Jaký make up a celkové líčení na svatbu? Vůbec nevím

Profilova fotka
holky já vůbec nevím jaký make up na svatbu a jak líčení jestli výraznější,když jsem blondýnka a nechci být bledá.Někdo nějaké rady?či odkazy na obrázky děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
dnes jsem psala kamarádce co mě bude líčit,že bych chtěla udělat zkoušku 2 měsíce předem a napsala mi,že to stačí měsíc předem.mě to přijde strašně pozdě.co myslíte?
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem dřív dělávala také měsíc předem, ale už mi to přijde také pozdě. Ale asi záleží jak je člověk vytížený.
Odpovědět
Profilova fotka
@eleanoor87 mě to teda přijde hodně pozdě,ale asi vypadám,jak blázen každý mi říká,že to přeháním:-(
Odpovědět
Podle mě měsíc předem stačí úplně bohatě. Kór když tě bude líčit kamarádka - vždyť to líčení můžete během měsíce vyzkoušet a změnit třeba 5x ;-) Já jsem se teda líčila sama a dost výrazně - kvalitní podklad, make-up, pudr, tvářenka, kouřové oči. Rty jsem nelíčila, aby toho nebylo moc. Jsem blond a s barvou smrtky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební líčení je hodně individuální, pokud vám na vaší svatební vizáži záleží, nechejte si poradit od zkušené vizážistky, důležitá je trvanlivost líčení, pokud máte svatbu v letních měsících a navíc mastnou či smíšenou pleť, je zapotřebí zohlednit i toto - kvůli fotkám. Přeji hodně štěstí.
Odpovědět
já budu mít zkoušku líčení i účesu necelé 2 týdny před svatbou ;-) Ale kadeřnice mě zná a ví jaké jsou mé vlasy a s nich asi půjde a nepůjde, vizážistka je její kolegyně se kterou spolupracuje a obě přijdou domů, takže nebudeme časově omezeny a můžeme to za odpoledne zkusit 2-3x až budu spokojená já i ony. Jo a jsem pihovatá zrzka a jinak bledá :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@glaeser děkuju.
Odpovědět
Profilova fotka
@subsomi já pojedu domů ke kamarádce bude mít měsíc před porodem,tak ji nechci hnát ke mě a kadeřnice k ni dojde v den D,ale tak snad uvidí,co mi bude slušet a co ne.Kamoška je laik.Ale to já taky:-)
Odpovědět
Profilova fotka
i 14 dni by stačilo, když je to kamarádka. Záleží jak jste zaneprázdněné :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ale kazda bydlime jinde a ted se moc nevidame:-(Tak ale ja si prosadim stejne ty 2 mesice pred
Odpovědět
Já mám domluvené líčení tak 2 týdny a pak ještě týden před svatbou. Svatba bude v létě, takže můžeme líčení zkoušet i dva měsíce před, ale pak budu opálená a všechno, co jsme vymyslely bude pasé a stejně se to bude týden před svatbou předělávat. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzalinkak vidis to?Nad tim jsem neuvazovala
Odpovědět
Článek se načítá
@elis1982 Zas na druhou stranu je lepší si slečnu nebo nevím, kdo tě bude líčit vyzkoušet. Já to pojala tak, že mám kadeřnici i vizážistku v jednom a letos jsme byli na dvou plesech, tak jsem se od ní nechala učesat i nalíčit na oba a pokaždé jinak a mám klid na duši, že je supr a určitě to můžu nechat na ten týden před svatbou. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzalinkak no prave proto to chci radeji driv
Odpovědět
Profilova fotka
Teda, jak to tady tak čtu, tak asi jsem hodně divná... :D My budeme mít svatbu v srpnu a zkoušku líčení chci mít v květnu. Když se mi práce paní náhodou nebude líbit, tak abych měla čas ještě když tak poohlédnout se po někom jiném... A to bych 14 dní před svatbou fakt nedala. :D Kadeřnici budeme zkoušet tak průběžně, jelikož je to moje kadeřnice, ke který chodím už léta a když jsem se přestěhovala na západ čech, tak stejně jezdím jen za ní do Prahy, takže vždycky, když tam budu a budeme mít chvilku, tak to budeme zkoušet... ;)
Odpovědět
Tak mám pocit, že sem asi nepatřím (zase :-D ) Ale je to asi o povaze. Takovéhle věci nějak neřeším. Prostě se namaluju sama, jako když jdu na ples, jen trochu výrazněji a hotovo :-D
Odpovědět
@lady_giraffe moje řeč :-D Líčím se denně už spoooustu let a vím, že bych nikdy nebyla 100% spokojená s prací vizážistky, tak jako se svojí ;-) Jen jsem si dokoupila bázi pod make-up a pod oční stíny, aby bylo všechno trvanlivější. A líčení super. Dokonce i fotografka mi ho hodně chválila ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lady_giraffe tak tak :) taky se líčím sama! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky umim se ličit sama,ale proste si myslim,ze mi muze na ten den nekdo,kdo fomu rozumi vymyslet neco vyraznejsiho.A poradit s make upem,protoze ten moc nepouzivam
Odpovědět
@elis1982 Nechala bych to na vizážistce. Ta poradí dle účesu a šatů co bude nejvíce slušet.
Odpovědět
Profilova fotka
@lidka3 už se stalo:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také bych doporučila provést zkoušku dříve, právě z důvodu, pokud by nevěsta nebyla s výsledkem spokojená, aby byl prostor zabookovat jinou vizážistku. Což není nejsnadnější, protože termíny na líčení se bookují klidně půl roku dopředu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?