Jak dlouho trvá svatební líčení a účes?

Profilova fotka
Ahoj :) Máme obřad už v 9:45 a vůbc nevím, jak to všechno budeme stíhat. Jen tak pro představu, jak dlouho trvá líčení a česání? A když už jsem u toho, to se tam chodí už v šatech?
Odpovědět
Profilova fotka
@dominiqque Počítejte zhruba hodinu a půl. Někdy i dvě - podle složitosti účesu. Na sebe si vezměte to, co jednoduše sundáte - nejlépe třeba rozepínací svetřík. Šaty pak s pomocí maminky / kamarádky přes účes navlečete :)
Odpovědět
Profilova fotka
@alieskaphoto tu 1,5-2 hodiny myslíte za obojí, nebo jen za účes? Chtěla bych spíš něco jednoduššího, budu mít závoj, tak složitý účes nebude mít moc smysl.
Odpovědět
Profilova fotka
Já na sebe počítám 2h - na účes i líčení, pro družičku s jednodušším účesem 1,5 h (vlasy budeme natáčet). Vizážistka za mnou přijede domů a šaty budu určitě oblékat až potom. Pokusím se obléct šaty zpodem, jsou vzadu na šněrovačku, takže by to mělo jít.
Odpovědět
Profilova fotka
@dominiqque Za obojí :) Radši počítejte s delším časem než s kratším, ať se pak nestresujete a nehoníte :)
Odpovědět
Profilova fotka
@dominiqque já tam byla 3 hodiny.. ale to líčili a česali i moji maminku, sestru a svědkyni... a šaty si oblékneš až budeš hotová a doma nebo tam, z kama budeš odjíždět
Odpovědět
počítala bych min. 1,5 hodiny, né-li radši 2. Ale záleží na složitosti účesu i make-upu ... klidně to může trvat i 4 hodiny ...
Odpovědět
Profilova fotka
@janictourek TAk 4 hodiny, to bych se už asi zbláznila :D @alieskaphoto @xvink Ty dvě hodinky by byly ideální. S kadeřnicí jsem domluvená na šest, s kosmetičkou se domluvím na sedm a v osm bych byla hotová :) Ve čtvrt na devět bych se začala oblíkat, pak by přijížděli lidi... To by bylo supr :)
Odpovědět
Profilova fotka
@dominiqque Myslím, že takhle by ti to mělo vyjít. Pokud teda nebudeš cestovat za kadeřnicí někam daleko.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, je to různé - u mě to bylo celkem 4 hodiny, oboje :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no to si pěkně přivstaneš! Ale dohodni se s nimi na zkoušce, když vizížistka ví po zkoušce, co budete líčit, tak to má za půl hodiny mluvím z vlastní zkušenosti vizážistky a kadeřnice nevím jak máš složitý účes, ale to ti obě řeknou.
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží nejen na složitosti účesu, ale i na hustotě vlasů. Já mám vlasy hodně husté a i když jsem měla vlasy umyté večer před a natáčeli jsme jen kulmou (natáčky by mi schly cca hodinu), tak účes trval dvě hodiny. Líčení cca 45 minut (byla zkouška, takže jsme věděli jaké barvy atd., ale paní kosmetička to dělala opravdu poctivě), takže já bych se domluvila s kadeřnicí a kosmetičkou, jak to vidí.
