Kameraman(ka)

Poptávám služby kameramana na svatbu. Svatba u Olomouce, Dub nad Moravou. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@koudelkova.eva Dobrý den, rád Vám nabídnu naše služby. Mám to k Vám 15 minut cesty a tak nám nic nebrání domluvit si osobní schůzku ohledně natáčení a vše domluvit. Moji nabídku máte ve zprávách. :) Hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte. Přejeme pěkný den, Mirka a Petr čočkovi
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Rádi Vám v příštím roce nabídneme naše služby. Nabídku jsem poslal do zpráv. Hezký den Petr Měrka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také přidávám své informace ohledně natáčení svatby. Informace posílám do vaší pošty. Zdraví Bajer video
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, také nabídnu své služby kameramana. Rád Vás pozvu do galerie svatebních videí na svých web stránkách a pokud Vás některý osloví, klidně mne kontaktujte, poskytnu podrobnější informace :-) René Matuška
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v soukromé zprávě Vám zasílám více informací :) S pozdravem Matějka, Art Weddings
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslal jsem Vám zprávu. Mějte se hezky, M.Chvátal
Odpovědět
Dobrý den, bydlím v Olomouci, takže to mám pár minut cesty. Ukázky najdete na mých FB stránkách dole pod fotografií. Více včetně ceníku posílám do zpráv, hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
@koudelkova.eva Dobrý den, veškeré informace máte v soukromé poště. S pozdravem Vacek Roman, R&L Video
Odpovědět
Profilova fotka
Píšu vám zprávu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?