Sháníme kameramana na 7.9.2013 - Praha, poradíte? :-)

prosím, prosím o rady a tipy na kamerama - Praha.
Odpovědět
Profilova fotka
My meli profimovie a spokojenost;-) Jsou tu na profi.
Odpovědět
Profilova fotka
whitelife.cz ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve FULL HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR a ceny máme přijatelné, mohu také zajistit za dobré peníze i fotografa a na větší vzdálenosti jezdíme jedním autem. Prosím koukněte na naše ukázky a informace na našem webu. Pokud budete mít zájem, prosím kontaktujte Nás co nejdříve, data se rychle plní ! s pozdravem Mirosav Bajer, Videotvorba BAJER Pardubice PS: Váš datum máme zatím volný!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud ještě nejste rozhodnuti pro kameramana, můžete se podívat se na náš profil a ukázky - a rozhodnout se až potom :-).. Vámi poptávaný termín je u nás zatím volný; před natáčením ovšem velmi doporučuji v dostatečném předstihu uskutečnit schůzku k seznámení se s Vaší představou a doladění všech detailů.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli s přítelem jak fotografa tak kameramana od AP Fotostudio. Musím říct že maximální spokojenost, opravdu bez chybky. Jak pan Krejcar tak pan Jeník jsou moc příjemní lidé a můžu jenom doporučit. Jsou tu na profi...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Pokud stále hledáte svého kameramana, rád Vám nabídnu svoje služby. Tvoříme dynamická videa. Skvělý poměr ceny a kvality. Ukázka práce zde na profilu nebo na webu. Děkuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?