Kameraman 11.4.2015 Prostějov

Sháním na poslední chvíli kameramana na svatbu dne 11.4. v Prostějově. Jde mi především o krátký, cca. 5-ti minutový klip. Doporučíte mi někoho? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@taurust Dobrý den, nedovolím si sám sebe doporučit, to nechám vždy na jiných. Váš termín máme volný. Snažíme se dokumentovat reálné okamžiky svatebního dne a posléze vytvořit videoklip o 3-5 minutách, vystihující atmosféru a nejdůležitější okamžiky, ale také vytváříme dokumenty 10 a 15 minutové, kde je celý den pojat z širšího hlediska. Třeba by Vás naše práce zaujala, naleznete ji v odkaze pod tímto textem spolu s dalšími informacemi. S pozdravem Martin Lysek
Odpovědět
Profilova fotka
@taurust Krásný den! Termín máme volný a rádi k Vám tak dorazíme. Děláme většinou 20 minut dlouhé video + dvou až tříminutový klip, ale rádi se přizpůsobíme přesně podle Vašich představ. Do interní zprávy si dovoluji zaslat cenovou nabídku a v každém případě přeji pohodové přípravy svatby... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsme z Olomouce a rádi Vám natočíme vše, dle Vašeho zadání. Ukázky naší práce, ty které lze zveřejnit jsou např. Na You Tube, zadejte do vyhledávače videostudio internetporadna, příp. koukněte na náš FB profil se shodným názvem. Více v interní poště. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@taurust Dobrý den, ano toto co píšete Vám mohu natočit a zpracovat, pokud máte zájem o mé služby, ozvěte se mi. Více informací na našem webu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den! Rádi Vám nabídneme naše služby. Termín máme zatím volný. Sídlíme v Praze a máme mnohaleté zkušenosti s poskytováním svatebního videa i fota. Na naší webové prezentaci naleznete reference, ceník, fotky i videa, která prezentují naši práci. Pokud Vás naše práce osloví, budeme rádi, když se nám ozvete. S přáním hezkého dne, Zdeněk Krejcar AP fotostudio.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud stále poptáváte profesionální svatební video, dovolte mi nabídnout naše služby. Tvoříme moderní dynamické sestřihy plné emocí, radosti a lásky. Specializujeme se na atraktivní svatební klipy včetně dlouhých sestřihů. Ukázky naší práce najdete zde pod kartou nebo na našich webových stránkách. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?