Dobrý den,
hledám kadeřnici za rozumnou cenu na svatbu v Brně v sobotu 27. 9. 2025. Máme hodně minimalistickou svatbu – obřad proběhne na úřadě a poté půjdeme s rodinou do restaurace. Ráda bych ale po obřadu vypadala hezky na focení s kamarádem fotografem.
Všimla jsem si, že ceny svatebních účesů v Brně často vycházejí skoro stejně jako celá naše hostina :-), a proto zkouším oslovit vás. Chci pouze nakulmovat vlasy a přidat kamínky, které už mám koupené. Nepotřebuji žádný složitý účes ani zkoušku předem. Důležité pro mě je, aby kadeřnice buď přijela k nám domů, nebo měla salon někde poblíž.
Zkusila bych si vlasy upravit sama, ale bohužel mám hodně dlouhé rovné vlasy, které po nakulmování většinou rychle zplihnou, když to zkouším sama. Proto bych nerada riskovala, zejména když máme obřad v 10:30, a nebudu mít tak moc času. Klidně se může jednat o studentku kadeřnické školy, která si to chce vyzkoušet.
Předem děkuji za odpovědi.
Zkuste Katty Visage - Kateřina Trojková, super paní, má salon a i nemá problém dojet k Vám domů. Pokud se Vám její práce bude líbit, tak klidně zkuste poptat, jestli má volno. Třeba pomůže i to, že jsem ji Vám doporučila. ;-)