Kameraman Petr Páral - weddingpictures, doporučuji

Ahoj, vřele doporučuji všem, kteří chtějí mít svatební video, pana Petra Párala z Kladna. Je s ním super domluva, je to pohodový vtipný člověk, dojede kamkoliv. U mě neměl problém vstát v sobotu ve 4 ráno a dojet už na ranní přípravy z Kladna až do Brna a večer kolem 22 hodiny zase zpět. Co se mi na něm hodně líbilo, bylo to, že se mnou komunikoval jak před svatbou, tak i po svatbě. Dolaďovali jsme spolu hudbu, střihy, i to že jsem si například pamatovala nějaké zajímavosti, které natáčel a na videu jsem je nenašla. Tak jsme si zavolali a nebyl problém video upravit. Opravdu super spolupráce a individuální přístup každému šitý na míru!!!
Odpovědět
@sentens Ahoj, to vypadá zajímavě.. A kolik jste platili za video a za cestu?
Odpovědět
@sentens ahoj, prosím mohla bych se taky zeptat na cenu, jakou jste platili za fotografa? a na kolik hodin jste ho tak měli? děkuji Jana
Odpovědět
@sentens Ahoj, též bych mě zajímalo, stejně jako děvčata, na jak dlouho jste byli domluveni, kolik ste platili + cestovné? :-)
Odpovědět
Ahoj nevěsty, jednoznačně doporučuji Petra Párala. Vynikající kameraman, skvělý člověk a naprosto profesionální přístup. Jeho kalendář je velmi plný, takže neváhejte dlouho. Byl s námi od rána a odjížděl až v noci. Kouknětě na náš svatební klip ;-) http://vimeo.com/68124469
Odpovědět
Ahoj holky, omlouvám se za pozdní odpověď, moc teď na tyto stránky nechodím. Za kameramana jsme zaplatili 16.000 Kč na celý den od ranních příprav až do večerní zábavy (se vším - s cestou, s asistentem, s konzulatacemi,...) Dokonce neměl problém přijet ráno z Prahy na 7:00 a odjížděl ze svatby kolem 22:00. Kameraman je moc FAJN a úžasné je, že komunikuje a snaží se video udělat podle vašich přestav! Fotograf byl s námi taktéž od rána až do večera i s asistentem, také je MOC FAJN a chtěla 7.500 Kč. Oba byli úžasní a byla s nimi super spolupráce. A fotograf nám fotky navíc upravil do týdne!! Žádné měsíční čekání.
Odpovědět
Zapomněla jsem dodat, že fotograf je Michal Mikláš ze Zlína. Když si ho zadáte do Googlu tak vám ho hned najde.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?