Kolik platíte za účes a líčení?

Holky kolik platíte za zkušební a finálový svatební účes a make-up? Já mám vizážistku s kadeřnicí v jednom a chce za to 2100 Kč. Nevím jestli to není moc nebo málo?
Odpovědět
Profilova fotka
@kaczuska já si myslím, že je to tak optimální, já taky čekám že se vlezu do 2500,-- :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak ja platim 3500,- takze bud v klidu..;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já se vlezu s oběma tak do 1500 Kč:-)
Odpovědět
Kamaradka je kadernice co i lici a bere si za uces s licenim 1000Kc a cenu zkousky nevim.
Odpovědět
Profilova fotka
vizážistka: 500,- zkouška, 500,- na ostro.. svatební účet kolem 500,- + zkouška něco málo... takže si myslím že cena 2100 je normální
Odpovědět
Profilova fotka
@kaczuska ja nasla kadernici ktera si jako jedina dokaze poradit s mima vlasa chci jen vyfoukat a navlnit a chce 3500 takze paradicka..:( ale byla jsem uz u tolik kadernic a platila za nepovedene zkousky ze bud vezmu tuhle nebo si to fouknu sama..
Odpovědět
Profilova fotka
Já platím za zkoušku líčení + účesu i služby na svatbě celkem 5 tis.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám takové štěstí že známá češe nádherné účesy i na různé soutěže.Je fakt šikovná a i se zkouškou mě účes vyjde na 500,- A s kosmetikou to mám taktéž, takže jsem šťastná. Hezky na sobě ušetřím ale nepůjde to poznat :D
Odpovědět
Já kolem 2-2,5 tisíce včetně zkoušky. Chtěla jsem profesionálku :-). Neplatím si takové peníze ta šaty, abych pak odbyla líčení a účes :-). Samozřejmě pro někoho to není tak důležité, ale pro mě velmi :-).
Odpovědět
Mně cena na Brno přijde slušná, platila jsem taky tak.
Odpovědět
Profilova fotka
To je podle mě normální cena. Já mám vizážistku z Brna a chce 1.100 a 1.500 za účes a líčení vč. zkoušek.
Odpovědět
Profilova fotka
Platila jsem 500 za zkoušku + 1.650 za účes a líčení v den svatby, vč. toho, že paní přijela k nam domu. Za 350 jeste líčila/česala další zájemkyně (mamka, druzicka...)
Odpovědět
Článek se načítá
opravdu záleží na lokalitě a zkušenostech. mě se třeba podařilo sehnat šikovnou kadeřnici za 450,-, ale původně jsem počítala, že za vlasy a kosmetiku taky nechám cca 2000,-. Většinou ty lepší kosmetičky mívají cenu kolem 1000,- včetně zkoušky a nějakého poradenství, aspoň tak jsem to zjistila u nás.
Odpovědět
@niikiss Ahoj, poslala bys mi prosím kontakt na tu známou, co ti bude dělat svatební účes? Díky:)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě bude líčit i česat známá přítelovy rodiny (je to vizážistka, kadeřnice sice ne, ale má to jako hobby, takže už dost účesů česala a já to chci tak jednoduchý, že bych to zvládla sama), která je následně i zvaná na svatbu...za zkoušku obojího cca 800 Kč dohromady, ve svatební den to pravděpodobně budu mít jako svatební dar, jinak by to bylo zhruba 1 000 Kč :) Jinak cena mi přijde celkem adekvátní. Ono jde o to, jak moc je to pro tebe důležité. Já kdybych neměla možnost té známé, tak se učešu sama a namalovala by mě třeba mamka, protože tohle je podle mě na svatbě jedna z mnoha věcí, co se hrozně přehání. Kdyby to ale pro mě nějaký význam mělo, neváhala bych dát třeba 4 000 Kč, kdybych byla spokojená se zkouškou.
Odpovědět
zkouška líčení 350, svatební líčení vč. lepení řas (a ošetření laserem den předem) cca 900 zkouška česání 350, svatební česání 670
Odpovědět
Profilova fotka
Ty bláho, to jsou sumičky :D Přítel by mě s tím nejspíš poslal do háje, že se mu líbím tak jak sem nebo jak se sama maluju a tak nevidí důvod, proč na sebe patlat hromadu věcí a vypadat pak jako jiný člověk :-) Za ty prachy si radši koupím nový boty..No tak abych to zhrnula, namaluju se sama a učeše mě kamarádka, za zkoušení chtěla vždycky 100,-, no tak v ten den počítám maximálně 300,- - 500,- :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já si zase pěkně naběhla, objednala jsem si kadeřnici na svatbu už v listopadu. Ona souhlasila, že mne bude česat a zapsala si mne do svého diáře. V březnu jsem šla na zkoušku, účes byl moc hezký, zaplatila jsem 400 kč a při odchodu jsem ji poděkovala a řekla, že se na ni budu v září moc těšit.....a ona se mne zeptala, kdy mám přesně svatbu? Tak jsem ji s vykulenýma očima znovu zopakovala, kdy ji čekám. Řekla mi, že se musí mrknout do deníčku a když se teda mrkla, tak mi řekla, že si ještě rozmyslí jestli mne vezme, že má ještě jednu nevěstu :-( Takže jsem tam stála jako opařená, peníze mi nevrátila a prý mám čekat na její sms s rozhodnutím...je to už 14 dní, sms nedošla, takže jsem si domluvila jinou kadeřnici. Takže já jsem zatím v mínusu 400 Kč a skutek utek :-p
Odpovědět
@kaczuska Kosmetička - vč. zkoušky 450,- a přijde za mnou domů - chodím k ní i normálně na ošetření a účes od kadeřnice, kam chodím také normálně, tak do 800,- vč. zkoušky.
Odpovědět
Profilova fotka
@monus124 Neřekla bych, že toto jednání je s ohledem na spotřebitele úplně v pořádku. Rozhodně Vám kadeřnice měla vrátit peníze. Nenechte si to líbit a chtějte peníze zpět. Pokud nebude souhlasit, tak to řešte dál, existují mnohé organizace na ochranu spotřebitele, není dnes už jen Čojka.
Odpovědět
Platím 5tis.make up + vlasy, včetně zkoušky. Dle zkoušky je to adekvátní cena za vynikající výsledek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@trompa máš pravdu, ale když se to stalo, tak jsem z místa nechápavě odešla a až doma přemýšlela, jestli se s tím dá něco dělat..... Objednávala jsem ji v listopadu přes telefon, takže nemám žádný důkaz o tom, že jsme se na něčem jako je česání v den svatby domluvily :-( je mi to samozřejmě líto, ptz každá koruna je dobrá, ale už to asi nedořeším
Odpovědět
Zkouška líčení 500+150 řasy. Líčení ve svatební den 700+150 řasy. Zkouška účesu 2x zdarma. Ve svatební den se prý do 450 vejdeme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ja mam liceni vcetne zkousky 750 a uces vcetne zkousky 1500 plus jeste za dopravu
Odpovědět
Profilova fotka
2500 liceni i uces vc. zkoušek :)
Odpovědět
1800kč za líčení a účes včetně zkoušek.
Odpovědět
Líčení mám za 850 včetně zkoušky + doprava a u účesu to nebude moc, tipuju to max na 500 i se zkouškou, je to známá a češe mě už X let.
Odpovědět
Profilova fotka
@lennisek1 Měla bys zájem? Je z Havířova...musela bych se jí nejdříve zeptat :-)
Odpovědět
Jj, klidně se poptej.. Má kadeřnice bude totiž čerstvě po porodu:(
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?