Hledám vizážistický tým po celodenní profesionální focení

Dobrý den, hledám profesionální tým, který by byl schopen nalíčit a učesat 4 klientky pro předsvatební focení. Měla bychom zájem o večerní líčení (nebo líčení vhodné pro fotografování) a společenský účes. (klientky se budou fotit ve společenských či svatebních šatech). Aby tato příprava proběhla v co nejkratším čase, ráda bych využila služby 2 kadeřnic a 2 vizážistek. (nemáme zájem o zkoušku účesu ani líčení). Následně bych chtěla mít dále k dispozici během celodenního focení jednu kadeřnici a jednu vizážistku na korekci make-upu a účesu. Děkuji za nabídky.
Odpovědět
Profilova fotka
mohu nabídnout své služby. Spolupracuji na různých projektech, většinou do 5 klientek líčím sama, někdy s kolegyni. Mám zkušenosti jak s reklamou, tak se svatebním make-upem pro fotku.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den :-) Mohu Vám nabídnout své služby vizážistky, mám bohaté zkušenosti s photo make-upem, svatebním líčením atd. Spolupracuji s další vizážistkou a s kadeřnickým salonem Le Papillon v Plzni. Pokud byste měla zájem, koukněte na fotky zde na profilu či na facebookovou stránku. Budu se těšit na případnou spolupráci, Barbora Holá
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vaše poptávka mě zaujala. V případě zájmu se prosím podívejte na mou fcb stránku (odkaz mám zde v profilu) kde jsou ukázky z mé práce v různých stylech líčení, účesů ... ve spolupráci s fotografy a modelkama. :-) Hezký den, Šárka.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,nabídka zní zajímavě ale kde se prosím bude vše konat?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?