Video celého dne (Teplice) - ceník?

Chtěla bych touto cestou vyzvat kameramany, zda by mi mohli zaslat ceníky svatebního videa (celého dne + případně ještě video klipu). :-) Máme celkem omezený rozpočet, ale tohoto úžasného záznamu se nějak nechci vzdát :-D Zatím co jsem objevila, co by mě zaujalo jak tvorbou, tak cenou, tak je to bohužel druhá strana republiky a v připočítání "cestovného", už to tak výhodné není :-( Budu moc ráda, za každý příspěvek. Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nirelen Dobrý den, můj ceník je veřejně přístupný po kliknutí na odkaz níže. Cenu počítám podle podle počtu natáčecích hodin na svatbě, a standardně mám na výběr dvě varianty: 1. výsledek bude klip + USB disk se všemi natočenými záběry a klipem v HD + DVD s klipem 2. výsledek bude klip + dlouhé video rozdělené do kapitol + 3xDVD s "fotopotiskem" viz. foto na webu. Za příplatek 3000,- Kč můžete mít ve Vašem videu i letecké záběry viz ukázky. Cena za dopravu je součástí ceníku také. Natáčení v Teplicích + 1400,- Kč Ještě podrobnější info a ukázky jsou zde:
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, Teplice pro nás nejsou nijak zvlášť daleko a cestovné si po celých Čechách neúčtujeme. Vytváříme zhruba patnácti až dvacetiminutový sestřih celého dne + dvouminutový klip hodící se zvláště pro sociální sítě. Do zprávy si dovoluji zaslat konkrétní cenovou nabídku. :-)
Odpovědět
@nirelen Já za sebe mohu doporučit Michala Karabce z TV OK Plus (televizezatec.cz), dělal nám svatební video (http://www.youtube.com/watch?v=diEiGU...), byl s námi celý den a má příznivé ceny, při čemž ze Žatce do TP je to kousek a kluci jezdí i mnohem dále. :-) Stačí jej kontaktovat a rád sdělí veškeré informace, dá se s ním domluvit snad na všem. :-) Najdeš ho i na FB. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nirelen Dobrý den, sice jsme z druhé strany republiky, ale nejenom ve Vašem okolí jsme letos natáčeli několik svatebních dnů, třeba by Vás naše tvorba zaujala. Budeme se těšit na případné setkání. S pozdravem Martin Lysek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jak psala nevěsta, se kterou jsem spolupracoval tento rok, jsme ze Žatce, tedy 40min od Vás, takže neni problém. Ty hlavní informace zasílám do zpráv. Hezký den. Karabec
Odpovědět
Děkuji všem za zaslané nabídky, jakmile se rozhodneme, koho oslovíme, jistě dáme vědět. :-)
Odpovědět
@okplus_tv Dobrý den můžete mi také poslat informace s cenami děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, velice rádi Vás uvítáme také na našich web stránkách kde se v sekci služby dozvíte všechny podrobnosti. V případě jakéhokoliv dotazu neváhejte velice rádi Vám odpovíme. Novinkou r.2015 jsou letecké záběry Vašeho svatebního dne. Ukázky na webu galerii. Služby poskytujeme po celé ČR. Přejeme krásný zbytek dne Irena a Zdeněk Brelovi
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?