Co tak nalicit se sama?

spravil to niekto? :) alebo som jedina taka strelena :D Je pravda, ze ma nikdy este nikto profesionalne nelicil, takze nevim aky by bol rozdiel. Ale som presvedcena o tom, ze to dobre dokazem aj sama, mam kvalitne produkty (ani nechcem rozmyslat nad tym kolko som uz do kozmetiky investovala) a hlavne sa sama najlepsie poznam a viem co mi pristane. Kde by ste videli v tomto problem? Skusku mozem mat dokola kedy len chcem :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Tak jestli se sama umíš nalíčit tak, že jsi s tím spokojená, tak proč ne... :-) já si sama neumím dát pomalu ani řasenku a žádnou dekorativní kosmetiku nevlastním, takže nemám na výběr, ale rozhodně závidím všem, co to umí a nemusí za to utrácet a bát se, že budou vypadat příšerně.
Odpovědět
Plánuju se nalíčit sama... Právě jsem tu dneska do jednoho alba komentovala, že ještě musím natrénovat lepení umělých řas :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mmlh já bych to nedala, nikdy bych se nenalíčila tak pěkně jako mne namalovala Lucka Průžková na zkoušce, navíc budu mít i řasy-trsy-a to bych tuplem nezvládla :-D A taky budu nervní, no to bych byla spíš za Marfušku :-D A pak, je to můj den tak se nechám ráda rozmazlovat :-) Já bych ti poradila-zkus zajít na zkoušku a uvidíš jak se v tom budeš cítit :-)
Odpovědět
já se nalíčit umim...ale jako na den. na večer (ples) oc ne. neumim linky kolem očí. takže jsem si zavolala kosmetičku. na fotkách mi to moc sluší, jsem sice trochu víc namalovaná na můj vkus, ale vim, že by mi to bylo líto. před svatbou mne takhle líčili jen jednou, a vim, že mi to moc slušelo, proto jsem do toho šla. takže pokud se umíš fakt dobře namalovat včetně linek, proč ne, být tebou, aspoň na zkoušku líčení bych šla....ať víš a zbytečně ti to není líto, žes to kvůli tak malé částce ani nezkusila. líčení je totiž zrovna věc, která bude vidět navždy :):) (na fotkách...:):)
Odpovědět
Já teda ne, používám make-up, řasenku tvářenku. Ale na fotkách to není moc poznat, líčím se decentně a vizážistka vás nalíčí tak, že to bude poznat i na fotkách. A já bych chtěla aby mě vizážistka trochu vykonturovala. A budu určitě ve stresu, tak budu ráda když se o mě někdo postará :)
Odpovědět
Profilova fotka
@mmlh Pokud se líčíš sama často a máš kvalitní produkty, tak to podle mě je jasné ;-) Já mám prodloužené řasy, takže vlastním pouze jeden BB krém, pudr a tvářenku a stejně to používám párkrát do měsíce - takže mě by investice do kvalitních produktů (které ale nebudu používat) stála víc, než zkouška a líčení. Když pominu to, že to neumím :-D :-D
Odpovědět
vsetky mate pravdu :) ja sa skor bojim toho, ze budem lutovat, ze som to nespravila radsej sama... mozno zajdem aspon na tu skusku niekam.
Odpovědět
Jestli to umis tak proc ne :-) kdybys chtela tak vim o jedny pani ktera je na youtube jako Terrymakeuptutorial .Krasne lici a radi co a jak :-)
Odpovědět
Zkouskou nic nezkazis, ale taky se licim sama ;-) liceni ze zkousky se mi absolutne nelibilo, proto tak :-)
Odpovědět
jj, tak ja to taky tak udelam... vyskusam profesionala a podla toho sa potom rozhodnem. Ako dobre je chlapom :-D
Odpovědět
Líčila jsem se sama :-) Nevím, asi to nějak extra neumím, ale takové líčení, které se mi líbí, si udělat umím - chtěla jsem co nejpřirozenější. Běžně se nelíčím vůbec, takže oproti všednímu dni to změna byla (měla jsem make-up - samozřejmě s podkladovou bází, tvářenku, oční stíny, řasenku, tužkou jemné linky, rtěnku, celé přepudrované fixačním pudrem. Drželo to tak dlouho, jak jsem potřebovala, vydrželo to slzy).Sama sobě jsem se líbila, ženichovi i všem kolem taky, na fotkách to vypadá taky hezky - a byla jsem to já :-) Za mě s klidem do toho. Nalíčená od profíka bych asi byla krásně, ale nebyla bych to já ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ja se licila sama, mám odzkoušeno co mi slusi, líčím se ráda, nejsem kdovijaka umělkyně, ale cizí bych na sebe sahnout nenechala...vystinovat oci, jemne vykonturovat oblicej a zamaskovat co je třeba, zvladnu sama :)
Odpovědět
jo, mne taky pristane skor nahe licenie ako tmave... mam svetle vlasy, svetle oci, som mala a tenka a ked som moc zmachlena tak vyzeram o 10 rokov starsie. Dakujem za vsetky odpovede - su povzbudive ;-)
Odpovědět
já osobně myslím, že se umím nalíčit obstojně, ale tak dobře, jako mě líčila kosmetička, tak ne. ale hodně záleží, jak umí ona, už jsem byla u jedné fakt strašidelné... co ale neumím určitě a proč jsem ji volila především, je fixace. kosmetiku mám sice taky kvalitní, ale tolik, kolik od ní, by mi nevydržela. plus ona ještě umí nalíčit pro fotografii (dělají ještě s kadeřnicí proměny) v podstatě jsem druhý den ráno vypadala furt stejně nalíčeně a učesaně :D
Odpovědět
Tady jeden tip: http://www.beremese.cz/blog/neftys75/...
