Dobrý den, zajímalo by mě, kolik Vás stála vizážistka pro svatební líčení a účes. Žiju v jiném světě, když jsem ochotná dát max. 1000,- ? Mám dlouhé dredy, takže u účesu odpadá mytí, natáčení, lakování...Stačilo by hezky zamotat. Svatba je 9.9. v Osečné a já nemůžu nikoho sehnat. Jasně, dostala jsem několik nabídek, ale za cenu od 2.500,- do 4.400,- jenom za nalíčení! To mi připadá šílený. Opravdu dá někdo tolik peněz za jedno nalíčení?
Ahoj, žiju tam v něm s tebou :D :D :D já jsem také hledala, hledala, hledala :D ale nenašla :D budeme mít paní z Prahy, zkouška byla opravdu na jedničku!! Líčení super, to já bych fakt nedala!! ale vlasy přemýšlím, že bych snad dala sama, ale na druhou stranu !! Ten den budu mít určitě hlavu jak pátrací balon, ruce se mi budou klepat jak na absťáku a budu nakonec ráda, že se o mě někdo postará!!! Platím dvojku za zkoušku a dvojku v den svatby :/ Drahoušovi se podlomila kolena, když to viděl v mailu :D :D :D
Zrovna líčení pro mě není položka, za kterou jsem ochotná vyhodit tisíce. Ale když jsem to tu začala pročítat, diskuze mě navnadily k tomu být ta nejkrásnější. A protože se normálně nemaluju, tak i v opravdu jednoduchém líčení si připadám úplně jinak. A vypadá to, že jsem konečně našla. Už se těším na zkoušku.
Já měla líčení za 300 a účes za 550. Zkouška účesu 400. Vizážistka mladá holčina z menšího města, naprostá spokojenost (a to jsem ještě zvažovala, zda se nemám nalíčit sama, přeci to umím nejlíp - jsem ráda, že jsem se tak nakonec nerozhodla, líčení vypadalo skvěle a také vydrželo!). Ale spíš jsem měla štěstí, že jsem na ni natrefila a že mi tak sedla. Další nabídky jsem měla kolem 1500 za líčení a účes (vše východní Čechy).