Kadeřnice na svatbu Veselí nad Moravou, Strážnice a okolí. Máte tip?

Profilova fotka
Znáte někdo nějakou šikovnou kadeřnici z okolí Veselí nad Moravou? Za tipy budu ráda.
Odpovědět
Profilova fotka
:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kamaradku cesaa holcina v kadernictvi kousek od kvetinartvi,mela by byt kousek Billa,takze asi v "centru" ale nazev nevim :-( Jedine co muzu rict je,ze byla jako princezna...
Odpovědět
Profilova fotka
Jé, právě jsem chtěla dát stejný dotaz...ve Veselí už dlouho nebydlím, ale budu tam u rodičů a nějak si nevím rady, kam jít. Minimálně vím kam určitě nepůjdu:-))
Odpovědět
@radunda Ahoj, výborná kadeřnice ve Strážnici je Iva Pavlicová (cca 9 km od Veselí)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mit svatbu kousek od Straznice v Radejove, pritel pochazi z Hrube Vrbky, ja tam prave nikoho neznam, myslim, ze tamtu kadernici ve Veseli vim kde, je tam i kosmetika. Nevite jestli by nejaka prijela me ucesat i domu? Budu si to muset ted v kvetnu okouknout a zeptat se. Jinak diky za tipy.
Odpovědět
Profilova fotka
@andrea2006 A ke které kadeřnici nepůjdeš? To je taky dobrá rada, aspoň bych věděla koho se vyvarovat :-D Jinak my budeme mít taky fotografa Radovana Chvílu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radunda -určitě ne k p. Šišperové(Isabel), kadeřnictví Irena, kadeřnictví - teď si nevzpomenu na název, ale je to naproti sídlišti Chaloupky, při hlavním tahu Veselím-tak tam neee!! Byla jsem se tam česat na bráchovu svatbu a to co mi vytvořila:-(( vůbec ji nezajímalo co chci, prostě mi tam vytvořila nakulmovaný drdol, zalakovala mi to tak, že se ani vlas nepohnul a bolela mě z toho utažení hlava, a cena byla dost vysoká. V podstatě všechny starší dámy co tam jsou bych úplně vynechala. Moje mamka jezdí do Strážnice, protože v tomto je Veselí asi zakleté ;-) ale možná by šlo zkusit kadeřnictví - název nevím- je to mladá holka, Janíková, a ta jako jedna z mála je vyučená kadeřnice a prý češe hezky, je to taky u hlavní silnice směr na Hradiště, naproti je hospoda Na lapači a vedle ní nějaký kovomat..já jsem včera zjistila, že můj kolega z práce je kadeřník a vizážista, tak jsem toho hned využila a provedeme nějakou zkoušku, tak doufám, že to klapne a nebudu muset hledat dál. A Chvíla je super, kvůli němu máme tento termín svatby :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Doporucuji Andreu Dankovou, ktera ma male kadernictvi na trznici ve Veseli. Cesala me na svatbu a parada, ostatne posudte samy v mem albu :) Krom toho moc prijemna a upravila mi uces presne podle mych predstav a pozadavku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?