Odpovědět
Profilova fotka
@mmlh normalne se licim, ale na svatebu jsem se nechala nalicit od profesionalky, nalepovat trsy jsem nezkousela, takze kdyz mi je na zkousce ukazala, tak jsem byla nadsena a bylo jasno :-) to same foto make-up je vyraznejsi nez denni liceni a na tehu foceni to bylo znat (jednou jsem mela profi, ted podruhe sama). Takze si zkus u nekoho zkousku, tady najdes spoustu kontaktu na profiky, protoze jak to plati i v jinych oblastech, neni profik jako profik :-) a pozor co v normale vypada jako vyrazne, tak na fotkach je ok, teda u mne to platilo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jelikož celou svatbu nehrotím jako většina tady ( původně jsem chtěla jen ve čtyřech se svědkama, ale kvůli řečem ve stylu "a to nechceš ani...," "budeš litovat...", máme i oběd /né hostinu/), se budu líčit sama. Samozřejmě bych ráda aby mě někdo opečovával a udělal mě nejkrásnější, makeup ok, ale asi by mi vadilo kdyby mi někdo hrabal v oku řasenkou nebo tužkou... :)
Odpovědět
@abbynka tvůj příspěvek "jelikož nehrotím jako většina" má podobnou povahu, jako bys přišla do klubu o baculkách a řekla, že jsou všechny hnusné tlusťošky :-D nevím, jestli je to póza bez souvislosti s tématem, anebo je to k tématu, pokud k tématu, tak nemyslím, že jít k vizážistce je hrocení. Jinak tužku na vnitřní straně víčka nebo řasenku nesnese spousta bab, šikovná vizážistka to buď zvládne (třeba ta moje), anebo vnitřní linky a řasenku nanáší sama klientka na závěr...
Odpovědět
Profilova fotka
Já sama se lícím nelicim,rasenka občas,stiny semtam...ale na svatbu se nalicit necham,at vypadam aspoň tam k světu :)
Odpovědět
já se budu určitě líčit sama. Už jen proto, že jako koníček jezdím líčit jiné nevěsty ( a maturantky a holky jdoucí třeba na rande, koncert apod...) - v mém okolí a mám k tomu plnou výbavu . Nějak to moc neřešim. Do rukou se svěřím kadeřnici, ale make up zvládám bez mrknutí oka :)
Odpovědět
tak já jsem byla hned zpočátku přesvědčena, že se nalíčím sama a pak paní fotografka říká. V den budete nervozní, linky, stíny atd. se Vám nebudou dařit tak jako vždycky a budete to předělávat a na focení je opravdu kvalitní líčení potřeba. Tak jsem to zhodnotila a vizážistku už mám :-). Asi má v něčem pravdu, není to obyčejný den a každá chce být v den D krásná a ať make-up vydrží co nejdéle. Ale třeba jste tak šikovná a máte kvalitní kosmetiku, že to určitě zvládnete sama. Záleží na Vás :-)
Odpovědět
Já se líčila sama, s nervozitou problém nebyl, jsem zvyklá se líčit i ve stresovějších situacích, v den svatby jsem se snažila udělat si trochu klid a pohodu. Líčení sice asi nebylo dokonalé a trvanlivé jako od vizážistky, ale mám svůj zajetý styl a nechtěla jsem se vůbec pouštět do nějaké diskuze a zkoušení jiného líčení, potřebovala jsem se cítit dobře a ve své kůži a to u mě rozhodlo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zorro4 myslela jsem to trochu jinak než to vyznělo:) chtěla jsem vysvětlit proč se budu líčit sama, proto jsem odběhla od tématu. V kostce jsem chtěla říct, že na malou neformální svatbu s pár lidma mi stačí, když se nalíčím sama :) samozřejmě že vizážistka není hrocení :D pokud se některá nelíčí, či minimálně, je jasné že její služby využije :) a klidně i ta co se líčí běžně :) Pokud se tazatelka chce nalíčit sama a umí to, proč ne :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ttm souhlasím s Tebou a taky se budu líčit sama :-) chci to být já tak jak mě všichni znají ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mmlh Být Tebou tak se nalíčím sama, sama víš, co Ti nejvíc sedí :) Já se také Líčím sama, ani by mě nenapadlo si vzít vizážistku, ale to je samozřejmě na každé slečně, jak se rozhodne :-D Takže za mě, tůůůning mého obličeje dle mých představ :) Všem přeji krásný den a pohádkové svatby :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já se líčila nakonec taky sama.. Byla jsem na 4 zkoušela a pokaždé u někoho jiného a nc mi nesedlo, vždy jsem byla zmalovaná jak ku*va.. Prý výrazné kuli fotkám.. Fotím už 5 let a nikdy jsem jako ku*va nalíčená být nemusela :D tak jsem to vzala do svých rukou :D
Odpovědět
Také plánuji se nejspíše nalíčit sama, jednou jsem byla u vizážistky ( maturitní ples) no.. za 300kč jsem to na ksiftě měla asi pul hod než jsem dojela domů a odmalovala jsem se.. Vypadala jsem jak panda.. :-N ]-( :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?