Odpovědět
Profilova fotka
já taky počítám 2 hodiny a jen upřesním-šaty se pak neoblíkají přes ten účes, ale přes nohy .-))))). A my máme obřad v 11 a je to pro mě tedy docela šibeniční čas-ještě musíme vypravit kluky s někým na hřiště-klidně už v 8 ráno a pak bude snad trocha klidu na ostatní. Zatím nevím jak to celé zorganizovat
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kylli No jo, jenže já si šaty přes boky nepřetáhnu, budu muset nějak hóóódně opatrně přes hlavu. @jamys Zkoušku mám domluvenou, ale jenom s kosmetičkou. S kadeřnicí to už nestíháme (nemám cestu kolem, bereme se cca 130 km od místa bydliště). Ale myslím si, že to nebude moc problém. Chtěla bych jen nějakej hezkej drdol, budu mít závoj, tak to nebude moc vidět. @marcelka19 4 hodiny?! To už bych tam zešílela :D
Odpovědět
Profilova fotka
mě bylo řečeno, že prý všechny šaty se dají přetáhnout přes boky-nevím, taky to musím zkusit. Co já budu mít na hlavě nevím a netuším
Odpovědět
Profilova fotka
my máme obřad v 11 hodin. Ke kadeřnici jsem objednaná už na 6 a od 8 mám být na líčení. Radši jsem počítala s menší časovou rezervou. Šaty mám korzet a sukně zvlášť. Do sukně vlezu spodem, ale vršek musím opatrně přetáhnout přes hlavu.
Odpovědět
@dominiqque To je dobré se domluvit. My máme obřad taky v jedenáct a před devátou přijede kadeřnice a okolo půl desáté kosmetička. Ale ono záleží i na složitosti účesu (já mám třeba poměrně jednoduchý, takže zabere jen ani ne půl hodinky) a líčení. Rozhodně je dobrá zkouška předem, aby jste už věděly jaké barvy a vůbec celkově kolik to zabere...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ty, co tě líčí a česají by ti to měly dát přibližně vědět, krom toho jestli jsi byla na zkoušce, tak zhruba odhadem víš. pokud se líčíš a češeš sama, tak počítej že při nervozitě vše půjde hůř a pomaleji. Já počítám na celkovou úpravu zevnějšku cca 2hodiny. Záleží pak ještě jak to máš s šaty, já je mám třeba na zip a ty malé ozdobné knoflíčky-za pět minut jsem oblečená. Šněrování trvá i 15minut, zvlášť, když šněrují nezasvěcené:-)
Odpovědět
Mně kadeřnice řekla na účes cca 2 hodiny a vizážista cca 30 minut.
Odpovědět
Profilova fotka
Účes trval 2 hodiny, líčení cca 3/4 hodiny.
Odpovědět
Profilova fotka
Kadeřnice hodinu...bez umývání, líčení půl hodiny. Vše bylo dořešeno na zkoušce, takže pak už se jelo naostro dle domluvy. Pak jsem doma ještě půl hodiny sama čekala než přijedou hosti a ženský mě oblečou...a to byly asi ty nejhoší chvíle ze svatebního dne...byla jsem nervózní, sama...kvůli účesu a líčení jsem měla i strach něco dělat, takže jsem jen seděla a čekala...pak mi pomohl až panák slivovice :-D
Odpovědět
ja jsem mela vse v jednom a s mezerama na obstarani jnych veci to trvalo cca 3 hodiny. je dobre si zaridit oboji domu nebo do mista priprav svatby, je to vic v klidu a ses vic v deji. urcite tak i tak bych pocitala 3 hodiny, ale zalezi na kvalite a narocnosti vizaze i ucesu. Oblekas se az na posled. pokud mas zavoj tak sebou at ti ho zapasuje do ucesu.
Odpovědět
Profilova fotka
Můj případ: od 7:30 - 10:45 líčení + účes. Šaty jsme oblékali už v rychlosti, měli jsme to s mamčou natrénované, dva poslední dny jsme zkoušely, což vřele doporučuju. Zvládli jsme to za 10 minut.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to mám domluvený - v šest mám sraz s kadeřnicí, zkoušku jsme neměly, ale nechci nic moc složitýho. S kosmetičkou jsme zkoušku měly, mám počítat s hodinou a jsme domluvené na 7:30. Tzn. že v 8:30 by měla být hotová, poletím domů a budu doufat, že všechno půjde jako na drátkách a stihneme to.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?