Kreativní prvek na svatební video, napadá vás?

Profilova fotka
Cérky, napadá vás nějaký kreativní prvek na svatební video? něco trochu prdlého, zajímavého.....nemůžeme nějak najít nic věcného - vhodného, co by se dalo použít, co nás spojuje, ani z našich zálib....zatím nás napadly jenom takové ty velké koloběžky, někde jsme to už na videu viděli, vypadalo to dobře, ale kdybysme měli něco fakt originálního, bylo by to lepší :) Děkuji za každý nápad!
Odpovědět
Profilova fotka
@marketa_ Dobrý večer Markéto, pro vymýšlení nápadu by určitě pomohlo znát právě to, co vás oba baví a spojuje :-) Dále záleží také na tématu či stylu svatby, aby to dávalo dohromady smysl a onen kreativní prvek nepůsobil ve videu jako pěst na oko.
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbaspribehem Dobrý večer, nad tím jsme zkoušeli přemýšlet nejvíc, ale.... ve sportu to nebude, můj hraje hokej, mi sport nic moc neříká, raději něco vyrábím a tak ....volného času moc nemáme, když jo, tak se snažíme hodně výletovat a cestovat, což se na videu blbě znázorňuje asi :-) jinak trávíme čas hodně s kamarády a rodinou.....hm, ještě nás napadlo zachytit tam jakoby milníky našeho vztahu (seznámení, dovolené kde jsme byli - nějaké typické věci z Francie, Turecka, Itálie...., pak zasnoubení a svatba) ..ale nevíme jak to uchopit, proto jsme si chtěli vymyslet nějaký jednodušší pěkný motiv....aby to nebylo další video ze série "procházka v parku" :-) máme dobrého kameramana a chceme toho využít, aby bylo video opravdu pěkné...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tak pokud je kameraman schopný, tak by mohl vymyslet nějakou kreativitu. Řekněte mu, jak by jste to asi chtěli pojmout, a uvidíte, jestli bude mít nějaký nápad. Záleží na tom, jak moc chcete aby to bylo kreativní.Nevím, jestli je to ten správný příklad, ale nám se jednou stalo, že jsme s nevěstou a ženichem jeli na místo natáčení, a cestou jsme narazili na velkou partu honáků s koňmi. A najednou bylo po procházce, a natáčel se klip s koňmi. Vyšel z toho netradiční a velmi hezký klip.
Odpovědět
Profilova fotka
@marketa_ Pokud máte dobrého kameramana, tak jak píše @ppvideostudio, určitě něco společně vymyslíte. Ono může leccos samo vyplynout už ze samotného průběhu svatebního dne, lokality apod. Každopádně pokud byste měli nějaký motiv či téma svatby, tak nějaký hlavní prvek z toho je pak pro použití během videa ideální. Jeden příklad - my jsme měli svatbu s leteckým tématem, kdybychom bývali měli svatební video, tak bychom si vyhráli s tématem a motivem letadel (ať už by to třeba bylo házení papírových vlaštovek či "simulace" létání, hraní si s modelem letadélka apod.). Jinak jak jste zmínila ty milníky vašeho vztahu - to by bylo hezké spíše v nějakém předsvatebním videu, tam by se to dalo znázornit dobře.
Odpovědět
Profilova fotka
Zde náš pokus o video z příběhem: https://vimeo.com/55429202
Odpovědět
@marketa_ Nevim přesně jak to myslíš, třeba to bude úplně mimo, ale napadlo mě, že když cestujete, tak třeba udělat něco s mapu, že jste se ztratili a nemůžete najít místo obřadu, mít cestou na zádech batůžky, v ruce dalkohled a tak... no nevim, jestli to je to, co sis představovala:)...
Odpovědět
Profilova fotka
@ppvideostudio asi to tak uděláme, prokonzultujeme to s ním...i když asi základ - ten prvek bysme si asi měli vymyslet my, ať je to něco z nás, třeba jak píše @svatbaspribehem - k letadýkům určitě měli nějaký vztah, zbytek domyslel kameraman a koordinátoři, to je super. ...s honáky a koňmi jste měli opravdu štěstí :) ale raději mít něco v záloze, kdybysme je náhodou nepotkali :D @profimovie líbí se mi ;) @misanydrl mojeho napadlo něco podobného, jako že se my dva hledáme navzájem, až na sebe nakonec zbydem :D ...děkuju, píšu si to na seznam :)
Odpovědět
Profilova fotka
@marketa_ My jsme svatební video právě neměli, ale kdyby ano, tak tam použijeme ty letecké/letadlové motivy, které se nám objevovaly všude. P.S. Koordinátory jsme si byli sami sobě a naše vlastní svatba byla v podstatě impulsem k založení Svatby s příběhem - celý příběh se dozvíte na našem webu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marketa_ Ano, někdy je to o štěstí. Ale je třeba ihned reagovat na danou situaci. To je důkazem, že na svatbě žádný scénář neplatí, a vše se odvíjí podle dané situace.
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbaspribehem jo takto :) sem právě myslela, že jste ji jen koordinovali :) tak to potom jo :) jinak - projekt máte parádní ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@marketa_ Děkujeme :-)
Odpovědět
@marketa_ tak se do niceho nenutte a nelamej to pres koleno.. kdyz na nic nemuzes prijit sama, tak asi tezko ostatnit ady, co vas neznaji, a bude to cele strojene..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@bolekat no nechci to lamat pres koleno, ale nějaký motiv chceme :-) třeba přijdem i na něco jemného, nenuceného...
Odpovědět
Profilova fotka
Svatbou se octnete na jedné lodi - loď jako společný symbol? Symbol společné cesty vodami klidnými i bouřlivými, ale vždy spolu.. :-) . (Již jsem to jednou napsal, ale nějak se to neobjevuje, tak to píši znovu....)
Odpovědět
Profilova fotka
@pension_kraus pěkný nápad, připisuju na seznam, díky ;)
Odpovědět
Profilova fotka
:-)
Odpovědět
Dva svatební klipy www.youtube.com/watch?v=AiZBJ4a8p8k www.youtube.com/watch?v=MmmHTYMoLCs
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, každý kameraman je jiný, to jaký je asi zjistíte až na místě a nebo na doporučení .....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?