím moc posoudit, jak to funguje. Zatím jsem totiž neobjevila ideální krycí make-up. Takže ideálně pleť nevypadá ani ráno, takže večer nemám moc srovnání. Chtěla bych se zeptat, jestli některá z vás nemá zkušenost s minerálními make-upy (například bare minerals, nebo i jiná značka). Taky jsem při svém brouzdání četla na ně samou chválu, ale než do toho zainvestuju, ráda bych věděla, jestli ta pudrová konzistence nezvýrazňuje vrásky... Mám pod očima kromě kruhů milion malinkých vráseček a pudrem a make-upem se obyčejně zvýrazní, tak se bojím, že jenom pudrama to bude ještě horší... Díky za každou zkušenost!
Odpovědět
Profilova fotka
No já bych to sama určitě nezvládla. :-) Ale zatím jsem si ani žádnou vizážistku nenašla
Odpovědět
@michalelka Já se líčila sama, přípravu jsem žádnou nedělala, ani se tomu nijak nevěnuji. Maluji se sice denně, ale jen zlehka. Na svatbu jsem se namalovala dost, ale snažila jsem se, aby to vypadalo přirozeně. Jednou jsem se nechala nalíčit na nějakém svatebním veletrhu, ale vůbec jsem se v tom necítila. Nebyla jsem to já. http://www.beremese.cz/blog/jancip/al...
Odpovědět
Kosmetička nenalíčí a ani nesmí pokud nemá specializovaný kurz na vizážistku. Na tento kurz je totiž nabalen kurz na svatební líčení, které je specifické. Je to něco mezi foto-makeupem a večerním líčením. A navíc musí vydržet 24h. Existuje kurz líčení pro nevěsty kde vizážistka naučí budoucí nevěstu jak se správně nalíčit na svatební den. Když se nechce nechávat nevěsta ve svůj den D nechat opečovávat profesionály.
Odpovědět
Profilova fotka
@michalelka ja to zkusila sama a byla jsem s vysledkem spokojena. Pouzila jsem jen bb cream, trochu pudru, lehce ocni stiny a lesk na rty. Mam za sebou 2x liceni od vizazistky, kdyz jsme byli v atelieru na foceni, vysledek je krasny, ale proste to na tech fotkach nejsem tak uplne ja. To jsem na svatbu nechtela :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Tak po domacku vzdy neco vykouzlim, zalezi do jake spolecnosti to je, jaka prilezitost a hlavne kolik nato mam casu :) premyslim ze bych i zacala licit kamaradky, vzdy mi moje liceni chvali :)))
Odpovědět
Pro inspiraci koukněte třeba na Youtube, je tam spoustu beuty blogerek, českých i zahraničních, které ukazují denní/večerní/slavnostní líčení krok po kroku....určitě tam najdete i spoustu tutorialů přímo na svatební líčení:-) mají to fakt v ruce a jsou moc šikovné, chce to určitě přesnou ruku a cvik, ale třeba sen tam něco přiučíte:-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?