Zná někdo dobrého kameramana na Hodonínsku? Díky za tipy

chtěli bychom jak svatební videoklip tak i sestříhané video z celé svatby :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jj znám,... točil nám v rodině už dvě svatby ... a obe sou fakt úžesný .. ty videa a vše.. udelá vše co budete chtít. stačí si o to jen říct.. tak třeba já sem si hodně vymýšlela a su nadmíru spokojená.. kontakt pošlu v IP
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, působíme po celé ČR, pokud by se Vám líbila naše tvorba, těšíme se na setkání s Vámi. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi Vám nabídneme naše služby. Jsme ze Zlínska, takže to máme kousek. Jezdíme všude, kde nás zákazníci chtějí. Koukněte prosím na můj profil, nebo na náš nový web, kde naleznete veškeré informace ale např. i reference našich zákazníků. Hezký den
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR. Vše v přijatelných cenách. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. V případě zájmu se prosím ozvěte. více informací na webu.
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný večer, velice rádi Vám také nabídneme naše služby.Působíme po celé ČR.Rádi Vás uvítáme také na našich web stránkách. Přejeme krásný zbytek večera Irena a Zdeněk Brelovi.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, muzete se podivat i na nase stranky, jsme kousek od Hodonina :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud budete mít zájem o videozáznam svatby a budu mít váš svatební den ještě volný, rád přijedu a společně vytvoříme to nejhezčí z vaší svatby. :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, chcete-li originální a jedinečné svatební video, budu rád, když mě budete kontaktovat emailem nebo telefonicky. Pro rok 2014 jsem připravil nějaké novinky za příznivé ceny. Jsem z Valašského Meziříčí, ale natáčím po celé ČR i SR. Kontakty a ukázky najdete na mých www stránkách (na "beremku" jsem se ještě nezabydlel ;-) )
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?