Kosmetika - svatba bude 2016

Profilova fotka
Ahoj holky, chci se zeptat jestli budete nekdo chodit na kosmetiku ? Porad nad tim premyslim letos jsem vysadila antikoncepci a pomerne dost se mi zhorsila plet :-( Prosim o radu. Chtela bych chodit uz ted at vim co mi ta kosmetika udela. Abych pred svatbou nemela pupinky.
Odpovědět
Já mám svatbu v červnu a chci začít chodit od ledna :-) Doteď jsem chodila/ spíš nechodila pravidelně.
Odpovědět
Profilova fotka
@jannetta85 Já bych zašla na kožní a oni určitě poradí. Antikoncepce působí zároveň i částečně antibioticky, takže utlumuje vznik různých pupínků na pleti a podobně. Tím že jsi ji vysadila se všechno zase vrátilo do normálu.
Odpovědět
Zhoršení pleti po vysazení antikoncepce je jen ten nejmenší problém. Horší je co to nadělalo přímo v těle a z čeho se tělo regeneruje. To je to co se ukazuje na obličeji jako zhoršení kvality pleti. Pleti jako takové trvá půl roku než se na ní trvale ukáže zlepšení. Takže ke kosmetičce začít chodit hned. A nechat si doporučit i nějakou vnitřní očistu.
Odpovědět
Profilova fotka
Vysadila jsem HA před rokem a půl , po 3 měsících se mi objevily boláky na obličeji, dekoltu, zádech.. Ustoupilo to až nyní (trvalo to defacto rok) ... Změnila jsem jídelníček (y) pomohlo to i na jiné věci než akné ... Zkoušela jsem kožní (antibiotika, mastičky) , jsou to drijáky, jakmile jsem vysadila bylo to zpět.. Detoxy (čaje, bylinky, kustovnice čínská, aloe vera) - nepomohlo ... Sudocream také nepomohl ... Pomohlo mi 1x za 3 týdny jít na kosmetiku ke kosmetičce, která pracuje s kosmetikou gernetic... Pomohlo mi umývat se mýdlem z konopí carun (90,-) - obličej, dekolt i záda .. Po koupeli očistit micelárkou od biodermy .. Na noc se namazat ob den zinkovou mastí (50,- lékárna) .. Ráno si na obličej nanést krém konopný Carun ( 390,- ) .. Make-up jen minimálně.. Do toho ta strava a POMOHLO TO ... Začala jsem před 2 měsícema a už mám jen jizvičky na zádech, na obličeji nic !! :) Klidně se o tom ještě pobavím ve zprávě :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?