Kameraman 16. 9. 2017 Terchová

Profilova fotka
Ahoj, s přítelem plánujeme svatbu a hledám svatebního kameramana. Problém však je, že svatba bude na Slovensku a slovenskí kameramani mi nevyhovují. Popravdě, asi jsem náročná, ale u každého se mi něco nelíbilo. U jedného mě štvalo, že nemá externí mikrofon a na tom zvuku to bylo znát, další zase nepoužíval stabilizátory, tak to hodně třáslo a podobně. Je tady, prosím, někdo, kdo je ochotný vycestovat?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, Vas termin mame jeste volny a na Slovensko take jezdime coz neni od nas daleko :) ZZ....
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mrkněte na naše stránky. V případě zájmu nás kontaktujte, rádi vám zašleme náš ceník. Přejeme pěkný den, Mirka a Petr čočkovi
Odpovědět
Profilova fotka
@rencik_a Dobrý den, máte od nás zprávu v interní poště. Rádi odcestujeme. S pozdravem Vacek Roman, R&L Video
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi za Vámi přijedeme i na Slovensko, ceny máme přijatelné a informace posílám do vaší pošty, krásný den přeje Bajer video Pce
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravíme Vás, používáme nejmoderněší techniku, a dopravu máme zdarma po celám Česku i Slovensku. Kompletní nabídku jsme Vám odeslali do zprávy.
Odpovědět
Profilova fotka
@rencik_a Přejeme prima večer, termín vaší svatby máme volný, a tak rádi dorazíme - klidně na Slovensko. :-) Jmenujeme se Renard Production a jsme tým lidí se zálibou a vzděláním v audiovizuální tvorbě. Natáčíme celý den ve dvou, konkrétní hodiny práce nepočítáme a dodáváme celkem 3 "produkty": a) svatební video v délce cca 25 minut / dynamický sestřih celého dne b) svatební klip v délce 2 až 4 minut c) sestřih svatebního obřadu Do interní zprávy vám posílám víc informací včetně ceny a přeji pohodové přípravy svatby! :-) Pavlína
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den ...kukněte na web :)
Odpovědět
Profilova fotka
Můžeme se domluvit i na Slovensko :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Prosím, už nepište, kameramana už mám.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?