Kadeřnice a kosmetička - Brno

Ahojte holky, nevíte náhodou o nějaké dobré kadeřnici a kosmetičce v jednom v Brně? Máme termín 5.9. a už nechci to hledání odkládat. Co jsem našla, tak všechno šlo přes 3tis., a to mi přijde hodně ... :-/
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, pod 3 tis. toho moc neseženeš, navíc v Brně. Já si našla jednu, která líčí krásně, současně i češe, ale bere 4500-5000. Zkus se spíš poptat kamarádek, jestli neví o někom, kdo líčí nějak hezky. Ještě můžeš zkusit líčení nějakého učňáku. To nebude drahé a myslím, že jim se to taky bude hodit do portfolia, nejspíš by tě i hezky načesali. Byla jsem v Krpoli na Svatební proměny a tam právě byli takoví studentíci na česání a fakt pěkný. Nebo ještě líčení kosmetikou Mary Key je taky levnější. Nicméně částka 3 tis mi na Brno přijde ještě OK.
Odpovědět
Jj souhlasím s příspěvkem nade mnou, v Brně pod 3 tis je umění se vejít s líčením a účesem včetně zkoušek. Já to vyřešila tak, že líčení jsem si nakonec zařídila u kamarádky ze západu, která přijede jako fotografka, ale dělá promo akce Avon, kde i líčí. Snad to kamarádka zvládne, generálka bude den před svatbou :-D Udělala jsem to proto, abych mohla jít aspoň na účes do kadeřnictví, jelikož jsem taky byla omezena rozpočtem :-) A tady v Brně jsou to fakt pálky :-|
Odpovědět
Ahoj, já mohu doporučit kadeřnictví U hřiště (http://kadernictviuhriste.cz/). Nechala jsem se tam česat na švagrovu svatbu a byla jsem velmi spokojená. Na všem jsme se krásně domluvily, kadeřnice byly velmi příjemné. Platila jsem kolem 500 Kč. Ten den tam se mnou byla i jedna nevěsta, která platila cca 1000, už si přesně nepamatuji. Jen nevím, zda tam i líčí... Myslím ale, že se pod 3 tisíce dostat lze.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já mám kamarádku v Brně, která má kurz na kadeřnici i líčení, líčí i na svatbu. Je velmi příjemná, myslím, že by byla ochotná i na dobré ceně pro Tebe se s Tebou domluvit. Máš-li zájem, dej mi vědět.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
@alenakautova mohu prosím kontakt děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
@nicoletab Jmenuje se Michaela Tománková, zkuste se s ní domluvit. tomankova.michaela@seznam.cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?