Jak skloubit kadeřnici a kosmetičku ve svatební den?

Přemýšlím jak mám zkloubit kadeřnici a kosmetičku. Je lepší si je pozvat domů nebo je navštívit v salonu?Jaké s tím máte zkušenosti? Prvně se dělá účes?
Odpovědět
Profilova fotka
@zden Ja jsem vizazistku zvala ke kadernici (nejdriv jsem se teda zeptala, jestli jim to v tom kadernictvi nevadi). Melo to vyhodu i v tom, ze jsem nechavala cesat i licit mamku a svedkyni, takze jsme se krasne vystridaly. Prislo mi to pohodlnejsi i praktictejsi. Nejdriv jsem se cesala, pak licila.
Odpovědět
Já tedy plánuji obojí domů. Nechci se někam vláčet. Chci si to dokonale užít....být s přáteli a vítat je u nás co nejdéle,místo toho abych někam jezdila.
Odpovědět
Ja mam jasno v tom, ze budu ucesana i nalicena na miste konani svatby. Jelikoz tam budeme s pritelem uz den predem, tak nechci pak jezdit domu nebo se nekam vlacet do salonu po ranu v den svatby :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj jelikož jsem budoucí nevěsta, hurá hurá :-) ale zároveň z oboru - vizážistka,tak ze zkušeností vím, že většinou je lepší nejprve navštívít kadeřnice a poté vizážistku, buď u ní v salónu, nebo není žádný problém vše zajistit přímo u vás, takové služby by měla nabízet každá profesionálka. Tak aby jste byla v klidu a v pohodě:-) to je to nejdůležitější a nedělala si starosti s přejížděním atd. Jsem zvědavá jak to půjde mě samotné až si vyměním s klientkama role:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?