Jak být opálená na svatbu v červnu

Chtěla bych se zeptat, jak řešíte opálení na svatbu. Máme svatbu na začátku června a nestihnu se opálit a nechtěla bych vypadat ,,jak ředitelka vápenky". ;-) Celkově mám problém s opálením, nejdu do hněda ale spíš do červena. Myslím si, že šaty vypadají lépe, pokud je člověk alespoň trochu opálený. Nevím, jak to řešit zda solárko či ,,nějaký" nástřik sprejem či krém. Jak to řešíte?
Odpovědět
Já si zašla párkrát na solárko - opálíš se všude stejně (já teda nechtěla mít opálený obličej, tak jsem si na něj něco dávala), u krému záleží, jak dobře se rozetře, u nástřiků jsem četla, že mohou barvit. Taky jsem si hlídala, abych si venku neopálila nějaké proužky od ramínek.
Odpovědět
Lepší mít svou přirozenou barvu nebo lehký nádech z prvního sluníčka, než chytit nepřirozený odstín, případně v extrému připomínat grilované kuře. Jestli se špatně opaluješ, tak jsi nejspíš světlý typ a v takovém případě mnohdy opálení nevypadá hezky. Světlá pleť je podle mě krásná.
Odpovědět
Profilova fotka
I já mám problémy s opalováním a o hnědé si opravdu mohu nechat tak akorát zdát. Mimochodem svatbu jsme měli také v červnu ;-) Nakonec jsem to nechala na přírodě a chytila alespoň trošku jiný než bílý odstín při prvním sluníčku (neboj, hnědý ten odstín opravdu nebyl :-D). Jen pozor na ramínka, rukávy, rozpuštěné vlasy, řetízky, hodinky a tak ;-) Pokud nemáš solárko vyzkoušené, už bych do toho nešla. Jednu dobu jsem to zkoušela a trvalo mi dost dlouho, než ten červený odstín přešel do hnědé. Obávám se, že to už teď nestihneš, pokud se špatně opaluješ. A s nástřiky zkušenosti nemám a popravdě bych se toho bála. Používala jsem před nějakou dobou samoopalovací krémy, jenže stačí, aby ses trošku zpotila a v tu ránu krém barví (a to i ty kvalitní a drahé). Bojovala jsem se svou neustále bílou barvou dlouho, až jsem to vzdala a smířila se s tím, že opálená prostě nebudu :-) A navíc, jestli jsi světlý typ, mohla bys pak v těch bílých šatech a opálená vypadat nepřirozeně ;-) Takže bych se tím netrápila :-)
Odpovědět
Se solárkem zkušenosti nemám, tak to asi už nebudu riskovat, aby to nedopadlo špatně. Děkuji za rady.
Odpovědět
Profilova fotka
máme v červnu a chodím na solárko.
Odpovědět
Profilova fotka
a nesouhlasím , že teď už je pozdě. Naopak, teď je to akorát, aby jsi chytla barvičku,ale zase nebyla jako čokoláda ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Nejlepší je zařadit více pobytu venku, pokud to jen trochu jde ;) do června snad bude sluníčka ještě dost ;) vždycky jsem bývala po zimě bledule až do letní dovolené, ale poslední dva roky, co máme hafika a poctivě vencime, mám od prvního jarního sluníčka hezke prirozene opálení :) a tím ze se člověk nejde opalovat cilene, ma na sobě vždy neco jiného, takže ani opalena raminka nehrozí ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?