Kameraman Uh.Hradiste

Dobry den, shanim kameramana, ktery nam udela svatebni videoklip za dobrou cenu a k tomu dostaneme veskere materialy natocene z celeho dne na DVD. Dale bych potrebovala poradit s nejakym fotografem okoli Uh.Hradiste (M.Pavlasek - NE). Dekuji a krasne svatebni pripravy :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nechci Vám nějak radit apod., ale já mám ze svatby materiál většinou přes 100 GB, jsem zvědav jak se vleze na DVD, které má 4,7 GB kapacitu :)
Odpovědět
dobry den fotografa muzu doporucit https://www.facebook.com/fotovelecky/... mrknete ma jeste volne terminy
Odpovědět
@eliss225 https://www.facebook.com/fotovelecky/... vyborny fotograf
Odpovědět
Profilova fotka
@eliss225 Dobrý den, poslal jsem Vám info do Vaší pošty, zdraví Bajer video
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Jak píše kolega výše, materiálu ze svatby bývá obrovské množství. Sám také mívám okolo 100 GB. Samotný materiál Vám ale bude k ničemu, protože jsou to jen samostatné záběry, které samy o sobě nic neřeknou. Navíc, my nahráváme zvukovou stopu úplně zvlášť, takže zvuk ze záběrů nepoužíváme vůbec, nebo jen v malém množství na podbarvení zvukového pozadí. Celkové video je v podstatě skládankou těchto samostatných záběrů, které musí být doplněno zvukovou stopou, záběry musí být v postprodukci synchronizovány se zvukem, barevně ,,vyladěny", a s tím je spojeno spoustu další práce. A v poslední řadě, každý solidní kameraman, Vám nedá surový materiál. My také surový materiál neposkytujeme. Je k tomu mnoho důvodů. Z mé praxe vím to, že kolikrát se podaří aniž by to byl úmysl kameramana natočit záběr, který je nepublikovatelný a pro účastníka na záběru velmi osobní. Proto takové záběry mají zůstat ,,u ledu". Vy si zaplatíte hotový produkt, ten taky dostanete a surový materiál je ve většině případů majetkem kameramana. Petr Měrka
Odpovědět
@monikcka dekuji uz jsem s nim v kontaktu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, posílám nabídku :-)
Odpovědět
Uz mam fotografa i kameramana...vsem diky za nabidky!! :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?