Brno - účes a make-up na svatbu

Milé nevesty, prosím o Vaše doporučenia na šikovné vizážistky, kt. v svatebny deň zvládnu i účes. Je možné sa s cenou dostať pod 4000 czk, vratane skúšky? Ďakujem za všetky doporučenia! x-)
Odpovědět
Za me muzu doporucit Sarku Gottvaldovou, aktualne ma cenu svatebniho balicku 3800, ale nevim zda bude mit jeste volno, byva hodne dopredu zamluvena.
Odpovědět
Jeste me napadla Doubravka, ale nevim jak se jmenuje dal, na fb se da najit jako vizazistka Doubravka. Ta je hodne levna, kamaradka predloni davala cca 2000. Na muj vkus lici teda az moc vyrazne, ale kamaradka s ni byla spokojena a na fotkach to nebylo az tak poznat.
Odpovědět
@kriss13 dakujem za doporučenie, pani Gottwaldovej napíšem. Len som zatial nenašla moc vela fotiek jej práce, líčila ťa na svatbu? vydržal make up? mohla by si mi poslať pár fotiek do správ? moc dakujem! x-)
Odpovědět
Eliška Koblerová
Odpovědět
Já doporučuji Elišku Koblerovou.
Odpovědět
@pvln34 ahoj, ano bude mě líčit a česat na moji svatbu, ale na zkoušku půjdu až tak měsíc před svatbou. Už jsem u ní jednou byla, česala a líčila mě na svatbu kamarádky, takže vím že budu spokojená. Bohužel fotky nemám. Líčení drželo v pohodě, akorát účes (měla jsem nízko posazeny volný drdol) mi trošku zplihl a pár pramenů mi povolilo, ale to bylo tím že to byla svatba v Lednu, obřad na jednom místě a hostina přes celý město zas jinde, sněžilo, foukal vítr. Jelikož jsem cestovala MHD, tak jsem si pořád nasazovala a sundávala kapuci, abych to neměla úplně v háji. Takže nemůžu úplně posoudit jak by vydržel běžnou zátěž, ale myslím že by to bylo v pohodě, nebýt počasí. Dívala jsi se sem? http://www.gottvaldova.cz/cz/galerie/...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?