Fixátory očních stínů. Doporučíte mi něco?

Ahoj, mám problém s tím, že když se namaluji, tak mi oční stíny vydrží tak max. 1hod. a pak mi stečou do čárek. Nevíte náhodou, jak to zafixovat, aby vydrželi aspoň půl dne????? Mám kvalitní a dost drahé stíny, ale stejně to nepomáhá. Moc dík za radu.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahojky pořriď si fixační bázi pod oční stíny..např: Artdeco ...stíny pak vydrží po celý den, aniž by se slévaly do očních záhybů...já ji používám a jsem s ní maximálně spokojená... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně pomáhá jedině podkladová báze pod oční stíny od Artdeca. bohužel teď není k sehnání, s kosmetikou art deco je to špatný, už čekám asi tři měsíce :o( Dneska už jsem se naštvala a objednala ji z mimibazaru, tak doufám, že je ještě na skladě.
Odpovědět
Profilova fotka
civet: jj podkladová báze, já to blbě napsala.. já myslela, že už zase normálně prodávají... :-(
Odpovědět
Ahoj, nedávno jsem si chtěla koupit bázi od Artdeca, ale bylo mi řečeno, že není již několik měsíců a ani se neví, zda-li ještě vůbec bude. Slečna prodavačka mi doporučila sensai eyelid base od firmy Kanebo. Je sice dražší, ale opravdu perfektní. Oči vydrží namalované celý den!!!
Odpovědět
Moc děkuji za rady. A ta báze Artdeca je k zehnání na mimibazaru za 209kč. Vyskouším a když tak seženu něco jiného. Ale moc dík
Odpovědět
Profilova fotka
Já právě testuji podkladovou bázi od Alverde. Zatím to vypadá dost nadějně... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
holky ja jsem si koupila podkladovou bazi (je to v kalisku)Sephora za 210kc a je to fakt super, stiny i linky mi vydrzi 12 hod bez hnuti. Jeste mam bazi od Urban Decay to je taky ok ale nedrzi tak dlouho jako Sephora :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mě vyhovuje od NYX - odstín SKIN - stíny se nehnout po celý den a je jedno jeslti si na oči napatlám stíny za 3stovky nebo za 29kč od vietnamců - drží všechno 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
klaire: presne i na te moji bazi drzi vsechny stiny drahy a levny za 30kc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mají ještě další dva odstíny - white - ten zvýrazní stíny a pearl - ten udělá stíny perleťově třpytivé - já zvolila ten skine - ten je pro dlouhotrvající stíny. A fakt bomba. Stojí 169,- Kč a seženete ji na aukru :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já si právě vždycky kupovala dražší stíny a jak psala výše badurovav - večer už jsem tam nic neměla - pár hodin jako krásné byli - to neříkám, ale dovečera rozhodně nevydrželi - kor když jdu třeba na cvičení - to jsem z nich neměla vůbec nic. Ale tahle báze je fakt úžasná.....169,- Kč a ušetří tolik penízků za stíny - já si totiž kupuji každou chvilku jiné, protože se líčím podle oblečení - tak každou chvilku mě zaujme jiná barva, atd. - takže tímhle jsem to vyřešila skvěle - nehledě na to, že ta spotřeba je tak pidi, že mám pocit, že my vydrží roky - a to se líčím opravdu každý den a když jdeme ještě někam večer, tak klidně i 2x denně 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
na tu od Sephory jsem už taky slyšela chválu - tak aspoň vím o dobré alternativě - ten NYX není v Čechách ještě tak rozšířený, dá se sehnat víceméně jen přes aukro - teď jsem zjistila, že i pár e-shopu ho začíná prodávat, ale ještě to tu není tak profláklé........jak je velký ten kalíšek od Sephory? Od NYXu je tuším 5ml.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahojda, přispívám se svou troškou do mlýna - dala jsem na dobré reference zde na beremku na fixátor od Artdeca, objednala přes MMB a nemůžu si vynachválit, dokonce i takové ty mastné pěnové stíny drží celý den na svém místě a nesmrkají se ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky :-) mohly byste mi prosím poslat do IP odkazy přímo na e-shopy (popř. na aukro), kde jste ty fixátory koupily ? Děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
máš to v IP :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Díííky x-) Já teda jinak používám pěnové oč. stíny, tak snad to bude fungovat i na ně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
klaire: ten kalisek od Sephory je teda malickatej, ale baze je takova tuzsi a stazi ji fakt na spicku nehtu a rozetrit,tak to vydrzi docela dlouho. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
to bude asi hodně podobné tomu nyxu - taky je to takový tužší krémík :-) A vydrží fakt dost dlouho 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
klaire: tak ten Sephora kalisek je fakt prtavej, 2.8 ml. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám dobrou zprávu ohledně báze pod stíny od Artdeca - včera jsem jí opět viděla v Marionnaud v Praze na Floře. Takže zřejmě už zásoby doplnili a věci od art deca budou zase normálně k dostání.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ja jsem taky zastance podkladove baze od Artdeca. Mam ji uz pres rok a pul a stale puvodni kalisek a to se licim denne. A drzi na ni opravdu vsechno!
Odpovědět
Profilova fotka
ja pouzivam od sephory a k tomu stiny MAC a vydrzi mi cely den. Od rana od nejakych 7hodin do vecera do osmi hodin. Kdyz pouziji mene kvalitni stiny je to jak kdy...nekdy cely den a nekdy odpoledne uz treba jedno oko zacina mit "mezirky"
Odpovědět
Taky doporučuji Artdeco!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, četla jsem tu o Artdecu tak jsem si ho koupila,vyzkoušela a můžu jen doporučit.Opravdu perfektní věcička ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, nejedná se přímo o oční stíny, ale téma jsem nenašla... jedná se mi o řasenku. Nemáte zkušenost s nějakou "protialergickou" řasenkou ? Když se namaluju obyčejnou, tak mě začnou svědit oči, někdy mi i slzí... a pak se tak den až dva nemůžu tou řasenkou namalovat, protože mě ještě oči svědí. Nemáte nějaký dobrý tip ? Nosím kontaktní čočky... Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já si taky koupila artdeco přímo v kamenném obchodě Marionnaud, ne na netu a jsem spokojená, ale ze začátku než jsem se s tím naučila a než mi poradili holky tady že je to třeba ještě přepudrovat, tak jsem byla trochu zklamaná purblanca: já mívám problém u řasenek (hlavně z rimmel), že mě z nich hrozně pálí oči i z některých stínů, používám teď skoro všechno od Miss sporty (řasenky, tužky, stíny) a nemám problém žádný
Odpovědět
mmarch - přepudrovat? to určitě ne. Pak musí stíny držet hůře. Báze má jen malinko zaschnout a pak nanášet stíny :) Já mám bázi pod stíny také od Artdeca, a udělám parádu s krásnýma barevnýma stínama i za 50 korun :) a drží i přes prokalenou noc až do rána :) otestováno
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.omlazeni.cz/podkladove-baz... holky je to tohle? a pak stíny vydrží déle?
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, tohle je podkladová báze od art deca (je to tam i napsané). A ano, několik nás tu píše, že je to malý zázrak. Já sama jí používám asi rok a půl a nemůžu si jí vynachávalit. Dřív mi stíny vydržely tak 4 hodiny, než se spily do linky. Teď ty samé stíny drží bez újmy 12 hodin. Používám jí denně a jeden ten kelímek vydrží asi 5 měsíců.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?